|
Nie wierzę co tu czytam. 14 miejscem sukcesem? Mam 100 procent pewności że ci co wygaduja takie androny pierwsi będa płakać jak przegramy 3 mecze z rzędu i będą wołać o zmianę trenera. Legia Lech Jagiellonia. Te 3 drużyny maja wyraźnie lepsza kadrę od nas i tyle. Może jeszcze Zagłębie nieźle wygląda ale też bez jakieś przepaści więc o jakim sukcesie za zajęcie 14 miejsca mówicie? Z taką kadra jaka w tym momencie dysponujemy miejsca 5-8 jak najbardziej w zasięgu a nie jakieś 14 (pfu!). Oczywiście że nie dysponujemy super grajkami ale proszę mi podać drużyny które na bank będą przed nami oprócz 4 wymienionych. Pewnie lepsze mecze będziemy przeplata słabymi jak w ostatnich 7 latach ale taki pesymizm mnie mocno dziwi. Co do meczu to tak jak w poprzednim zdaniu, były dwa dobre mecze i szkoda ze nie ma 6 punktów bo dzisiaj cudów się nie spodziewam. Liczę że Jaga się skupi już na Belgach plus da im się we znaki wyjazd z Portugalii. Remisik po fajnej grze jak najbardziej będzie cieszył. Ważne żeby w piątek zdobyć 3 punkty z Płockiem
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 05.08.2018 o godz. 13:38.
|