|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oczywiście arytmetyczny środek to dobra wskazówka, zwłaszcza przy regularnych kolejkach (nie tak jak teraz), ale myślę, że gdy temat poprzedniego meczu już wygasł/zdaje się wygasać, to nie ma co się wstrzymywać.
+ dokładnie to o czym pisze FraMat. Ale jak chcesz to poczekajmy te 2 dni w ciszy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
moim zdaniem przez ostatnie kilka lat najwiekszym problemem tematow meczowych (merytorycznie genialnych!) było to że nikt nigdy nie wiedział kiedy i czy wogle taki temat się pojawi padły nawet ustalenia w końcu że najpóźniej 48h przed meczem , ale z czasem i one przestały byc respektowane konsekwencje potem sa właśnie takie że ludzie sa zdezorientowani , domagają się za wcześnie itp a założenie tematu za wcześnie może zabić ewentualną dyskusję dotyczącą poprzedniego meczu wiec wymysliłem soboe te "połowe drogi" no ale może lepszym tropem byłoby 3 dni po meczu poprzednim ? a co jak poprzedni bedzie w piatek ? mi to jest zasadniczo obojetne kiedy , natomiast chciałbym żeby to bylo w miare sztywne , lubie ordnung ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Z tym, że ta "połowa drogi" to jest da mnie -> najpóźniej, a nie najwcześniej ![]() Tak więc możesz spokojnie dziś czy jutro otwierać temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |