|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
1. Jeżeli chodzi o nasze rozmowy, to wydaje mi się, że mają sens tylko wtedy, jeżeli wymagamy od siebie myślenia i po to tu piszemy, abyśmy wspólnie docierali do prawdy o tym, gdzie Wisła jest, a gdzie powinna być i jak najlepiej ten dystans pokonać. Natomiast przekrzykiwanie się na zasadzie ble!/hurra! nie ma sensu ani celu. Stąd też wymaganie poziomu od rozmówcy na forum dyskusyjnym jest samouzasadniające się. 2. Jeżeli zaś chodzi o Zarząd, to a) należy jego poczynania recenzować, ale ta krytyka musi być rozumna (nie musi być konstruktywna, ale niech opiera się na ocenie i myśleniu, a nie emocji); b) nie mówię, że Zarząd Wisły jest doskonały czy nawet dobry, gdy przypominam, że nie zasługuje on na lżenie; c) jest jaki jest a nie zanosi się, aby w przyszłości był inny. Nie ma innego kandydata na właściciela Wisły, stąd też bardziej prawdopodobne jest, że skład Zarządu zmieni się, jeśli nastąpią jakieś przesunięcia w samym TS. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na pewno tak. A jeśli informacja była nieprawdziwa albo nieaktualna (mógł pożegnać się dzień później), to należało to sprostować. Osobną kwestią jest też źródło informacji.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A jakie były źródła tych informacji?
|
|