|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Nie bardzo rozumiem o co ta afera. Nikt tu na Brożka pomyj nie wylewa, bo chyba kazdy Wislak docenia jego postać i wie jakie Paweł ma/miał umiejetnosci. Ja tu widzę jedynie stwierdzenia o słabej formie.
Zdobycie 5 bramek w 28 spotkaniach jest wynikiem bardzo słabym. Zaraz będą głosy ze zdobył tyle asyst drugiego stopnia (najlepiej dodajcie ze im. Remka Jezierskiego). A jak to kogos nie przekonuje to padnie legendarny argument o tym, że mieliśmy 7 porażek z rzędu i mogliśmy grać w IV lidze. I to wszystko prawda. Każdy kibic Wisły ma tego świadomość i cieszy sie z miejsca w jakim teraz jest klub. Ale to nie oznacza, iż wszelka krytyka słabej gry piłkarzy jest niedozwolona. To forum chyba jest m.in do wymiany zdań na temat formy zawodników. Właśnie przez szacunek do Brożka uwazam ze powinien sobie usiąść na ławce i odpocząć bo rozmienia swoja marke na drobne. A chyba nie chce byc zapamiętany tak jak schyłkowy zuraw. Co do tej mitycznej mocy jagielloni.. W tamtym roku grali prawie identycznym składem w grupie spadkowej i przez długi czas mieli najwiecej straconych bramek. Różnica to Drągowski/Kelemen, Runje/Tarasovs i osoba Sheridana od kilku spotkań. Takze przestańcie chociaz opowiadać o tym, że kadrowo są dla nas poza zasięgiem. Różni ich obecna forma zawodników. Wiślaków tez stac na taka gre i dlatego niedziwne jest rozczarowanie wczorajszą postawą.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 14.05.2017 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Z jednej strony Brożek na ławkę, Małecki bez formy etc., z drugiej to Jagiellonia ma słaby skład, bo naszym to się nie chce. I tak ....a co roku. Czyli jednak niedojebanie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
W którym miejscu napisałem ze mamy skład na puchary ? Nie pasuje ci do chorej teorii to sam sobie wymyślasz. Napisałem, ze dysponujemy podobnym potencjałem kadrowym co jagiellonia. Skoro rok temu walczyli o utrzymanie a teraz walczą o wyższe cele to znaczy ze z odpowiednia taktyką, przygotowaniem da sie w tej lidze cos osiągnąć. ale oczywiscie mozesz sie kłócić z ezeczywistoacia ze jagiellonia z prawie tym składem jest 1 a rok temu była 11. Przeciez rok temu była 11 to wyniki wskazują ze co roku bedzie 11 ? Juz zupełnie na marginesie. Sa najsłabsi z całej czwórki i wcale nie zdziwi mnie jak zajmą miejsce nr 4.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 14.05.2017 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gówno wiesz o ekstraklasie. Rok temu Jagiellonia przebudowywała skład po tym jak rozsprzedała kluczowych piłkarzy. W tym zbierają tego owoce. Funkcjonują tak już od kilku sezonów, widać że kompletnie nie masz pojęcia o czym piszez.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2017 o godz. 16:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|