The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2017, 19:08
ale wcześniej był ok - tak czy nie?
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 21.01.2017, 19:20
Dla mnie był neutralny, oczywiście ucieszyłem się jak ujawnił akta afery podsłuchowej, ale znałem go wcześniej jak zaczynał karierę w necie od filmików jebią*** i wyśmiewających Policję, także bardziej mnie rozśmieszał

Jak dobrze pamiętam to jego pierwszy filmik, od którego zaczęła się sława i poklask w Internecie
Oryginał miał na swoim koncie, ale skasował...

Ostatnio edytowane przez heoij : 21.01.2017 o godz. 19:26.
azor
Senior Member

Stary 21.01.2017, 19:23
dla mnie tez jest kompletnie neutralny

bardziej chodzi mi o to, ze chociażby przy podsluchowej nikt by na niego zlego slowa nie powiedzial, natomiast kiedy jezdzi po PiS to juz jest oszolomem, nie wiadomo skad
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 21.01.2017, 19:31
Teraz widzę, że działa charytatywnie i pomaga ludziom. Ok, szanuję i pochwalam, ale politycznie to dla mnie niewiadoma.
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.01.2017 o godz. 19:36.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.01.2017, 21:24
azor, jesteś homofobem? Jak dla Was jest neutralny gościu, który nagrywa filmy jak jest najebany, wyzywa Polaków od kurew, od Polaczków, najpierw mówi, że nie lubi Tymochowicza a później się z nim mizia, ktory pieprzy, że dzięki niemu Duda dostał pół mln głosów itp to musi coś być z Wami nie tak.
Stonoga to jest debil chory psychicznie. Tyle bajek co on nawymyślał to by Andersen się nie powstydził.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
azor
Senior Member

Stary 21.01.2017, 21:38
Wręcz przeciwnie - generalnie guzik mnie interesuje czy ktoś jest pedałem czy nie jest. Osobiście samo wyobrażenie mnie obrzydza - ale jeśli ktoś tak woli, to uj mi do tego, niech się ruchają, robią związki itd. Jedynie co do adopcji jest stanowczo na nie.

Debil, nie debil, 3/4 historii zmyślona, w reszcie trochę prawdy było. Barwny facet jednak kompletnie nie wierzę, że jest tak niezależny jak mówi
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.01.2017, 21:54
Dzisiaj w programie Skandalisci o 20:00 gosciem był Zbigniew Stonoga
https://www.youtube.com/watch?v=BUg8oei153g
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.01.2017, 22:06
I znowu ten pajac pieprzy, że Michalkiewicz opowiadał, że kojarzy Stonogę z 81 roku, ze był konfidentem. A Michalkiewicz mówił, że Stonoga mu się kojarzy z człowiekiem z tamtego okresu.
I biedny Zbiniu opowiada, że on w 81 roku miał 6 latek więc Michalkiewicz (jak go nazywa towarzysz Michalkiewicz) kłamie.
Jaki ten Stonoga to jest debil i kłamca to ja jebie. Powinien dostac kulę w łeb za pajacowanie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
azor
Senior Member

Stary 21.01.2017, 22:22
Taka prawda, ubarwiać to on lubi

Co nie zmienia faktu, że chociaż nie wierze że to prawda, to wiele bym dał, żeby faktycznie okazało się, że Jarek jest ciepły
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.01.2017, 07:36
azor napisał(a):Wyświetl post

Co nie zmienia faktu, że chociaż nie wierze że to prawda, to wiele bym dał, żeby faktycznie okazało się, że Jarek jest ciepły
Gdyby to była prawda to sprawa już dawno by wyszła jak w przypadku Rubikonia i jego konkubiny
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.01.2017, 08:46
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla Was jest neutralny gościu, który nagrywa filmy jak jest najebany, wyzywa Polaków od kurew, od Polaczków, najpierw mówi, że nie lubi Tymochowicza a później się z nim mizia, ktory pieprzy, że dzięki niemu Duda dostał pół mln głosów itp to musi coś być z Wami nie tak.
Stonoga to jest debil chory psychicznie. Tyle bajek co on nawymyślał to by Andersen się nie powstydził.
I tak i nie.

Jeśli brac pod uwagę wszystkie teorie spiskowe to jest i taka która mówi że wszystko co zrobil jest na rękę Ruskim. Wtedy wiekszość faktów moze sie układac w jedną calość. I ciepłota Jarka, i pomoc Dudzie w wyborach (skoro w brexit i wybory w USA się wmieszali to chyba w nasze też).

Dobry wybór towarzyszy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
azor
Senior Member

Stary 23.01.2017, 09:37
a tam Stonoga - Morawiecki dzisiaj u Rymanowskiego przebił wszystkich Ranczo wyznacznikiem standardów
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.01.2017, 13:57
Kurski szaleje, kolejni dziennikarze spierdzielaja z PiSTV. Pewnie mysla, ze moga byc podsłuchiwani a potem nagranie zostanie sprzedane Stonodze
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.01.2017, 14:41
Cytat:
a tam Stonoga - Morawiecki dzisiaj u Rymanowskiego przebił wszystkich Ranczo wyznacznikiem standardów
To to jest jeszcze pół biedy. On w tym wywiadzie powiedział:

Cytat:
"Chyba wszyscy się zgodzimy, że naprawdę już wystarczy tego kandydowania. 16 lat, niektórzy 20. Nawet królowie tyle nie rządzili dawniej.
Sam się nie uważam za alfę i omegę i nie wiedziałem czy on mówi prawdę ale od razu jak to usłyszałem to się lampka w głowie zaświeciła więc sprawdziłem to, i:
Cytat:
Najdłużej panujący polski koronowany władca - rządził przez 48 lat i 4 miesiące
a wielu królów rządziło po 20-30 lat. Także to nie są żadne wyjątki. Wielu też nie doszło do granicy powyżej 10 czy 30 lat bo po prostu umierali podczas swojej kadencji.

I to jest nasz problem. Rządzą nami tacy jebani idioci, że przeciętny człowiek ich słucha i dostaje jakiegoś porażenia mózgowego od ich .......enia. O ile każdy z nich umie się ładnie wypowiadać, zna jakiś fachowy język czy nazewnictwo ze swojej dziedziny więc może tym szybko omotać i przegadać takiego zwykłego Kowalskiego o tyle jak zejdzie rozmowa na grunt neutralny to wychodzi szydło z worka.
I później mamy, 6 króli, Belzebuba, później mamy tego kretyna Morawieckiego, Szydło, która nie wie kiedy Polska weszła do UE lub nie wie co to jest spalony gdzie przed chwilą kłamała, że wie.
Tu też jest dobre
https://www.youtube.com/watch?v=t74N4WTU9mw
O ile pytanie o to kto jest prezydentem Iranu czy premierem Włoch to dla mnie przesada o tyle nie wiedzieć ile jest państw w UE, że Norwegia nie jest w UE itp to już beka. W ogóle co ci posłowie wiedzą tak na prawdę?

I teraz pytanie, jak ci ludzie mają rządzić Polską, tworzyć prawo, podejmować decyzje, rozstrzygać spory skoro oni na nic wiedzy nie mają? Moim zdaniem ich jedynym plusem jest to, że mają dobrą gadkę, potrafią na pamieć wykuć w razie potrzeby kilka zdań i na tym jadą całe życie. Jak tu ufać takim imbecylom?
Ja bym w szkole szacunku i zaufania do nauczyciela debila nie miał, a co dopiero do polityka.

PS Taki quiz na tematy z wiedzy ogólnej to bym z chęcią zobaczył podczas debat przed wyborami prezydenckimi lub parlamentarnymi. Wtedy by się okazało czy wybieramy między debilem, który się ładnie nauczył tego co mu pijarowcy napisali czy człowieka, który ma jakiś zasób wiedzy ogólnej.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.01.2017 o godz. 14:44.
drozd:
azor
Senior Member

Stary 23.01.2017, 15:09
I to wszystko jeszcze z uśmiechem na twarzy i pełną powagą - do momentu aż padło pytanie czy to samo ma się tyczyć parlamentarzystów i senatorów - "a to nie, to inna kwestia" . Niefart, że akurat dzisiaj Ucho Prezesa poświęcone właśnie panu Mateuszowi

Nie idioci - za idiotów to oni mają nas wszystkich.

Przydałby się, zdecydowanie tylko w jakieś niezapowiedzianej formie - inaczej bez sensu.
manolo
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 23.01.2017, 17:48
O ile pytanie o to kto jest prezydentem Iranu czy premierem Włoch to dla mnie przesada o tyle nie wiedzieć ile jest państw w UE, że Norwegia nie jest w UE itp to już beka. W ogóle co ci posłowie wiedzą tak na prawdę?

Wiesz dlaczego tak jest? Bo do polityki trafiają ludzie, którzy nie nadają się do normalnej roboty, bo są zbyt głupi lub na kilometr śmierdzi od nich złodziejem.
W polityce tacy są cenieni bo zrobia to co lider karze bez szemrania.
Jaroo1
Senior Member

Stary 25.01.2017, 22:39
Kijowski z omamami, myśli, że zabije go gazeta
drozd:
azor
Senior Member

Stary 26.01.2017, 00:36
Na Antka też polują - będzie nowy zamach?
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.01.2017, 09:55
https://polskaniepodlegla.pl/kraj-sw...zach-wykletych

Tej Nurburgring ogumienie mózgowe już nie wytrzymuje. Jebnie jak u Raikkonena:

Anty PO-PiS!!!
azor
Senior Member

Stary 26.01.2017, 10:26
Taaaa ale o wolności słowa, poglądów przy okazji "afery" z mediami to pierwsza pieprzyła. Nie da się tej kobiety słuchać, non stop ma włączony tryb ataku na wszystko i wszystkich.

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=3kexEccpW5c

Tak wiem, że w Szkle też się nie patyczkują, ale ci dwaj panowie byli najzwyczajniej w świecie chamscy. A kobiecina tak na dobrą sprawę nic złego nie powiedziała.
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.01.2017, 12:20
Cytat:
Tak wiem, że w Szkle też się nie patyczkują, ale ci dwaj panowie byli najzwyczajniej w świecie chamscy. A kobiecina tak na dobrą sprawę nic złego nie powiedziała.
Z racji tego, że rozłożyła mnie choroba i mam więcej wolnego czasu to od poniedziałku oglądam codziennie "wtylewizji".
Z jednej strony program stronniczy, z drugiej na PiS też coś pokazują bo mówią a to o Uchu Prezesa (i pokazują urywki), coś tam o PiSowcach jak źle zrobią też wspomną (kiedyś widziałem urywek to o San Escobar mówili) ale nie da się ukryć, że program normalnie pro PiSowski. A może nie tyle pro PiSowski co po prostu prowadzący się boją mówić źle, mają obsrane majty dlatego cała konstrukcja programu jest anty PO/KOD itp zamiast po prostu komentować po równo.
Generalnie wszystko zależy od prowadzących. Widać kto ile wchodzi w dupę PiSowi albo ciągle pieprzy o PO, GW itp. Np Ogórek co drugie słowo mówi o PO i GW. Wczoraj właśnie prowadziła Ogórek i gościu bodajże o nazwisku Świetlik. I z tego co zaobserwowałem to ten Swietlik to chyba jedyny normalny gościu (z Ziemkiewiczem jeszcze nie widziałem całego programu) tam.

Nienawidzę tych POwsko KODowskich zdrajców ale ja jebie, jak jest program, który dotyczy aktualnych zdarzeń i który z założenia ma obśmiewać i komentować wszystko a o czym by nie wspomnieli to gdzie się da przypominają o tym jak PO zjebało temat, to aż się oglądać nie chce bo to po prostu przypomina szkło kontaktowe. Propaganda i manipulacja co 20 sekund.

Ale w ostatecznym rozrachunku to i tak stoi półkę wyżej niż szkło kontaktowe i mimo wszystko jeszcze jakoś tam się broni jeśli chodzi o całokształt.
drozd:
azor
Senior Member

Stary 26.01.2017, 13:32
Przyznaje się, że ani wtylewizji ani szkla nie ogladam już od dawna, więc też ciężko mi się odnieść jaki jest tam aktualnie poziom, ale podejrzewam, że nie wiele się zmieniło. Zresztą szkło swego czasu oglądałem i tak tylko wtedy, kiedy był Andrus, którego uwielbiam.

To, że są stronnicze to wiadomo - bardziej mi chodziło o robienie idiotki z kobieciny na wizji. Czy publiczna czy tvn - wszyscy żyją z oglądalności, więc to co najmniej dziwne postępowanie z utrzymującymi ich stołki. Niechaj w tvp jadą po PO itp. , a w tvn po PiSie - ale do widzów z szacunkiem, bez buractwa. Nie wiem czy w szkle miały podobne sytuacje miejsce. Inna sprawa, że do szkła raczej rzadko dodzwoni się ktoś z opinią inną niż w kanonie tvnu
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.01.2017, 17:13
Najpierw trzeba ogladnac wiadomosci na tvn a potem na tvp. Czasem dwa światy.
Przedwczoraj chyba było fajne zdjecie. trzy programy poranne, na polsacie Brexit, na jedynce komisja AG a na Tvn chłop co zrobił salto.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

wislak2119
Member

Od: 05.2009

Stary 27.01.2017, 01:53
pisowski projekt zmian w krs, a co za tym idzie wyboru sędziów:

http://legislacja.rcl.gov.pl/docs//2...ment270266.pdf

Zainteresowanym polecam uzasadnienie.

https://www.youtube.com/watch?v=z3cDboNvmrE
azor
Senior Member

Stary 27.01.2017, 07:37
to co jeszcze zostało, żeby pod PiS podporządkować? bo słyszałem, że nawet za apteki chcieli się wziąć

i mam pytanie jeszcze z innej beczki, dla kumatych, bo nie jestem w temacie.

Lecznicza marihuana, poza całym propagandowym wydźwiękiem - ma być dopuszczona jako lek, ale ma być zakaz jej produkcji na terenie PL...no po prostu nie kumam biorąc pod uwagę, że to nie jest towar(o ironio), którym inne państwa chcą jakoś specjalnie handlować - to jaki jest sens takiej ustawy, gdyby kiedykolwiek weszła w życie?
Lukasz
Senior Member

Stary 27.01.2017, 10:20
...którym inne państwa chcą jakoś specjalnie handlować - to jaki jest sens takiej ustawy, gdyby kiedykolwiek weszła w życie?
IMO jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.

Pozwolić pić wódkę i jednocześnie zakazać jej produkcji. Pozwolić korzystać ze smartfonów ale nic nie robić by je samemu produkować. Mieć ciepłownie na węgiel i zabronic go wydobywać.

Genialny ruch ze strony producenta który produkuje poza granicami kraju i tam transferuje zyski. Rynek jest, zapotrzebowanie jest, towar jest - trzeba tylko wyciąć konkurencję zanim zacznie sprzedawać.

Każdy nas rozgrywa jak chce.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
azor
Senior Member

Stary 27.01.2017, 11:49
Cytat:
– Pan przewodniczący mówi o jakimś kompromisie wypracowanym z kimś. Chciałbym zapytać z kim – powiedział do Raczaka Bartosz Arłukowicz z PO. – Jest stanowisko podkomisji wypracowane w konsultacjach z bardzo szeroką grupą ludzi – odpowiedział poseł PiS. Arłukowicz koniecznie chciał znać jednak nazwiska "konsultantów". Raczak miał jednak problem z odpowiedzią na to pytanie. – Nie muszę podawać listy nazwisk – stwierdził.

– Mówię do pana jako przewodniczący komisji zdrowia. Pan publicznie informuje, że pan z kimś zawarł kompromis, nie mogę wiedzieć z kim. Panie przewodniczący... – nie odpuszczał Arłukowicz. Przedstawiciel PiS w końcu wypalił, że "odbyły się bardzo szeroki konsultacje z... posłami klubu Prawa i Sprawiedliwości".
czyli nie tylko Nitras zna się na narkotykach
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.01.2017, 13:25
Lecznicza marihuana, poza całym propagandowym wydźwiękiem - ma być dopuszczona jako lek, ale ma być zakaz jej produkcji na terenie PL...no po prostu nie kumam biorąc pod uwagę, że to nie jest towar(o ironio), którym inne państwa chcą jakoś specjalnie handlować - to jaki jest sens takiej ustawy, gdyby kiedykolwiek weszła w życie?
bo my jestemy takim po.......onym krajem, ze sprzedamy innym wszystko a potem bedziemy od nich kupować i narzekać że drogo.
Ale pal licho zielone. Przetarg na traktory do wojska to jest hit.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.01.2017, 14:28
Prasówkę czas zacząć.

Cytat:
Nie chcą sprzedawać dodatkowym kontrahentom, gdyż już teraz mają obsuw z obecnymi.

Dawno niespotykane zjawisko gospodarcze.

Makaroniarze idą wraz z umlautami po jednej OSI odnośnie zakłamywania polityki historycznej. Tutaj niestety hasztagi nic nie pomogą, cyberataki jak najbardziej.

Przepoczwarzenia w nowoczerskiej. Ritchie dyma Szmidta niczym Małysz Svena za najlepszych czasów, ze starego składu w prezydium zostaje tylko on i wicemarszałkini.
Anty PO-PiS!!!
Lukasz
Senior Member

Stary 27.01.2017, 15:21
szprotson napisał(a):Wyświetl post
bo my jestemy takim po.......onym krajem, ze sprzedamy innym wszystko a potem bedziemy od nich kupować i narzekać że drogo.
Ale pal licho zielone. Przetarg na traktory do wojska to jest hit.
Jaki Pan taki kram.
Nie sądze by kogokolwiek ten zakup ruszył. Są swoi ktorych sie nie rusza i przykład idzie z samej góry.

W MON rządzi Misiu a szarą eminencją według wyborczej jest zaufany szofer - Kazimierz Bartosik. Czyli kto bliżej 'ucha' ten ma wieksza władze. Górski jestes geniuszem.

Kto trawi wyborczą, proszę:
Tajemnice pana Kazimierza. Kierowcą Antoniego Macierewicza jest były funkcjonariusz WSW
http://wyborcza.pl/7,75248,21299337,...Redirects=true

Postać Antonego też jest specyficzna. Facet z gatunku tych którzy najpierw mówą a potem sie zastanawia co tak na prawde powiedzieli i jaki to przyniesie skutek. Choć w przypadku Antoniego nie jestem pewny co do tego drugiego. Świeżym i dobrym przykładem jest 'szpilka' Rydzyka z ktorej antoni wniosków nie wyciągnął.

Cytat:
"Oklaski dla pana Kazimierza i całej ochrony, która tak wspaniale jechała" - mówił Macierewicz. "Mamy nadzieję, że odrzutowcem" - zażartował o. Rydzyk. "Nie, ale też nie Maybachem" - odpowiedział minister.
Także widzę 'plusy' całej sytuacji i Macierewicza na świeczniku. Ci ktorzy mieli troche rozumu i watpliwosci co działo się w Smoleńsku, po ostaniej szarży BMW Macierewicza, pewnie wyzbyli się wątpliwości.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów