The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2017, 00:23
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie sądzę, żeby wiek miał jakikolwiek wpływ na decyzje podejmowane przez Ramireza. Gdyby tak było, to nie Wojtkowiak dostawałby najwięcej szans z trójki, którą pewnie masz na myśli. Poza tym Arsenić jest tylko o rok starszy od Halilovicia, a jednak wywalczył sobie jakoś miejsce w podstawowej 11, tak jak wcześniej niewiele starszy Brlek. Jako że nie jestem fanem teorii spiskowych, warto poszukać najprostszego wytłumaczenia Halilović, Kostal i Wojtkowiak grają mało albo wcale, bo są słabsi nawet od Ze Manuela i Pereza. I tyle.
Wojtkowski, a nie Wojtkowiak.

Ściśle rzecz biorąc, teoria jest prawidłowa - ze Manuel i Perez byli dziś, zdaniem Ramireza, lepsi. Ta teoria nie wyjaśnia tylko, jakimi kryteriami kieruje się Ramirez i czy dokonuje prawidłowej subsumpcji.

Po mojemu: ze Manuel jest taki lepszy, że ostatnie 4-5 meczów był poza składem, a teraz nagle wchodzi w prestiżowym meczu z Legią - niezrozumiałe. A Perez nie prezentuje się lepiej od Halilovicia - widzieliśmy jednego i drugiego już tyle razy, by to stwierdzić. A jeżeli prezentuje się na tę chwilę, to trzeba jak najszybciej pogonić Halilovicia z klubu, bo gorzej od Pereza to musi być naprawdę słabo.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów