|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wisła grająca o puchary to Twoje marzenia, niestety na razie średnio realne. Pięknej gry nie będzie w najbliższym czasie. Przyczyny podałem wyżej. Zwolennicy zwolnienia trenera to dla mnie banda rozpuszczonych panienek chcących żeby skład zbudowany z emerytów i piłkarzy ściągniętych z kartą na ręku z miejsca walczył o mistrzostwo. Nie wiem jakie trzeba mieć braki w kontakcie z rzeczywistością żeby tego nie rozumieć. Czasem gdy czytam to forum ręce mi opadają. Poziom histerii nieadekwatny do miejsca w tabeli, gry ani nawet stylu. Co jeden to większe hiperbole. Pora zapomnieć o pieniążkach wujka Cupiała albo inwestora z Niemiec. To se ne vrati. Wisła AD 2017 to średniak z ambicjami, ale ambicje pokemonów z forum i ego rozdęte jak gdybyśmy mieli budżet Legii a nie długi do spłacenia po dobrym wujku. Przy Was żaden trener nie zagrzałby miejsca. Na szczęście gówno macie do powiedzenia i możecie tylko bezsilnie żółć wylewać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2017 o godz. 22:47.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|