|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie tylko meczu z Sandecja- chyba calej rundy.
Wygralismy w tej rundzie 3 mecze: - 3:2 z Arka (2 zwyciestwa tej druzyny w tej rundzie) po przynajmniej dwoch wielbladach Steinborsa - 3:1 ze Slaskiem (0 zwyciestw w tej rundzie tej druzyny!), gdzie wiekszosc meczu meczylismy bule, Slask mial pare dobrych syutacji. Uratowaly nas indywidualne akcje Carlitosa i beznadziejna obrona Slaska - 2:0 z Legia - tutaj rzeczywiscie nasz dobry mecz, gole po karnym i pieknej akcji Carlitosa (z ewidentnym bledem Eduardo). Nie potrafilismy wygrac z beznadziejna Lechia, u siebie z oslabiona Korona, grajaca z czerwona, Sandecja, ktora nie wygrala 20 meczow z rzedu, czy bardzo przecietnym Piastem (ktory mial lepsze okazcje od nas i mogl spokojnie ten mecz wygrac). Wielu tutaj powtarza, ze "gramy lepiej dla oka". Ja tego nie widze, zupelnie. Ciezko mi sobie przypomniec z tej rundy bramke po jakies fajnej, zespolowej akcji, z wymiennoscia pozycji, podan. Wiekszosc bramek strzela nam Carlitos, stale fragmenty (tutaj jest jakas poprawa i to brawa dla Carillo) albo ewidentnie pomaga nam blad przeciwnika. Zagralismy w tej rundzie niezla 2 polowe z Korona, dobry poczatek z Jaga i bardzo dobry mecz z Legia. Reszte lepiej przemilczec. Wielu na tym forum podkreslalo, ze Kiko ma swoich "wyznawcow" (zaliczano mnie rowniez do tego grona). Ale ja nie bylem wyznawca przecietnego warztatu trenerskiego Kiko, tylko uwazalem, ze zmiana trenera i jego zwolnienie w takim momencie nie przyniesie wymiernych korzysci. Dochodzi do tego tez aspekt finansowy, gdzie musimy mu placic do konca sezonu 18/19, bo wedlug zapisow w kontrakcie spelnil wymagany od niego wynik (!). Nie mylilem sie - przecietnia srednia punktow Carillo jest wrecz identyczna jak Kiko z tym ze gra w pierwszej osemce dopiero przed Carillo... |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|