|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za Mączyńskiego dostał, natomiast rzeczywiście są problemy z płatnością za Brleka. Wiadomo, że wcześniej czy później to dostaniemy, ale wpływa to na płynność finansową. Zaległości niestety się nadal pojawiają, przy czym klub rzeczywiście robi wszystko by to regulować. Ale już sytuacji w której kontuzjowany piłkarz musi sam z własnej kieszeni płacić za operację kilka tysięcy euro nie rozumiem za grosz. A miało to miejsce. I jak jeszcze dodamy zaległości trudno się dziwić, że facet się zastanawia czy wracać do klubu po przerwie. A taka sytuacja niestety miała miejsce...
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
możliwe, ale jednak licze że zadziałają znajomosci z ALmerii ![]() bardziej się bałem o "synka" Kiko czyli Lloncha , ale pokazał sie w czoraj z dobrej strony do wywiadów się na razie nie odniose bo nie miałem czasu ich czytać , ale chciałem zwrócić uwagę że kadra jaką powołał wczoraj Sobol , to były praktycznie kosmetyczne korekty składu Kiko , i nawet Peraza wpuścił ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Parę tysięcy euro? Czyli w granicach 20-30 tys złotych max? Rozumiem, że nie ma tych pieniędzy w budżecie, ale czy w takiej sytuacji odwołanie się do kibiców przez: - zbiórkę - albo kasę pożyczoną czy ofiarowaną przez jednego człowieka - nie wpadło nikomu do głowy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
FraMat:
Cytat:
Mam jedynie nadzieję, że skoro z finansami nie jest specjalnie różowo a już rok temu gdy chcieli go zatrudnić nie dogadali się finansowo to rzeczywiście mają do nowego trenera pełnię przekonania i nie jest ono bezpodstawne. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|