|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Akcja jednorazowa czy pochodząca ze składek... to nie ma znaczenia. Chodzi o fakt, że mało zarabiający zrzucają się na tych, którzy zarabiają bardzo dużo
BTW Piszą o was na sport.pl: http://www.sport.pl/skoki/7,65074,24...=BoxSportCzol1 PS Jeśli nic nie wyjdzie z Vanną i sp. przyłączę do was po nowym roku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Osobiście bardziej by mnie odrzucił wywiad w TVN . Kwestia gustu . Ale przecież nie o politykę tu chodzi ale o Wisłę ! Jak dla mnie wywiad mógłby być nawet w Al-Jaseera , nie ma znaczenia . Liczy się inicjatywa i efekt . Nie udzielam się za bardzo na forum ale kibicuje Wiśle od wielu , wielu lat .Pamiętam czasy z przed Cupiała , byłem na meczu barażowym o wejście do wtedy 1 ligi z Górnikiem Knurów i wiele innych .Zawsze staram się pomóc na tyle na ile mnie stać . Składałem się na wielką sektorówkę wiele lat temu i zawsze brałem udział w różnych zbiórkach i akcjach . I do soccios też mam zamiar wstąpić bo coś czuje , że w najbliższym czasie to nasza jedyna realna nadzieja na lepsze jutro . Zresztą soccios zawsze będzie przydatne i uważam , że nawet w lepszych czasach powinno istnieć i mieć coś do powiedzenia .Powinno mieć może nie członka zarządu ale jakiegoś obserwatora czy coś w tym guście . Wiem , że to nie jest łatwe bo nawet jak znajdzie się jakiś właściciel z kasą to trudno mu kogoś takie narzucić ale z drugiej strony jeśli takim obserwatorem byłby ktoś z po za środowiska "kumatych" to nawet właściciel powinien docenić taką współpracę .
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|