|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobre jedzenie jest na Arenie. W Skyboxach można zamawiać z menu np fajne mini hamburgery mają. Ale wydaje mi się że na tym poziomie gdzie jest wejście na trybuny można też z tego menu zamawiać.
W pobliżu hali to chyba na Mogilskiej dopiero jest restauracja Da Marco. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
W Banolii jest telewizor , ale z oglądaniem raczej słabo ( radziłbym zadzwonić i zapytać , bo zwykle leca tylko wiadomości, albo jest wyłączony ) , ale to jedyny lokal z piwem.
Jest Bar Miła na Łąkowej ( z nazwy mleczny ) , gdzie stołuje się większość. I trochę dalej kolejny na Ułanów. Damarco to już strasznie daleko i lepiej podejść do M1 lub Plazy |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
dzieki panowie
za kazda odpowiedz na kibicow Wisly zawsze mozna liczyc!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://streetfoodpolska.pl/street-fo...mierz-konkurs/
Już w najbliższy weekend wracamy do Krakowa! Od 30 kwietnia do 2 maja pod Galerią Kazimierz znowu zagoszczą food trucki serwujące przepyszny street food. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Odradzam....przynajmniej ze swojej perspektywy.
Poszedłem tam dzieki reklamie na tym forum. Zalezy kto co lubi.Jezeli komus zalezy na cenie i zeby było w mire duzo,to moze ok,ale jezeli komus zlezy na troche lepszej jakości i nie tylko jedzenia to już nie.Juz nie wspomne ,ze je sie w prześmierdniętnej piwnicy na usyfionych stołach ,a w kolejce po jedzenie czeka sie z pół godziny minimum(przynajmniej w niedizele k/15).Porcje małe nie są ,ale szczerze to szału nie robią. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co do Koko na Gołębiej, kiedyś było warto tam pójść. Dziś nie ma sensu. Przy prawie samej Bagateli macie Bar Smak - gdzie jedzenie jest rewelacyjne, porcje bardzo duże, a zestaw z zupą 16zł. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Cześć trafiłem ostatnio na zarąbistą pizzę http://www.pizzeriadracula.pl/index.php pizza jest tak smaczna,że aż muszę pochwalić.Pizze są bardzo duże i bogato obłożone,ciasto rewelacyjne (najlepsze w Krakowie a jadłem chyba w 20 pizzeriach) są fajne promocje .Pizzerie podobno prowadzi kibic Wisełki.Smacznego Bracia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam, panowie jakis namiar na jakas knajpe z Włoskim jedzeniem, gdzie można posiedziec, dobrze zjesc i napic sie dobrego wina
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba najlepsza w okolicy jest restauracja En Plato w Bibicach, ale z racji lokalizacji jedna z osób z wycieczki wina się nie napije. W zasięgu komunikacji miejskiej dobry wybór to Ti Amo Ti na Karmelickiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wlasnie chodzi o to, zeby dwie osoby sie napiły
Dzieki wielkie Ewentualnie Focha 42, byl ktos
Ostatnio edytowane przez eryk_cartman : 16.10.2016 o godz. 15:50.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Focha srednie. Jeśli bliskoo błoń to Tratoria Cichy Kącik lepsza.
Moje typy Nolio lub Primo Gastronomia. Do Nolio wymagana rezerwacja Dobre pasty sa w Pasta Bar ns Sławkowskiej. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nolio bardzo dobre, świetne składniki; Primo podobnie, choć ta druga to nie do końca włoska knajpa, za to pizza na zakwasie - pycha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie Nolio to najlepsza knajpa w Krakowie, mega lubię ich jedzenie i klimat. Na drugim miejscu Mamma Mia na Karmelickiej.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie Panowie
!![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nolio rewela, fakt
Do tego trattoria soprano na Anny.![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pino garden to jakies nieporozumienie. Omijajcie z daleka.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widzę cisza w temacie od prawie roku. Poleci ktoś jakieś ciekawe miejsce na obiad? Kuchnia nie ma większego znaczenia, jedynie sushi czy fast food odpada.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tdosu sneicia
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:15.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gdzie mogę kupić Chleb Prądnicki
- kiedyś był w Almie - nieaktualne - kiedyś piekli w piekarni na Placu Wolnica - nie mogłem znaleźć tej piekarni wczoraj - odpada gdzieś jeszcze ? w sensie na pewno można bo ten chleb pieką od 600 lat i pewnie nie przestali ale ..... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A Kaufland? (Tylko nie ten na Kałuży
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A Kauflandu nie sprawdzałem jeszcze - thx
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
Chlebek prądnicki jest spoko.
Jak ktoś lubi pizzę,to polecam pizzerię dracula. Pizza przepyszna,bogato obłożona składnikami. Dla leniwych,możliwość zamówienia ![]() 12-431-26-68 |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Sto lat temu zamówiłem pizze z Draculi - 2 kg ciasta, trochę sera i papryka z puszki. Są pizze które mają smakować i są takie, którymi się człowiek ma zapchać.
Od 15 lat zamawiam w Hallo Pizzy na Dobrego Pasterza i żadna pizza na świecie nie pobije Verdury ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
Ja zamawiam od ponad roku i jeszcze nie zawiodłem się,dlatego zdecydowałem się polecić ich pizzę.
Zamawiam średnio dwa razy w tygodniu ,zawsze było i jest dużo szynki i warzyw.Samo ciasto niebo (w porównaniu z sieciówkami) obsługa przyjazna. Kiedyś przetestuję pizzę którą polecasz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kocur Hallo pizza sam mogę pochwalić u mnie w mieście tez wymiata, a jak u was z cenami ? u nas by się najeść to 24 zł za średnią Capriciossa
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdują się miejsca z Foodtruck'ami oprócz Bezgródka oraz Placu Izaaka (chodzi mi o takie miejsca gdzie Foodtrucki stacjonują stale)?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Kaziemieru na skwerze Judah
Na Ruczaju https://goo.gl/maps/3mddvPahjn12 Na dekerta https://goo.gl/maps/U6FXk1E9R6C2 W hucie przy NCK Jeszcze w Wieliczce stoją w centrum.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.07.2018 o godz. 22:35.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|