|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zastanawiałem się nad przyczynami, nie tylko porażki, ale ogólnie słabego meczu.
Kiko? No kurde, chyba to nie on kazał - wyrzucać piłkę z autów pod nogi rywala, - kopać piłkę od pola karnego na auty, - podawać w odległości 15-20 m od napastnika Nasz piłkarski szrot? - Można tak pomyśleć, bo co zrobił na boisku Brożek? - co zrobił Małecki? - jakie straty odnotował Arsenic, Perez czy Boguski A może pieprzona murawa czyli piasek w trybach? Przecież nie dało się dzisiaj w ogóle klepać po trawie (jakiej kurna trawie? - Co uderzenie piłki o murawę to chmury piachu w powietrzu. - Piłka podawana po ziemi traciła prędkość i nie dochodziła do partnera, albo odbijała się w niekontroloway sposób - Zawodnicy niepewnie stali na nogach i przewracali się przy byle okazji. - Brak możliwości zagrywania z klepki z przodu Jeszcze jeden mecz do rozegrania na tej plaży w tym roku. Będzie kiepsko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chcę obejrzeć sobie powtórkę meczu, żeby zobaczyć jak to wyglądało w TV. Oczywiście, nie wszystkiemu wina jest murawa, ale tacy piłkarze jak Imaz, Carlitos czy nawet Perez wyglądali jakby piłki posyłali po ziemi zbyt słabo. Dla mnie to murawa byłą po prostu tępa i nie nadawała się do gry krótkimi podaniami. Dlatego większość podań kiedy prosiło się o klepkę po ziemi, szła górą. Te więcej strzałów Płocka to tylko statystyka. Większość prosto w Cuestę i słabe. o ii właśnie ze złego stanu murawy wynika nieustanne poprawianie piłki. Zawodnicy techniczni nie odnajdują się w takich warunkach. A propos: jak murawa u sąsiadki? ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 10.12.2017 o godz. 18:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|