Niezgodnych z czym? Ze studium, tak jak pisalem. Czy opcja polityczna pani Wasserman zrobiła jakis krok w kierunku ukrócenia takich procederów? Bo nie wiem czy wiesz ale szykuje się dużo większy chaos w całej Polsce jesli chodzi o niezgodność wydawanych pozwoleń ze studium i zmiany MPZP. Stoi za tym Mieszkanie+, które wprowadzi totalny chaos urbanistyczny.
Cytat:
|
Może IncognitoTSW odpowie mi na pytanie dlaczego prezydent Majchrowski tak wolno przygotowuje plany przestrzenne? Dlaczego w niektórych miejscach jest specjalnie opóźnianie uchwalenie planu miejscowego żeby "ktoś znajomy" jeszcze zdążył... Kto ma w tym interes?
|
IncognitoTSW nie odpowie Ci na to pytanie bo nie wie, a m.in. z powodu nieopracowania planów dla całego Krakowa nie popiera w wyborach Jacka Majchrowskiego.
Cytat:
|
Jak to było - nigdy nie zejdziemy na psy? Miejcie ludzie szacunek do samych siebie i nie brońcie go tutaj na forum Wisły Kraków.
|
To gdzie te wiele pozwoleń niezgodnych z planem zagospodarowania?
Cytat:
|
Szkoda, tylko, że przepustowość dróg nadal jest na poziomie lat osiemdziesiątych.. To mnie boli najbardziej.. .
|
Nie przesadzajmy, że jest tak jak w latach 80-tych. Powstało za Majchrowskiego wiele nowych dróg, nowa obwodnica Krakowa już jest prawie ringiem, powstaje trasa Łagiewnicka a w planach i Pychowicka i Zwierzyniecka, trzeba też brać pod uwagę, że to ogromne koszty. To nie Łódź, gdzie na 20 lat zapomniano o infrastrukturze drogowej