|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
No bo miało mniej punktów po 30 kolejkach. Ale gdyby mieli po 30 kolejkach tyle samo i teraz tyle samo, to liczyłyby się mecze bezpośrednie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Na bazie wyników po 2 rundzie (po 30 kolejce) podzielono zespoły na 2 grupy. Od 31 kolejki, w przypadku równej ilości punktów liczy się miejsce po 2 rundzie (po 30 kolejce). Mam nadzieję, że teraz wszyscy piszemy to samo ![]() A w twoim przykładzie jeśli w 30 kolejce Górnik 3 (50 pkt), Wisła 4 (50 pkt) to choćbyśmy wygrali 100:0 ale po 37 mieli tyle samo punktów to Górnik będzie przed Wisłą.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 09.05.2018 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
5.4. W przypadku uzyskania w tej samej grupie równej liczby punktów przez dwa lub więcej Klubów, o zajętym miejscu decydują, w kolejności: 5.4.1 przy dwóch Klubach: a. liczba zdobytych punktów w rundzie zasadniczej; b. liczba zdobytych punktów w meczach między tymi Klubami, rozegranych w rundzie zasadniczej, c. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w meczach między tymi Klubami w rundzie zasadniczej, Nie ma tu ani słowa o miejscu w tabeli. Ale to tylko takie dywagacje, bo i tak Górnik przy równej ilości punktów z Nami, będzie wyżej.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 11.05.2018 o godz. 07:31.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|