|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Q...a czy to tak ciężko dać Głowackiego na środek obrony za Valeza ,a za Cywke Lioncha/Valeza?I nie pisze bo jestem "za zwolnieniem trenera",graja dużo lepszą piłke niz za Kiko,ale pewnych decyzji po prostu nie jestem w stanie zrozumieć.Czy to przez postawe "to ja jestem tu trenerem i tak ma byc" ?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boże broń od forumowych ekspertów... gdyby niektórzy ustalali skład to Carlitos zacząłby wczoraj na ławie.
Niech trener robi swoje, bo robi to bardzo dobrze. Probierz pokazał, że budowa drużyny to dłuższy okres, a co dopiero kiedy zmieniasz całkowicie styl gry, formację. Na koniec tego roku (nie sezonu) będzie można wstępnie Carillo zacząć oceniać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Najlepiej przylepić etykietkę "chcieli Stecherta" i nie ma dyskusji? Cała prasa sportowa chciała Stecherta, a pani Prezes w ostatnim wywiadzie na weszło.fm wbiła im szpilę, że wieszczyli upadek klubu po przejęciu przez TS.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Mnie tam g..o obchodzi co chciała prasa, ważne to co mówiły władze Wisły i niektórzy na tym forum, którym w wielu aspektach dot. funkcjonowania klubu można zaufać.
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.03.2018 o godz. 13:44.
![]() Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|