|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Działania prowadzone przeciwko Wiśle są nieprzypadkowe i mają gdzieś swojego zleceniodawcę. Jakiś czas temu wspomniałem na forum, że istnieje prawdopodobnie grupa której odbudowa Wisły i jej potencjalne rosnięcie w siłę jest mocno nie na rękę. I kolejne kroki wydają się być realizowane. Nie dało się tego osiągnąć gdy Wisła była w pewnych rękach. Teraz otworzyła się na to szansa.
Pierwsza sprawa jest taka, że Szymon Jadczak jest dziennikarzem. On wykonuje swoją pracę, wybrał taki rodzaj dziennikarstwa jaki wybrał. Czy jest narzędziem ww grupy- nie wiem. Ale wiem, że taka grupa istnieje. Druga sprawa natomiast to rzeczywistość we Wiśle i siatka powiązań. Nie ulega wątpliwości, że Pani Prezes jest na świeczniku przez uprzednią współpracę z M. Jest wyjątkowo narażona na ataki, o dziwno nadal mocno oszczędzana przez dziennikarzy. Dzisiejsza emisja reportażu może ewentualnie zadecydować o tym, czy szeroko pojęte dziennikarstwo i "dziennikarstwo" będą pewne tematy drążyć. Najważniejszy będzie jego odbiór, ale jeszcze ważniejsze będzie to czy i jak łatwo będzie można pewne rzeczy obalić, z jednej strony, lub ukazać dowody, z drugiej. I czy ktoś będzie zainteresowany ciagnięciem tematu. Ja uważam, że będzie. I że będzie jeszcze grubo. Długofalowym celem jest udupienie Wisły. Jeszcze nie wiadomo czy na amen, czy żeby przejąć władzę. Ale to się próbuje realizować. Reportaż Jadczaka jest kolejnym klockiem po Meresińskim, Stechercie, jeździe z miastem. Wytoczono przeciwko Wiśle naprawdę ciężkie działo. Tym bardziej dziwię się, że niektórzy z Was to bagatelizują i organizują "podśmiechujki". Może nie być do śmiechu. Każde jedno słowo wypowiedziane i napisane radykalnie może się obrócić na niekorzyść. Media to wielka siła i nieprawdopodobnie mocna broń. Dziennikarze i osoby medialne, tak zwani "influencerzy", dostają zlecenie, na tacy materiały, działeczkę. I cała naprzód. Janekx i Miga przy Stechercie niczego Was nie nauczyło? Gdyby nie wybory w tym roku to nie gralibyśmy przy Reymonta. Bądźcie rozsądni.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 15.09.2018 o godz. 14:14.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|