The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2018, 21:26
Q...a czy to tak ciężko dać Głowackiego na środek obrony za Valeza ,a za Cywke Lioncha/Valeza?I nie pisze bo jestem "za zwolnieniem trenera",graja dużo lepszą piłke niz za Kiko,ale pewnych decyzji po prostu nie jestem w stanie zrozumieć.Czy to przez postawe "to ja jestem tu trenerem i tak ma byc" ?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.03.2018, 22:39
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Q...a czy to tak ciężko dać Głowackiego na środek obrony za Valeza ,a za Cywke Lioncha/Valeza?I nie pisze bo jestem "za zwolnieniem trenera",graja dużo lepszą piłke niz za Kiko,ale pewnych decyzji po prostu nie jestem w stanie zrozumieć.Czy to przez postawe "to ja jestem tu trenerem i tak ma byc" ?
Widzisz, dlateo to Ty siedzisz za kompem i możesz pleść bzdury do woli, a Carillo jest trenerem
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.03.2018, 13:20
Boże broń od forumowych ekspertów... gdyby niektórzy ustalali skład to Carlitos zacząłby wczoraj na ławie.
Niech trener robi swoje, bo robi to bardzo dobrze. Probierz pokazał, że budowa drużyny to dłuższy okres, a co dopiero kiedy zmieniasz całkowicie styl gry, formację. Na koniec tego roku (nie sezonu) będzie można wstępnie Carillo zacząć oceniać.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.03.2018, 13:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
Boże broń od forumowych ekspertów... gdyby niektórzy ustalali skład to Carlitos zacząłby wczoraj na ławie.
Przecież Ty jesteś forumowym ekspertem
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.03.2018, 17:05
nesta napisał(a):Wyświetl post
Niech trener robi swoje, bo robi to bardzo dobrze. Probierz pokazał, że budowa drużyny to dłuższy okres, a co dopiero kiedy zmieniasz całkowicie styl gry, formację. Na koniec tego roku (nie sezonu) będzie można wstępnie Carillo zacząć oceniać.
Dokładnie. Prof dał Probierzowi szansę, mimo, że Craxa szorowała przez większość sezonu po dnie tabeli. A tu jacyś kur...a eksperci zwalniają trenera po wygranym meczu, po niecałych 2,5 miesiącach pracy i statystyce 2-3-1 (z-r-p).
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 10.03.2018, 17:26
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Prof dał Probierzowi szansę, mimo, że Craxa szorowała przez większość sezonu po dnie tabeli. A tu jacyś kur...a eksperci zwalniają trenera po wygranym meczu, po niecałych 2,5 miesiącach pracy i statystyce 2-3-1 (z-r-p).
Wszystko fajnie, tylko Ci co dzisiaj krytykują "forumowych ekspertów" jeszcze nie tak dawno sami nimi byli i krzyczeli "oddać Wisłę Niemcom ze Stecherta, "Sarapata i Dukat nie chcą oddać stołków"
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 10.03.2018, 18:42
PvD napisał(a):Wyświetl post
Wszystko fajnie, tylko Ci co dzisiaj krytykują "forumowych ekspertów" jeszcze nie tak dawno sami nimi byli i krzyczeli "oddać Wisłę Niemcom ze Stecherta, "Sarapata i Dukat nie chcą oddać stołków"
eee

10 znaków
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.03.2018, 01:33
PvD napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej przylepić etykietkę "chcieli Stecherta" i nie ma dyskusji? Cała prasa sportowa chciała Stecherta, a pani Prezes w ostatnim wywiadzie na weszło.fm wbiła im szpilę, że wieszczyli upadek klubu po przejęciu przez TS.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 11.03.2018, 13:41
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej przylepić etykietkę "chcieli Stecherta" i nie ma dyskusji? Cała prasa sportowa chciała Stecherta, a pani Prezes w ostatnim wywiadzie na weszło.fm wbiła im szpilę, że wieszczyli upadek klubu po przejęciu przez TS.
a tobie to o co chodzi? Mnie śmieszy fakt, że Ci co nie tak dawno byli "forumowymi ekspertami" ws takiego Stecherta i ubliżali władzom Wisły dziś krytykują "forumowych ekspertów" w innej sprawie. Tyle! Nie oceniam kiedy trenera należy rozliczyć. Nie o to w mym poście chodzi/chodziło.

Mnie tam g..o obchodzi co chciała prasa, ważne to co mówiły władze Wisły i niektórzy na tym forum, którym w wielu aspektach dot. funkcjonowania klubu można zaufać.
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.03.2018 o godz. 13:44.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów