The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2017, 20:27
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to prawda, ze klub nie dostał kasy za Brleka i judasza, to ja nie mam pytań. Dymają ten klub wszyscy.
Za Mączyńskiego dostał, natomiast rzeczywiście są problemy z płatnością za Brleka. Wiadomo, że wcześniej czy później to dostaniemy, ale wpływa to na płynność finansową. Zaległości niestety się nadal pojawiają, przy czym klub rzeczywiście robi wszystko by to regulować. Ale już sytuacji w której kontuzjowany piłkarz musi sam z własnej kieszeni płacić za operację kilka tysięcy euro nie rozumiem za grosz. A miało to miejsce. I jak jeszcze dodamy zaległości trudno się dziwić, że facet się zastanawia czy wracać do klubu po przerwie. A taka sytuacja niestety miała miejsce...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.12.2017, 00:18
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Za Mączyńskiego dostał, natomiast rzeczywiście są problemy z płatnością za Brleka. Wiadomo, że wcześniej czy później to dostaniemy, ale wpływa to na płynność finansową. Zaległości niestety się nadal pojawiają, przy czym klub rzeczywiście robi wszystko by to regulować. Ale już sytuacji w której kontuzjowany piłkarz musi sam z własnej kieszeni płacić za operację kilka tysięcy euro nie rozumiem za grosz. A miało to miejsce. I jak jeszcze dodamy zaległości trudno się dziwić, że facet się zastanawia czy wracać do klubu po przerwie. A taka sytuacja niestety miała miejsce...
Czyżby Velez? Coś czuje, że nie pogra u nas ten chłop mimo, że ciekawie zapowiadał się.

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 14.12.2017, 08:53
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Czyżby Velez? Coś czuje, że nie pogra u nas ten chłop mimo, że ciekawie zapowiadał się.
że walnie focha czy coś ?

możliwe, ale jednak licze że zadziałają znajomosci z ALmerii

bardziej się bałem o "synka" Kiko czyli Lloncha , ale pokazał sie w czoraj z dobrej strony

do wywiadów się na razie nie odniose bo nie miałem czasu ich czytać , ale chciałem zwrócić uwagę że kadra jaką powołał wczoraj Sobol , to były praktycznie kosmetyczne korekty składu Kiko , i nawet Peraza wpuścił ...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.12.2017, 13:02
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Ale już sytuacji w której kontuzjowany piłkarz musi sam z własnej kieszeni płacić za operację kilka tysięcy euro nie rozumiem za grosz. A miało to miejsce. I jak jeszcze dodamy zaległości trudno się dziwić, że facet się zastanawia czy wracać do klubu po przerwie. A taka sytuacja niestety miała miejsce...
Kurna.
Parę tysięcy euro? Czyli w granicach 20-30 tys złotych max?
Rozumiem, że nie ma tych pieniędzy w budżecie, ale czy w takiej sytuacji odwołanie się do kibiców przez:
- zbiórkę
- albo kasę pożyczoną czy ofiarowaną przez jednego człowieka - nie wpadło nikomu do głowy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.12.2017, 14:12
FraMat:
Cytat:
Kurna.
Parę tysięcy euro? Czyli w granicach 20-30 tys złotych max?
Rozumiem, że nie ma tych pieniędzy w budżecie, ale czy w takiej sytuacji odwołanie się do kibiców przez:
- zbiórkę
- albo kasę pożyczoną czy ofiarowaną przez jednego człowieka - nie wpadło nikomu do głowy?
Chodzi o tego typu kwotę. To, że nie odwołano się do kibiców jest akurat jak najbardziej zrozumiałe. Tworzymy narrację, że z finansami nie jest najgorzej, co wiadomo, że pomaga w negocjacjach finansowych. Jeśli mamy nóż na gardle to kontrahent za Carlitosa czy Sadloka będzie oferował mniej niż gdy Wisła sprzedać ich nie musi. Dlatego w tym kontekście tym bardziej nie rozumiem głupich słów Sarapaty - bo na serio nie trzeba być Duchem świętym żeby wiedzieć, że atak spotka się z kontra. Tym bardziej, że Ramirez trochę w klubie był i trochę w nim widział. Nie chcę tutaj pisać więcej, ale generalnie i jedna i druga strona ma tu swoje racje. Przy czym to niestety Prezes rozpoczęła tę niepotrzebną dyskusję.
Mam jedynie nadzieję, że skoro z finansami nie jest specjalnie różowo a już rok temu gdy chcieli go zatrudnić nie dogadali się finansowo to rzeczywiście mają do nowego trenera pełnię przekonania i nie jest ono bezpodstawne.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów