|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak jak mówi Hives4 trudno to nazwać transmisją bo prawie cały czas obraz był czarny z migawkami z meczu, po 5 minutach dałem sobie spokój. Neta mam na wysokiej przepustowości
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przez 1 połowe były problemy techniczne, druga połowa szła juz normalnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Od 45 do 78 był obraz. Kostal ładnie poszedł w akcji bramkowej, ale to tylko Raków i tylko sparing jak nauczyło naz życie w jego wykonaniu.
Kort ladnie strzelił, choc pozostalo mu tylko trafić w piłkę Grał wg mnie efektywniej niż Wojtkowski w tym spotkaniu Poza tym Grabowski solidnie. Myślę że może wywalczyć 1 skład. Kondek na stoperze też ma jakieś szansę na angaz. Ogólnie Rakow nie byl zbyt wymagajacym przeciwnikiem, a że nasi młodzi dużo biegali i walczyli to kontrolowali spotkanie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 28.06.2018 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma sie co podniecać wygrana tak jak nie ma co sie przejmować porażkami w sparingach. Jedno co cieszy, ze graliśmy w dużej mierze młodymi i nowymi zawodnikami, więc cieszy, że na tle nawet I ligowca coś pograli
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
My planujemy zacząć grać jakieś sparingi w normalnym składzie i zgrywać zespół czy może ja czegoś nie rozumiem i ta losowa zbieranina to jest nasz normalny skład?
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Najwyraźniej nie rozumiesz do czego służą sparingi w początkowej fazie przygotowań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Rozumiem. Dwa pierwsze sparingi traktowałem jako takie. Wypadałoby zacząć już grać bardziej na poważnie.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koledzy, Stolarczyk trenerem został 12 dni temu. Jeżeli dziwi Was to, że robi zupełny przegląd kadr w trzech pierwszych meczach, to nie dojdziemy do porozumienia. Nie bez przyczyny dołożono sparingpartnerów do pierwotnych planów Carrillo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zawsze mnie bawi twierdzenie, że wyniki sparingów w okresie przygotowawczym nie mają żadnego znaczenia bo zawodnicy są po ciężkich treningach... tak jakby przeciwnicy nie trenowali i leżeli na plaży i przystępowali do meczu sparingowego na świeżości...
Faktem jest, że obecne wyniki wiele nie mówią bo mamy nowego trenera, ktory musi poznać druzynę a i sporę zmiany w składzie powodują, że i zawodnicy muszą się poznać... Mnie bardziej interesuje, czy ktoś oglądał nasze sparingi i może powiedzieć jak sprawowali się nasi nowi młodzi zawodnicy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lis - bardzo dobry refleks na linii, gra nogami do poprawy,
Grabowski - osobiście mnie nie zachwycił ani w defensywie ani w ofensywie Grymm - jeden sparing to trochę mało na ocenę, grał w jednej linii z Bashą - nie zauważyłem pracy typowej dla defensywnego pomocnika, ciągnęło chłopaka do przodu Kort - na razie prezentuje się najlepiej z nowych, nie boi się wziąć odpowiedzialności w rozegraniu czy podejść do karnego (pewnie wykonany). Pierwsza bramka patelnia - Kostal wyłożył piłkę "nie do spaprania". Nie ma też co oczekiwać cudów - solidny ligowiec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Mnie Grabowski się podoba pod względem mentalnym. W porównaniu do naszych wychowanków zupełnie inaczej czuje się na boisku. Nie unika gry i jest zdecydowany.
Wczoraj w sparingu Bartosz grał na prawej obronie (oglądałem mecz od 10 minuty) i wyglądał najsłabiej na boisku, rywale szybko go wyczuli i większość akcji robili jego stroną a on strasznie się gubił. Grym to bardziej pozycja 8 niż 6, zresztą tak jak Basha, myślę że brakuje nam jeszcze tej typowej 6. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ktos sie orientuje czemu Halilovic nie gral w springu?
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I czy ktoś oglądał sparing i jest wstanie opisać jak on wyglądał z naszej strony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gramy bardzo przeciętnie. Od patrzenia bolą oczy. Mecz do zapomnienia. Kopanina z dwóch stron... nie wyglada to dobrze
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do tych, którzy śledzą sparingi. Co możemy na ich podstawie powiedzieć o Kolarze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
W meczu z Karwiną moim zdaniem był najgorszy na boisku, wczoraj natomiast biegał na okrągło, aktywnie pressował, zaliczył ładną asystę, ale sam żadnego strzału nieoddał. Powiedziałbym, że to był jego niezły występ, ale tak naprawdę nie wiem jakie są jego atuty.
Halilović ma prawdopodbnie zwichnięty bark. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mnie sie wydaje, że Kolar ma jakiś zmysł do gry kombinacyjnej, aczkolwiek niepokojący jest fakt, że w żadnym sparingu przez te wszystkie miesiące nie trafił do siatki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Piperzyć sparingi, żeby w meczy ze śledziami jebnął 1-2 bramki i Kolar się przestawi ....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Oglądaliście mecz z Monaco? Ja niestety nie miałem okazji...
Jak wyglądała gra Wisły? Coś się wyróżniał? Jak młodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mecz miał tempo wieczornej przebiezki po parku to ciężko coś konkretnego powiedzieć
Małecki trochę ładnych piłek podogrywal dołem, ładnie poklepali z Pietrzakiem przy bramkowej akcji, Z tyłu raczej pewnie to wyglądało, w ataku będziemy się męczyć strasznie w tym sezonie Kostal bezbarwny, Mały jak to on na jedną dobra decyzję 4 piłki wystrzelił w trybuny, i mam tu na myśli wyższe rzędy raczej Kolar to mi takiego brazylijskiego ananasa Beto przypomina, co w 10 meczach chyba strzału nie był w stanie oddac Z mlodych Śliwa miał ładna akcje, Plewka wygląda solidnie, z naszą bryndza w pomocy może się przebić do kadry meczowej, reszta bezbarwna
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 07.07.2018 o godz. 20:49.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ataku mamy tylko Ondraska, Kolar człowiek widmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kolar, podobnie jak Ondraszek to jest tzw. napastnik defensywny.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dziwnie to powiedzieć, ale podobał mi się Pietrzak w tym meczu. Technika i dynamika.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|