The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2017, 09:54
Jezeli ktos mysli ze bramka na 1:1 byla prawidlowa, jest niedorzowiniety i powinien dostac dozywotni zakaz wypowiedzi na jakimkolwiek forum publicznym.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.03.2017, 10:40
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Śmiać się czy płakać?
płakać.

Wyszło info ze jest problem z kolanem i nie wiadomo co dalej. Oby to nie bylo pokłosie leczenia zachowawczego urazu ktory doznał kiedys w meczu z Belchatowem. Więzadła były uszkodzone i nadawał sie pod nóż, ale zadecydowali inaczej. Z racji ze mam troche do czynienia z kolanami, wiem ze coś w koncu pęka, oby to nie bylo to co moge podejrzewac bo wtedy to juz koniec kariery.

A ile wart jest Paweł widac bylo w meczu z Legią. Zachara to napastnik typu rzuć pilke a on niech się sciga. Ciezko z takim typem narzucac swoj styl gry
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.03.2017, 11:19
Paweł po sezonie powinien dac sobie spokoj z pilka bo chyba radosci takiej mu jej nie sprawia juz. No i zdrowie chyba nie pozwala juz. Zreszta sam mowil o tym w wywiadzie.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.03.2017, 11:35
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Śmiać się czy płakać?
Rób co chcesz...Prawda jest taka ,ze z ostanich 4 spotkań nie zagrał w trzech a w jednym zagrał bez formy i został zmieniony w drugiej połowie.
Na tym forum przed tymi spotkaniami zawsze była rozkminka ile Broziu Im bramek walnie ,a on w ostatniej chwili wypadał ze składu.
Dlatego mówię,ze to dziwna przypadłość i tyle.

szprotson napisał(a):Wyświetl post

A ile wart jest Paweł widac bylo w meczu z Legią. Zachara to napastnik typu rzuć pilke a on niech się sciga. Ciezko z takim typem narzucac swoj styl gry
Ja bym powiedział raczej ile jest wart ,a raczej swój brak wartości potwierdził Zachara.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 14.03.2017 o godz. 11:41.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.03.2017, 12:28
Jeszcze o zmianach. Wydaje mi się, że lepsza byłaby Zachara- > Boguski i Videmont w miejsce Rafała, Boguski na szpicy i Stilic za Brleka. Sobol musi powiedzieć naszemu trenerowi, że Boguski grywał kiedyś w przodzie. Co myślicie o takiej roszadzie? Chodzi oczywiście o ostatnie 30 minut.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.03.2017, 13:31
raindog napisał(a):Wyświetl post
Czyli w przypadku absencji Ondraska, do ataku trzeba wrzucić Małego, Bogusia lub Hugo.
Najbliżej napastnika jest Boguski, Hugo to chyba jednak nie...
Wielu najeżdża na Pawła, ale jak go brakuje to dopiero zaczyna się dramat. Oby kontuzja nie była poważna...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kalafior1993
Member

Od: 04.2016

Stary 14.03.2017, 14:31
Ten mecz pokazał ile znaczy dla Nas Paweł Brożek. Wielu go krytykuje, bo swoje marnuje, ale ponad 135 goli nie wzięło się z nikąd. Brożek dochodzi do sytuacji, strzela gole, rozgrywa piłkę, gra z klepki, gra kombinacyjnie i atrakcynie. Nie ma już tej szybkości co kiedyś, ale co pokazał Zachara w niedzielę? Strata po której był gol dla Legii, pudło z 11 metrów na pustą bramkę i to wszystko. Oby Paweł jak najszybciej wrócił do zdrowia, bo Zachara nie nadaje się do gry w Wiśle
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.03.2017, 17:16
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Stilić to jest melodia na przyszły sezon.
Właśnie a do kiedy Stilić ma kontrakt podpisany ?
Ja teraz liczę na tych dwóch murzynków. Może będa coś na podobę Guerriera chociaż.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.03.2017, 17:51
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Właśnie a do kiedy Stilić ma kontrakt podpisany ?
Ja teraz liczę na tych dwóch murzynków. Może będa coś na podobę Guerriera chociaż.
Bodajże na 1,5 roku nie dam ręki sobie uciąć
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.03.2017, 19:00
Na 1,5 roku.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisle_krakow/
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.03.2017, 19:34
Jeszcze raz:

» Zoran Arsenić (NK Osijek) - wolny transfer, kontrakt od 01.07.2017 do 30.06.2019
» Jakub Bartkowski (Wigry Suwałki) - transfer, kontrakt do 30.06.2018
» Cristián David Echavarría Vélez (CD Independiente Medellín) - wypożyczenie do 30.06.2017
» Iván González López (AD Alcorcón) - wolny transfer, kontrakt do 30.06.2018
» Pol Llonch Puyaltó (Granada CF B) - wolny transfer, kontrakt do 30.06.2017
» Matija Špičić (Dinamo Tbilisi) - wolny transfer, kontrakt do 30.06.2017
» Semir Štilić (APÓEL Nikozja) - wolny transfer, kontrakt do 30.06.2018
» Wojciech Słomka (Progres Kraków) - transfer, kontrakt do 30.06.2019
» Éver Augusto Valencia Ruiz (CD Independiente Medellín) - wypożyczenie do 30.06.2017
» Hugo Vidémont (AC Ajaccio) - wolny transfer, kontrakt do 30.06.2018

Chociaż poszły teraz słuchy, że dwaj Kolumbijczycy na rok... Ktoś to może potwierdzić?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 14.03.2017, 19:45
Rzecznik wczoraj potwierdził na tt, że na 100% Kolumbijczycy przychodzą do końca roku.

Nastąpił błąd w komunikacji pomiędzy działem sportu, a mediami klubowymi.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 14.03.2017 o godz. 19:48.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.03.2017, 19:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Najbliżej napastnika jest Boguski, Hugo to chyba jednak nie...
Wielu najeżdża na Pawła, ale jak go brakuje to dopiero zaczyna się dramat. Oby kontuzja nie była poważna...
Oby nie była poważna, ale tak czy owak w lecie trzeba sprowadzić kogoś możliwie jak najlepszego do ataku do wyjściowej "11".
Bo na kilometr widać, słychać i czuć, że Paweł już nie daje rady zdrowotnie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.03.2017, 20:20
Dzis w sumie przez przypadek posluchalem sobie wypowiedz Radovicia co do tego "upadku" i kartki dla Gonzaleza i stwierdzam ze takiego bezczelnego oszusta to w Polskiej Lidze chyba nie było.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.03.2017, 20:24
Oj tam... Alana przekwalifikują. Warunki ma, może się rozpychać w polu karnym.

A tak na serio: mam szczerą nadzieję, że latem nam Junco kogoś wypatrzy. Chociaż przydałby się ktoś już teraz z kartą na ręku.
Takich napastników, wbrew pozorom jest całkiem sporo.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 14.03.2017, 22:57
Witam serdecznie wszystkich miłośników Wisły Kraków. W związku z tym, iż zależy mi aby klub, któremu kibicuję całym sercem nie był szkalowany i poniżany publicznie przez bandę kretynów piszę tutaj ten post (prosiłbym o wskazanie innego miejsca w razie potrzeby). Otóż filmiki pajaców, które podaję poniżej są tworzone przez bandę nieprzychylną Wiśle. Wiele negatywnych komentarzy i głupawych zwrotów miałem przyjemność zaobserwować za ich pośrednictwem w różnych social-mediach (FB, streamy, YT). Owa ferajana będzie się starać o akredytację na mecze Wisły aby nakręcić prolegijny filmik i wykorzystać nasz klub do zebrania wyświetleń. Bardzo proszę osoby, które mają jakiekolwiek możliwości, aby zapobiegły temu procederowi i specjalnie potraktowały owych "reporterów"

https://www.youtube.com/watch?v=BiSnAyxz-7o

https://www.youtube.com/watch?v=POQcdVn6RTg

Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 15.03.2017, 09:52
Podeślij info mailem do działu medialnego.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.03.2017, 12:25
a wracając do meczu

nie było tragedii skoro przy troche większym farcie (skoro Załuska wyjął 3 setki , to mógł i 4) + Zachara na pustą mogliśmy wygrać

gra nie było diametralnie gorsza niż winnych meczach , po prostu rywal był o niebo silniejszy , po prostu nie mamy graczy tak groźnych w ofensywie jak ten symulant czy VOO

potwierdzają się wszystkie moje refleksje z po meczu z Jagą - LLonch - najlepszy DM , Semir - koniec kariery

no i nie odkryje ameryki potrzebny napastnik czy wręcz 2 , bo teraz mamy 0 , no i kreatywna 10tka coś ala Riquelme
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 15.03.2017, 12:46
Jakie 3 setki? Sam na sam z Finem i co jeszcze? Mocnych strzałów nie nazwałbym setkami.

Odpowiedz cytując
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 15.03.2017, 12:48
Będzie lepiej, ja dopiero widzę progres nie od 5 lat ale właśnie od stycznia...
Mamy nowych zawodników muszą się wkomponować lepiej w zespół, Kolumbia zjechała też trzeba mieć to na uwadze. Będzie tylko lepiej.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.03.2017, 14:14
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
potwierdzają się wszystkie moje refleksje z po meczu z Jagą - LLonch - najlepszy DM , Semir - koniec kariery
Llonch najlepszy DM? buahaha chłop tylko biega, czasem coś tam odbierze ale generalnie średnie jest i kompletnie niewidoczny (tak rozmumiem spiewke ze DM to ludzie od czarnej roboty itp - ponad 10 lat gralem na tej pozycji wiec wiem o co chodzi). Dziś trzeba już troche wiecej grać do przodu.

Oczywiście troche za wczesnie zeby oceniać, ale z tego co mozna, po tych kilu sparingach i meczach w lidze, Gonzalez super zastepuje Ryśka, a biorąc to ze ma troche nizsza pensje + za Ryśka dostalismy jakies 700 tys euro, to juz mega na plus.

Reszta? LLonch troche inny zawodnik niz Popovic, ale nie widze tu zmiany na plus, troche lepszy w defensywie, gorszy w ofensywie. Videmont tez nic nie pokazal, a mimo ze zawsze bylem fanem Semira, potwierdza sie tylko to co mowilem jak sie wszyscy jarali transferem, ze jesli wogoel dojdzie do formy, to uplynie sporo wody w Wisle, a ze nie ma rezerw, to na niego licze dopiero w przyszlym sezonie.

A i jeszcze jedna kwestia - zmiana Wojtka Żuchowicz na tego nowego od przygotowania - duza zmiana na minus. Wojtek Żuchowicz przechodzil od rezerw do peirwszej druzyny po 2 latach w rezerwach, a pozniej w lecie jak peirwszy raz mial z nimi oboz, to na jesien Wisla byla fizycznie najlepiej przygotowana od lat - do dzis pamietam mecz z Lechią, gdzie Wisla kompletnie ich zabiegala - pod konie rundy trafilo sie kilka meczow obok siebie a lawki nie bylo, wiec juz sie odbilo. Ale az fajnie sie patrzylo do pewnego momentu jak byli przygotowani fizycznie
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 15.03.2017 o godz. 14:18.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.03.2017, 14:17
to przypomnij sobie akcje z 2 minuty meczu z Legią
oraz te z poprzedniego gdy nie Brożek później podał niepotrzbnie na lewo

jakby po tych GENIALNYCH odbiorach padły bramki (a powinny) to inaczej znawcy by ćwierkali
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 15.03.2017, 20:06
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
Llonch najlepszy DM? buahaha chłop tylko biega, czasem coś tam odbierze ale generalnie średnie jest i kompletnie niewidoczny (tak rozmumiem spiewke ze DM to ludzie od czarnej roboty itp - ponad 10 lat gralem na tej pozycji wiec wiem o co chodzi). Dziś trzeba już troche wiecej grać do przodu.
Dobry DM gra do przodu? Ja myślałem, że dobry zawodnik defensywny gra przede wszystkim to, czego od niego oczekuje trener, a gdybyś oglądał sparing (z niepamiętam już kim) gdzie mieli więcej swobody taktycznie, to wiedziałbyś, że umie rozrzucić.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.03.2017, 21:13
Z Plockiem bedzie jakis napastnik w pelni sil?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 15.03.2017, 21:19
Brożek dziś trenował na boisku, pierwszy raz od kontuzji.
Ondrasek póki co jedynie siłownia.

ps Kartka dla Gonzaleza została anulowana.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 15.03.2017, 21:54
http://www.90minut.pl/news/275/news2...Gonzaleza.html

KL anulowała kartkę Gonzaleza
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.03.2017, 09:49
https://www.youtube.com/watch?v=IvkJif42x10 - Miroslav Radović - Shooting Stars
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 16.03.2017, 20:28
Już niedostępny
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 16.03.2017, 20:40
Najbardziej to byłem zdumiony reakcją komentatora C+ - bodajże Wolskiego - który po obejrzeniu kilku powtórek, usilnie stawał po stronie Radovicia i pochwalił sędziego za słuszną decyzję o żółtej kartce dla Ivana. To już nieprzychylny wielokrotnie w komentatorce dla nas Mielcarski nie mógł się zgodzić z decyzją sędziego.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2017, 20:49
Za takie coś gość powinien zostać wywalony z roboty, nie chce mi się wierzyć, że może być takim idiota i bronić takiego nurka...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów