|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
silverowi bana za zbyt zawoalowaną ironie XD
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ironią można by się posługiwać gdyby medialny odbiór działań WisłySA był szanowany podziwiany i stawiany jako wzór dla innych , a w obecnej sytuacji celowe podawanie niezgodności nie jest dla mnie ironią tylko okładaniem biedaka i wyśmiewaniem się z jego poczynań. Może zbyt wiele naczytałem się Wiktora i reakcja była trochę impulsywna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nesta - Ty nie stwierdzasz faktu, tylko .......isz jak potłuczony. U nikogo normalnego testy takich zawodników nie wywołują już reakcji, za wielu gości z dziwnym CV się tu sprawdziło.
Prostowanie bzdur to nie syndrom oblężonej twierdzy tylko działanie prewencyjne. Widzę już rozkręcanie awantury na podstawie tweetów jakiegoś jełopa o tym że TS się kompromituje i Cupiał wróć. Otóż to za Cupiała cała Polska z nas ryła przez wieczne testy bramkarzy, rumuńskich studentów i innych wynalazków Kapki. Testy kogoś z takim CV to żaden obciach, do naszej ligii trafiają tylko goście którym coś się nie udało i spora część się sprawdza. Jakby mu wyszło w Villareal to by do nas nie trafił. Pytanie czy jest dość dobry. Testy to pokażą. Ondrasek i Zachara lepiej wyglądali na papierze, szkoda że goli nie strzelają... Jeżeli chodzi o napastników to to jest przedział w jakim będziemy szukać. Mamy długi z czasów wujka Cupiała i nie oferujemy super kontraktów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2017 o godz. 12:05.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
"wczesny" sypał kasą i nie było studentów czy innych z 17 ligi słoweńskiej... tak gwoli prawdy ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to od kiedy wg Ciebie sie zaczął "późny Cupiał" ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Myślę, że "je*ło" po Panathinaikosie, z małym odrodzeniem w "czasach holenderskich" - na amen walnęło po nich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po 2005 jeszcze było jako tako... po Holendrach był już dramat finansowo organizacyjny z Bednarzem w tle ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wydaje mi sie że "średni" Cupiał tez obfitował w różne wynalazki transferowe
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale to nie Cupiał ich wybierał tylko dyrektorzy sportowi/skauci
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nikt mu nie kazał się otaczać debilami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mądry car
tylko otoczenie do d..y ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
wolfy napisał(a):
Teraz przyszedł czas na rządy Towarzystwa Sportowego, jak na razie zrobili kapitalną robotę. Z klubu który latem bronił się przed spadkiem zrobili zespół który jest w stanie powalczyć o wysokie cele. Moim zdaniem wystarczy wzmocnić siłę ofensywną i o mistrza możemy się bić w przyszłym sezonie. |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ale wolfy chyba ironizował z tym ryciem.. cała Polska to chciała być wówczas taka Wisłą, która grała piłkę, której już zadna ekipa nie była w stanie powtórzyć..
Cupialowi zawdzieczami bardzo duzo, stworzyl najlepszą druzynę 21 wieku której nam zazdroscili wszyscy włącznie z Legią. Ale sku.rwił się na koniec oddajac klub gimnazjaliscie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cupiał nawet nie wie, że Wisła już nie jest jego...dlatego mu zostawili klauzulę
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.06.2017 o godz. 00:13.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie czyta forum
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyta.
Ale ma połowe debili zbanowanych więc czasem nie łapie sensu i kontekstu. Na razie rozkminia kto to Mereś i czemu ma dokładać do sekcji kolarskiej. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
W fazie grupowej ligi mistrzów w Azji, mistrz Chin rozjechał kolegów z Hong Kongu 7-0 i 6-0. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego Pani Prezes !
1906 Lat! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,21...ml#GR3_A_NR3_5
Wesolo nie jest, jak Maka takie rzeczy mowi wprost ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To że są zaległości nie jest żadną sensacją.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wesoło nie jest. Proszę, proszę a pani Prezes dementowała ostatnio wszystko.. Niektórzy z Was mnie zaskakują. Ile tu było pisania, że jest super, super nowy zarząd. TS jest biedny jak mysz kościelna i tyle w tym temacie.! ....a, co jakiś prezes jest to ciągle oszukuje kibiców i mydli oczy.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 07.06.2017 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Różne rzeczy cisną się na usta
1. temat nagród z akcji 12 bohater 2. wywiad z Mąką i potencjalny transfer w związku z tym pytanie się takie rodzi czy leci z nami pilot czy Ruch Chorzów? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Od lutego nie płacą a jest czerwiec. Ile miesięcy musi klub nie płacić aby piłkarz mógł rozwiązać umowę ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
2
Moze pd lutego nie placa tylko tym, wobec ktorych sa pewni ze nie rozwiaza umowy? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chyba 3 miesiące. Mąka się w....ił, ze go nie puścili i prawdę powiedział. Przykre. Pani Sarapacie ciężko wierzyć po tym wszystkim niestety...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Stare chlopy a takie glupie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Żeby znowu nie było że od nowego sezonu zaczniemy wszystko od zera tułając się po ostatnich miejscach. Bez jakiegoś konkretnego inwestora to będzie ciężko niestety. Mączyński się też nie ładnie zachował że pierze brudy publicznie, chce odejść to niech idzie. TS Wisła zrobiła dużo, ale pewne rzeczy są nie do przeskoczenia, tyle długów co Cupiał zostawił i umył rączki uciekając z tonącej łajby to szkoda gadać. Teraz winy Cupiała na barki nie słusznie będzie musiał przyjmować TS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Może czas spojrzeć prawdzie w oczy.
Trzeba sprzedać każdego za kogo możemy wyciągnąć rozsądne pieniądze. Uzyskać płynność , do końca roku spłacić na maksa co się da. Spróbować wystartować z minimalnym balastem na plecach. Ściągać zawodników którzy mają kartę w dłoni i mają trochę umiejętności i ambicji a kolejny sezon postawić cel - > pierwsza 8 i bezpieczeństwo? tu pensje, tam 5 mln dla miasta, zaraz spadną jakieś wyroki lub uprawomocnią się inne, w tle hajs dla Wdowczyka. Trochę tak to wygląda z boku jakby Wisła była Wisłą i chciała świat zawojować ale finansowo to jesteśmy klubem afrykańskim. W moim poście nie atakuje TSW tylko chcę aby klub zrobił może krok w tył (bądź nie robił do przodu) oddłużył i postawił realne cele, bo tak to jesteśmy wierną kopią naszych "układowiczów" i nie chciałbym aby historia się powtórzyła. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|