The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2018, 17:47
Zgadzam się i pisałem o tym.

A może po prostu jest za zimno, a murawa mokra? Podejrzewam, że jak się zrobi cieplej i mniej wilgotnie może mu się grać lepiej. Futbolówka może się go bardziej słuchać wtedy, niż teraz na lekko grząskiej nasiąkniętej murawie, gdzie przyczepność jest znikoma.

Z resztą możliwe, że nigdy już nie zagra takiego meczu jak z koleżanką - albo takiej rundy jak poprzednia. Nie zmienia to faktu, że i tak jest kluczowym graczem i ocena jego gry, przynajmniej z mojej strony, jest oceną w skali potencjału Carlitosa. Nawet w poprzednim meczu, gdy 'tylko' strzelił gola, a tak mu nic nie wychodziło - był jednym z najgroźniejszych Wiślaków. Musiałbym być ślepy, żeby myśleć inaczej. Co nie zmienia faktu, że mogę się wypowiedzieć na temat tego jak wg mnie zagrał w danym meczu (mając cały czas na uwadze jego możliwości i potencjał).

Dlatego też uważam, że:

Z Lechią zagrał słabo (JAK NA TO DO CZEGO PRZYZWYCZAIŁ)
Z Arką zagrał średnio (-||-)

Osobiście czekam na jego lepsze mecze. Uważam, że wcale nie będziemy musieli długo czekać aż odpali jakiś mecz-bombę. Zacznie mu żreć to pierdyknie jakiegoś hat-tricka i będzie znowu wszystkich objeżdżać. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.02.2018 o godz. 18:03.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów