The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2018, 20:31
Pare minut zagral dzis Maly. Nie zrobil nic bym oczekiwal chociazby wiekszej ilosci minut.
ten drugi co wszedl wczesniej oczywiscie to samo, w sumie nawet zapomnialem ze gral.
Swietnie gral Llonch, a Carlitos jak zawsze gral swoje, tym razem mu wychodzilo Czasem nie wychodzi i niektore janki krzycza by go zmieniano, nie myslac o tym ze kazda kolejna bramka zwieksza jego wartosc o pare zlotowek.

Arsenic tez niedlugo odejdzie, po tym co pokazuje na bank go ktos wyciagnie.
W sumei to duzo szczescia, jakby im gwizdneli tego karnego to roznie moglo byc. Wazne ze dupa w Kielcach bedzie piekla przez chwile

Mam nadzieje ze Ci ktorzy sie napalaja na puchary nie beda potem na koniec sezonu plakac jesli tych pucharow nie uda sie zdobyc ?
a tak swoja droga to jak spojrzalem na tabele, to ja nie wiem jakim cudem My mamy byc na IV pozycji
E: pepe ja wiem. ale Gornik ma teraz u siebie Korona i Nas na koniec ...mamy takie szanse na puchary jak Jaga na MP
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.05.2018 o godz. 21:31.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów