|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Wisła spokojnie powinna wygrać. Jak z Jagą i Lechią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie zapominaj, że te wygrane z Jagą i Lechią to u siebie - na wyjazdach dostaliśmy w........
Szczerze to jestem pozytywnie nastawiony, wierzę w punkty i mam nadzieję, że chłopaki zagrają na pełnej ....ie i wywalczą swoje. Ewentualna jutrzejsza wygrana może zbudować ten zespół i dać kopa do walki o coś więcej niż tylko 6-8 miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Wisła jutro musi walczyć o każdy metr boiska, umiejętnie się asekurować, przesuwać. W porównaniu do poprzedniej rundy, zdecydowanie poprawiliśmy grę obronną całego zespołu oraz szybkie przejście do kontry, czy szybkie wyjście z atakiem pozycyjnym. Te elementy wydaje mi się, że jutro będą kluczowe. Motywacji, woli walki i ambicji na pewno nie zabraknie, a coś czuję, że szczęście będzie nam sprzyjać. Mam przeczucie, że wygramy 0:1. Marzy mi się, że wynik spotkania ustali Semir Stilic w końcówce meczu (może z wolnego?)
![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ondrasek kontuzja, ale ktoś wie dlaczego Brozia nie ma nawet na ławce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bezprzecznie najlepszy na boisku był sedzia . Umiejętnie dbał aby legii nic złego się dzisiaj nie stało . Zwykly cap.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|