|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A jakieś inne mecze gramy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Oczywiscie takiego pojęcia jak "zgranie" to nie znaju ? Szukacie dziury w całym na siłe... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@szprotson
Popatrzmy prawdzie w oczy, facet jest zaniedbany zarówno kondycyjnie, jak i piłkarsko. Pomijam fakt, że jeszcze na konferencji wprowadzającej go do zespołu początkiem września, wyrażał gotowość do gry od razu. Co było po prostu kłamstwem, które szybko wyszło. Materiały dowodowe są w internecie. 2 miesiące temu mówił, że jest gotowy do gry z miejsca, a teraz mówi że potrzebuje regularnej gry? Aby utrzymać kondycje wystarczy żeby ten chłop biegał, zamiast siedzieć 2 miesiące na kanapie.Teraz zagrał w 3 sparingach + kilka razy wszedł z ławki. To mniej więcej tyle ile wynosił okres przygotowawczy do sezonu (który zresztą był krótszy). A Carlitos to płakał po pierwszym meczu że brakuje mu zgrania? Czy Velez płakał? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie dziwie sie ze wyrazal gotowosc gry od razu. Tez bym wyrazal bedac na jego miejscu.
Dopiero jak wszedl na boiski i poczuł naszą ligę, to zmienił narracje. Tak samo Ze Manuela. Za chwile to samo powie jeszcze Imaz. Velez, nasz świetny rzeźnik nie płakał bo jemu taka liga pasuje. Tyle że też go liga zweryfikowała, bo problem przeciążeniowy i ...no ile już chłop sie leczy? Jeśli dla ciebie mikrocykl treningowy z okresu przygotowawczego a mikrocykl z ligi jest taki sam, to w sumie ...niepotrzebnie podjąłem dyskusje bo raczej wspolnego jezyka nie znajdziemy ![]() osobiscie uwazam ze Perez potrafi grac w pilke na pozycji srodkowego, ale nie wiem czy w lidze polskiej. Mam wrazenie ze jest zbyt delikatny, bo patrzac jak sie porusza ,widze jakieś pląsy orlikowe a nie twardo stojącego morderce ktory przetnie każdego (a`ka Velez) No ale czas pokaze. Bardziej mnie ciekawi czemu nie gra ten Słowak na pomocy kosztem Rafała czy (n)Imaza ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W ogóle wiadomo co konkretnie dolega Velezowi? Bo on miał wrócić po pierwszej przerwie na kadrę, czyli w połowie września, a mamy prawie listopad.
Co do Kostala to on był ściągnięty jako zapchajdziura, jego CV było mizerne, więc niespecjalnie mnie dziwi, że nie gra. Możliwe, że już zimą się z nim pożegnamy, ale nie wróżę mu powalającej kariery. Na Videmonta też było narzekanie, że nie dostał szansy, ale swoimi statystykami w drugiej belgijskiej (9 meczów, 0 goli, 0 asyst) udowadnia, ze raczej była to słuszna decyzja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A Boukhari poniżył pasiastych na ich stadionie w doliczonym czasie gry. Czy to oznacza, że powinien mieć wtedy monopol na pierwszy skład i dostać nowy kontrakt?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam,że jakby został mógłby być solidnym obrońcą
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tymi wypowiedziami nie ma co sie sugerować , każdy piedoli co mu ślina na język przyniesie , a 3 grosze do tego dokłada tłumacz (chociaż ta ruda co tlumaczy kiko przed meczem, to siadłaby na jajko
) ważne żeby pojechać jutro z kurvą kolejową jak z burą suką w noc listopadową , rozwalić ich jak gnuj po polu, kojeorza wrzucic do morza niech kurva topi sie a najlepsze jest to że tej losowej lidze jest to całkiem prawdopodobne ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wiadomix. Ja to akurat jestem z tych, ktorzy na slowo to wierza i ufaja chyba tylko swojej matce
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
po okresie przygotowawczym to będzie hoho! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jeszcze co do Kostala i jego CV, to chłopaka nie zatrudniono na jego podstawie, ale dobrych występów w sparingach. Tak jak ktoś już wspomniał, jego największą wadą jest brak znajomości hiszpańskiego. Podobny defekt ma Bartosz, Halilović i paru innych. A takiego Kolara to chyba nawet Kiko nie wie że ma w kadrze (jak wynika z dzisiejszej konfy). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja też chętnie zobaczyłbym Bartosza, Kostala i Halilovica wchodzących z ławki. Zostało pięć miesięcy do powrotu ze Manuela do Portugalii, a my dalej inwestujemy czas w jego odbudowę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Graliśmy towarzyskie przed sezonem (nasz zaciąg to w większości taki szrot, że można ich było ściągnąć wcześniej, raczej pół Europy się o nich nie biło), graliśmy też w przerwach na reprezentację, od biedy można było ogarnąć sparingi z klubami filialnymi. Ale to tylko teoria, w praktyce wiadomo bywa różnie, co nie zmienia faktu, że Kiko z zaufaniem do niektórych piłkarzy grubo przesadza.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
biorac pod uwage zabiegi ktore mial robione (pokazywal na instastory) i miejsce terapii - Wisła albo leci w chuja, albo po prostu napisali cos by nie denerwowac kibicow, bo jakby napisali ze ma naderwane wiezadla to bylby chyba płacz...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.10.2017 o godz. 14:08.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ wolfy:
W którymś z tematów rozmawialiśmy ostatnio, czemu Perez a nie Halilovic, pisałeś, że Perez nie stwarza zagrożenia, odpowiadałem, że stwarza. Mamy 20 minut meczu w Poznaniu, a Perez zaliczył już z 5 strat na naprawdę groźne kontry. Lepiej idzie mu z przodu, gdzie nie może stracić piłki w taki groźny sposób. Piszę nie dlatego, żeby triumfować czy krzyczeć "a nie mówiłem" (sama życzliwość z mojej strony), po prostu świeży mecz i łatwiej wychwycić. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Perez mina troche w defensywie. Szkoda Lloncha
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety Tibor po wejściu niewidoczny, Perez końcówka meczu to bomba zegarowa, ale w początkowym okresie pierwszy raz od dawien dawna graliśmy z playmakerem , zawiódł mnie Imaz , kilka dobrych akcji zepsuł złym ostatnim podaniem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tym playmakerem był oczywiście Wojtkowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czerpeach Perez bomba zegarowa to od początku była
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ma ktoś link do wczorajszej ligi + z Carlitosem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Masz na myśl iprogram legia+ z 3 zdaniami Carlitosa?
na allgoals pewnie znajdziesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pomidor z Carlitosem https://www.youtube.com/watch?v=Z08y0W8P22w
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem pod wrażeniem wczorajszego udziału Carlosa w L+ extra (trzeba także obejrzeć "L+E dogrywka"
każdy piłkarz powinien brac przyklad jak się odpowiada na wiadome pytania jakiś debil tutaj na forum pisał że kręci w wywiadach właśnie idealnie odpowiada ani nie robi z siebie kurvy jak mąka , ani nie mówi jak to mu sie spieszy zarabiać gdzie indziej 2 zdania, po których nikt w Krakowie dalej go kochają i każdy rozumie jaka jest sytuacja ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Akurat słowa 'brakuje mi meczy' i 'jestem gotowy do gry' nie stoją ze sobą w sprzeczności, więc głupie czepianie się. Z drugiej strony mam nadzieję, że Pereza pozbędziemy się bardzo szybko, bo jest on za wolny (zarówno w decyzjach jak ich wykonaniu) na naszą ligę. Tak po prostu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|