The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
obikenobi
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2017, 21:16
Ło ....a, po Wrocławiu byliśmy przecież panami świata i okolic, Kiko podobno ogarnął towarzycho w przerwie na reprezentację, a krawaciarzy mieliśmy łyknąć na luzaku. Wchodzę na forum i temacie o trenerze już dzieje się roz........

Oto mój wywód:

1. Legia zrobiła z nami dokładnie to, co my chcielibyśmy robić zawsze. Grali dobrze przez 20 minut, władowali nam bramkę po kontrze i na tym ich gra z przodu się zakończyła i tylko trzymali wynik. Dobra reakcja naszych, być może gdyby pierwsza połowa potrwała jeszcze kilka minut to udałoby się wcisnąć. Gorzej wyglądało to w drugiej, choć przy odrobinie szczęścia można było zremisować.

2. Ogólnie jest dramat, jeżeli pierwsi tracimy gola, bo wtedy trzeba ruszyć do przodu i skonstruować coś atakiem pozycyjnym, a w tym elemencie jesteśmy naprawdę kiepscy. Nie da się zawiązać akcji, kiedy mamy na boisku dwóch defensywnych pomocników, nasze skrzydła wyglądają źle, a Carlitos akurat ma gorszy dzień. Na dowód tezy postawionej na samym początku tego podpunktu (dramat gdy pierwsi tracimy) zaznaczę jedynie, że wygraliśmy tylko jeden mecz, gdzie jako pierwsi przegrywaliśmy. Było to w Derbach. Tyle, że tam Pestka obskoczył czerwo i to wydatnie nam pomogło.

3. Wszyscy dostaliście dzisiaj mokrą ścierą przez łeb i bardzo dobrze. Ja również byłem optymistą przed tym meczem, ale do chuja trefla graliśmy z mistrzem Polski czy to się komuś podoba czy nie. Ale przede wszystkim - na ten moment nadal jesteśmy ekipą na max piąte miejsce w tabeli. Ten mecz pokazał:
a) jak wiele jeszcze pracy przed zespołem
b) jak bardzo odskoczyła nam przez te lata Legia, że mimo niezbyt dobrej formy i wszystkich problemów nadal przyjeżdża na gorący teren do teoretycznego faworyta spotkania i realizuje plan na ten mecz w 100%

4. Wyjątkowo byłem na C i mam swoje zdanie odnośnie dopingu i kilku innych rzeczy, ale swoje zdanie zachowam dla siebie, bo i tak wszystkich to jebie.

5. Co do zmian - to błąd polegał na doborze 18 meczowej. Aż się zdziwiłem, jak słabą mamy ławkę na dzisiaj. I jeszcze Paweł dostał kontuzji, mam nadzieję, że zagra Ondrasek, bo to chyba najmniejsze zło z trójki Zdenek-Bałaniuk-Perez. A może Wojtkowski do środka?

Pozytyw jest taki, że teraz znowu wszyscy będą płakać przed Poznaniem i obstawiać w......., więc może powtórzy się historia z Wrocławia.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów