|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Stokowiec zwolniony z Zagłębia, karuzela nie bierze jeńców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
banan nie schodził mi z gęby przez cały czas trwania programu btw prowadzący to chyba Tomek Frankowski tylko w wersji "ulanej" ps tak mi sie przypomniało jak w jakimś sparingu przedsezonowym Carlos strzelił gola czy tam asystował(?) "krzyżakiem" i forumowe mędrki tutaj całkiem na poważnie dyskutowałuu że to przecież..; niemożliwe ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
"mój hiszpański jest słaby, a jak Twój polski?"
"koncentracja" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież na tym polega zabawa
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
ale seria np. 10 karniaków i za każde pudło 10PLN dla bramkarza. Ciekawe za ile koszulka pójdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobry wywiad, jakos utwierdza mnie w wewnetrznym przeczuciu ze to bedzie udany transfer
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Słuchajcie pany. Przyznaję ze wstydem, że nie widziałem meczu Wisły nawet w TV od Niecieczy (tzn. Niecieczy też nie oglądałem) bo ciągle pracuję no i powiedzcie mi szczerze bracia w wierze jak się prezentuje Wasilewski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Całkiem nieźle, tym bardziej, że swoje lata ma i długo był bez kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie bardzo przeciętnie - głupi faul z Górnikiem, po którym powinien wylecieć, z Płockiem niby lepszy niż Arsenic, ale raz dał się straszliwie objechać jakiemuś ogórowi i mnóstwo sytuacji pod bramką Cuesty jest częściowo jego winą. Aczkolwiek zdaje sobie oczywiście sprawe, że długo nie grał i ciężko wymagać cudów, zwłaszcza, że trafił na taki, a nie inny okres w drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie zjawiskowo, ale bardzo solidnie. Swoje czyści. Ciężko jest też oceniać ŚO, gdy cały zespół pozwala oddać przeciwnikowi 22 strzały.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to pokoleji najpierw zaległości po meczu z Płockiem
1. a podobno to Carlitos doradza Kamilowi Fryzjera ![]() ![]() 2. ktoś zauważył jaką miał śliwke pod okiem Perez (lepsza niż Franek w Atenach) , ktos coś wie ? i po derbach 3. Imaz to zawodnik , który moim zdaniem mógłby dać nam wreszcie jakość na 9-tce , ma wszystko , szybkość , drybling , ale przed wszystkim umie wykańczać sytuacje, oraz się w nich znajdować, już teraz jako skrzydłowy strzelił 5 goli , co by było jakby z powodu posuchy dac go na 9 ? (hiszpański boguski - rotfl inny typ gracza) Carlitos na 9 sie nie nadaje, nie potrafi stac i czekać na piłke , musi byc cofniety albo na 10 , wtedy jest w swoim żywiole - kreuje 4. idealny mecz żeby zakończyć kariere przez Pawła Brożka w należnej mu glorii , lepiej już nie bedzie , a tu sukces w derbach 2 asysty , nikt nie bedzie mu pamietal po latach że ta druga , to było totalne skasztanienie "setki" i po zaplątaniu sie we własne nogi piłka przypadkiem trafiła do Jesusa który na szczęście ma instynkt strzelecki o czym pisałem powyżej
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 14.12.2017 o godz. 17:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź to zdjęcie zmniejsz bo forum się rozlewa....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"...Zostawmy na koniec derby. W ostatnich dniach Wisła zwolniła trenera Kiko Ramireza. Jak odebrał Pan tę decyzję? â Dla mnie to jest oczywiście trudna sytuacja, bo bardzo lubię Kiko. Nie zapominajmy, że latem to właśnie on ściągnął mnie tak naprawdę do Wisły. Chcę jednak podkreślić, że Radosław Sobolewski to bardzo dobry człowiek i trener. Dla niego też chcę grać jak najlepiej i walczyć. ".
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...awil,12767897/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
juz znamy źródło inspiracji
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pomimo ostatniego zdania Carlitosa, czuję że jednak jutro zagra ostatnie spotkanie w naszych barwach. Niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie nie wpłynęła kasa za Brleka i są dwumiesięczne zaległości w wypłatach to Wisła musi sprzedać Carlitosa. Niestety. Inaczej wszystko się rozsypie
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gorzej, jak sprzedamy Carlitosa i znów hajsu nie zobaczymy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co to znaczy, że kasa za Brleka nie wpłynęła? Mieli dowieźć furgonetką, ale ta zboczyła z trasy i nikt jej potem nie widział? Chyba klub powinien wydać jakieś oświadczenie w tej sprawie.
Ostatnio edytowane przez Charlie : 14.12.2017 o godz. 23:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jak za Mączyńskiego tylko pytanie kto kłamie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się ze jakiekolwiek oświadczenie powinno wypłynąć na ten temat. Tak samo uważam ze Kiko poruszajac ten temat trochę przesadził ze swoją wypowiedzia. Problemy były i są jeden transfer nie wyprostuje naszej sytuacji, a ujawniając takie informacje ( jeśli faktycznie takie są) Kiko zachował się nie profesjonalnie. Kiedy podpisywał kontrakt wiedział na co się pisze.
Nawet jeśli kasa nie wpłynęła zarząd wie co w tej sytuacji powinien zrobić a tego typu informacje powinny zostać pod dachem a nie poprzez jego żale takie sprawy są upubliczniane. są to sprawy klubu a my jako kibice i tak niewiele mozemy. Pozostaje nam wierzyć ze zarząd podejmie odpowiednie kroki żeby odebrać co im się prawnie nalezy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie miejsce na takie dywagacje , moim zdaniem rolą moderatorów nie jest banowanie za np zbyt temperametnte dyskuje , tylko pilnowanie żeby właśnie pisać w stosownych wątkach
ten już jest trzeci o tym wywiadzie Kiko , dajcie już z tym spokój , a o kasie za Brleka możecie dywagować w "polityce finansowej" a tutaj o naszych piłkarzach "ploteczki" więc może by tak Pero napisał , kto i czemu pod.......ił oko kudłatemu przed meczem z Płockeim ? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|