|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
HAHA piękne zaoranie!
Co do warszawiaka kresqu czy jak mu tam, czesciowo przestał udzielać się dzieki mojej działalności tłumienia warszawskich złotówek. Pamiętane rozmowy na chacie jak to kresqu wybraniał legendę warszawską alkoholika - prawdopodobnie samobójce. Nie trafiały do niego argumenty, że człowiekiem legendą w sporcie, któremu pod stadionem buduje się pomnik powinien być prócz dobrego sportowca wspaniały człowiek, wzorzec dla dzieci i młodzieży .. Kogo mamy w KRakowie? Człowieka, który bronił honoru Polski własna piersią, a w warszawie wzorem dla mlodziezy ma byc alkoholik , ktory stwarzał zagrożenie dla innych uczestników ruchu... ehhhhhh ta warszawska mentalnosc sprzedawczykow... Wstrętna obłuda, obłuda jak niemcy z holocaustem. Próba zatarcia historii i wmawiania sobie, że nie wsiadł najebany do auta (już któryś raz) i nie zabił się... rozumiecie to? Tato tato, KAzek zginął w walce z komunistami? Jak to było z tym wypadkiem? Wiesz co synu? Najebał się i woził po mieście... tak to było... legenda warszawian. Wstyd mi za taką stolicę.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 20.10.2017 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie będę nawet zaczynał polemiki. Ale może czasem zamiast od razu pisać, oswój się z jakimś spostrzeżeniem w swojej głowie. Zastanów się, czy aby na pewno jest słuszne, poczekaj parę miesięcy i dopiero wtedy pisz.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja też nie zamierzam bo zdanie na temat warszawskiej legendy i ich piosenki przedmeczowej zwanej pseudo hymnem mam wyrobione od LAT- jak każdy normalny człowiek-jeśli zamierzasz broić prostytucji to proszę nie pij do mnie. "złotówek" - chodzi o taryfiarzy z wąsem i kaszkietem - o taką mentalność :]
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|