|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dla mnie ręka ewidentna. Sam sobie "nabił". Błąd techniczny, czyli przewinienie, nie widzę innej interpretacji. Wydaje mi się, ze sprawdzono 2-3 powtórki na których nie było widać ręki. Ja też dopiero ją zobaczyłem na tej powtórce z twittera i dlatego uznano bramkę.
Karny z gatunku miękkich, bardzo miękkich. Więc można powiedzieć, że w błędach sędziego remis. Gra najlepsza od meczu z Lechią. Zdecydowanie. Kostal powrócił do żywych. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
i nagle robimy 2:2. Nie oni tylko my im dajemy. To jest niepokojące
Ostatnio edytowane przez regan : 11.11.2018 o godz. 20:06.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeszcze wiele meczy przegramy. Najważniejsze żeby wypełnić cel - utrzymać się. A tu naprawdę niewiele nam brakuje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
15 pkt... 5 wygranych meczy. Do 8semki brakuje nam tyle samo
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie do końca. To tylko estymata oparta na wcześniejszych sezonach. W zależności od tego jak inne drużyny będą punktować może być potrzebne więcej, albo też mniej.
Remisy też dają nam punkty, tak przy okazji. Niemniej jesteśmy w fenomenalnej sytuacji jak na nasze problemy, nikt nie zakładał że będziemy tak super punktować. Trochę straconych punktów kiedy powinniśmy wygrać - ale kto ich nie traci. A w sobotę - emocje były
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.12.2018 o godz. 11:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 14.11.2018 o godz. 09:41.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|