|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Na cholere Ci wizy. Piekne slowa o Polsce, kilka dealow, na ktorych zyska USA i wizyta udana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak, masz rację. Tylko przestrzegam przed popadaniem w hurraoptymizm. Jego zdanie na temat Polski i dealów z Polską moze się zmienić tak szybko jak zdanie na temat Syrii i Assada. Nie wiem jaką teraz wersję przedstawia ale tak jak był za Assadem wcześniej, tak teraz chce go zwalczać:
http://wolnosc24.pl/2017/04/09/trump...z-priorytetow/ Także słowa nie znaczą wiele a polityka może się zmienić w jeden dzień. Jak ktoś myśli, że Trump i USA to nasze zajebiste ziomki i będziemy forever to niech się obudzi bo równie dobrze za rok możemy mieć kolejną Jałtę - bo niby czemu nie? To samo deale finansowe, też mówię, że to nie będzie na pewno z korzyścią dla Polski bo za darmo nikt nic nam nie odda, a znając życie to jeszcze dostaniemy jakieś gówno albo tak skontruowane umowy, że jeszcze będziemy dopłacać i karmić ich naszą kasą za np naprawdę czegoś itp. Nie ma co pesymistycznie podchodzić do sprawy ale też śmieszy mnie ten optymizm. Trzeba na politykę patrzeć realistycznie i cały czas myśleć jak ich zrobić w konia a nie jak oni nas mają wyrolować. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
eee tam, jakby dorzucili do tego "bóg honor ojczyzna" to by wszystko przeszło
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ES7jszFUQFw z przymruzeniem oka albo i bez
![]() Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 11.07.2017 o godz. 01:10.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
https://dorzeczy.pl/kraj/35040/PiS-s...-kieszeni.html
Jak to jest, że podobno dziura budżetowa maleje, podobny mamy się do końca roku mniej zadłużyć niż było to zakładane, a wyciągają łapę po więcej? "Benzyna+" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Waznosc wyborow potwierdza Sad Najwyzszy, sklad sadu po zmianach wybierze PiS... 12.07.2017 zapamietac ta date.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Korwin dobrze powiedział, co z tego, że ci dadzą 500zł skoro ci zabiorą 1000 święte słowa.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez przez ostatnie 72 lata tak bylo
Mnie to bardziej ciekawi, gdzie "opozycja" bedzie szukac zamachu na demokracje jak juz PIS te sady przejmie. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.07.2017 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pytam poważnie, bez ironii. Wydaje mi się, że tylko osoby na swój sposób ograniczone, pałające nienawiścią na pierwszy miejscu, mogą uważać że wszystko jest "spoko"... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie jest bo to co robi PIS jest zgodne z bublem z 1997 roku (rozniacym sie od bubla z czasow Polski Ludowej z 1952 roku zmianaymi kosmetycznymi), czyli najwyzszym aktem prawnym w Polsce. Takze kazdy moze sobie mowic o zamachach na demokracje ale nijak ma sie to do postkomunistycznego ( czasem i komunistycznego ) prawa obecnie panujacego w kraju, ktore istnieje tylko teoretycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlaczego uważasz, że Konstytucja z 1997 roku jest bublem? Dlaczego zatem partii rządzącej ten bubel nie przeszkadzał za czasów poprzednich rządów? PiS wziął na sztandar Konstytucję, zło sądów, całą Europę zarazem. No bo nie dosyć że "wszyscy przeciwko nam", to jeszcze "wszystko przeciwko nam". Jesteśmy świadkami zawłaszczania niezależnych organów Państwa i przepychania kolanem, pod stołem, jakieś chorej wizji państwa. Ja osobiście jestem przerażony tym co się będzie dalej rozgrywać. I to nie jest patetyczny ton. Nie ma u nas w kraju dobrej opcji politycznej. Ale to nie oznacza zarazem, że aktualna opcja jest najlepsza. Im prędzej skończy się ten koszmar tym lepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie przeszkadzal bo ten bubel jest stworzony pod rzadzace partie wlasnie. Dzieki temu bublowi taki PIS teraz moze sobie robic co chce wiec czemu mialby im przeszkadzac?
Przeciez oni teraz zgarniaja "cala pule" bo wczesniej cala pule miala w lapach koalicja PO-PSL. Gdzie Ty masz w Polsce niezalezne organa? Przerazony to ja moge byc dopiero sposobem wykorzystywania "wladzy absolutnej". Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.07.2017 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wszyscy o tym wiedzą, prasa wprost opisuje układ z nazwiskami ale karawana pod protekcją obecnej władzy bezkarnie jedzie dalej. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli bez zmian od kilkudziesieciu lat. W czym wiec problem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli uważasz ze od kilkudziesieciu lat nic sie nie zmienilo i za kilkadziesiat tez bedzie bez zmian to jestem pewny że rozmawiamy o zupełnie innych rzeczach
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pisales o walkach pod protekcja wladzy. To ma miejsce od zawsze, nie tylko w Polsce ale chyba i na calym swiecie. Jesli nie o tym pisales, to albo nie potrafie czytac albo zapomniales o czym pisales
I tak, uwazem, ze to sie nie zmieni nigdy, obojetnie kto bedzie rzadzil. Wazne jednak jest, zeby ktos z czystym sumieniem, probujac przynajmniej temu zapobiec, oddal kontrole nad rzadzacymi suwerenowi i umozliwil mu(nam) pogonienie walkarzy w przyslowiowe ....u czy wsadzenie ich za kraty. Poki co niezaleznie od partii (PO,PIS,PSL,SLD etc), nawet jesli wyjdzie jakis walek na wierzch, winny zostaje "wyciszony", dostajac jakas intratna posadke, odprawe, z dala od politycznego zgielku, czyli nie ponosi zadnej kary. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.07.2017 o godz. 22:23.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|