|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ok moje skromne przemyślenia.
1. Niestety, Ze Manuel i Jezus to mogą być duże niewypały Junco. I dobrze, że mają umowy tylko na rok. Tak jak ktoś wcześniej napisał - graliśmy w 9. I tylko po cholere Kiko ich wypuszcza w podstawie... mają za wejściówki płacone i daje im zarobić? 2. Niestety ale nie widać schematów gry, nie ma sensownego rozegrania i środek boiska totalnie kuleje. W zasadzie to go nie ma. W 1 połowie jedyne akcje wynikały z przerzutu na skrzydło i wygrania pojedynku 1 na 1. ZERO gry w piłkę. Dobrze, że Piast to drużyna co najmniej 1 ligowa i nie zdziwię się jeśli tam wylądują za rok. 3. Wojtkowski się ogarnął po paru meczach na ławce. Zasługuje na podstawę w PP. 4. Pocieszeniem dotyczącym naszej ch*** gry jest to, że zdobywamy punkty. Gdy w końcu zaczniemy coś grać, to będziemy trudnym rywalem dla każdego. A o to, że będzie lepiej, jestem przekonany. Przyjdzie zgrane, Balaniuk lub Kolar odpalą, może Perez dojdzie do formy fizycznej i uporządkuje grę. Wróci Głowacki i Velez wg mnie filary tej drużyny. Nie możemy grać takiej kupy całą rundę, po prostu nie możemy. Mamy szeroką ławkę, więc końcówka jesieni powinna być nasza. A i ja nie chcę zwolnienia Kiko. Do zimy ma być pierwsza 8. Na wiosnę ma poukładać naszą grę i dać nam puchary czy to przez PP czy to przez pierwszą 4 w lidze. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|