|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mecz pod naszą prawdziwą dominacją, ale jednak straciliśmy frajersko punkty. Widać było, że nie tylko dla kibiców ale i dla piłkarzy ten mecz był porażką.
Zresztą po sytuacji gdzie Imaz trafił w poprzeczkę, a Małecki z pustaka na trybuny powiedziałem do kumpla - jeśli przez kogoś tego meczu nie wygramy to przez Małeckiego. Minutę później padła bramka na 1-1. Imaz przynajmniej myli się bardzo minimalnie. Jeśli wykalibruje celownik to będzie miał 15 bramek w sezonie. Jeśli... Małecki zamyka oczy wali w trybuny. No ludzie, 31 lat na karku to facet powinien na spokojnie ładować bramki na pustą. Co się dzieje z tym gościem? Moja propozycja: Bartosz za niego do składu i niech Patryk pokaże coś z ławki. Zresztą to właśnie Bartosz (tradycyjnie) dał najlepszą zmianę. Powinien mieć asystę (fatalne pudło Wojtkowskiego), a w sytuacji gdzie trafił w słupek zrobił i tak maxa co mógł. Słowo co do Lisa. Z dużej chmury - mały deszcz. Facet musi się dużo uczyć, bo póki co jest mocny w gębie. Nie wychodzi do dośrodkowań. Spowalnia grę. Przy straconej bramce był całkowicie zagubiony. Proponuję powrót Buchalika, a kolejną jego szanse w PP. Co do całokształtu naszej gry to gramy wg mnie piłkę spokojnie na pierwszą 8, ale jeśli nie poprawimy skuteczności, to zrobi się gorąco... Kontuzji na razie tak bym się nie obawiał, bo po powrocie Arsenicia, Halilovicia i Palcicia mamy już sporą ławkę rezerwowych. Największym dramatem będzie jeśli wypadnie ktoś z dwójki Basha/Ondrasek. Na nich w tej chwili nie mamy zmienników którzy mogą dać nadzieję na grę na podobnym poziomie. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|