|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolejna opinia dziennikarza z ESP, tym razem dla TVP Sport:
"KIKO" RAMIREZ (FOT. TWITTER.COM/ENKIKOS) "Psycholog i motywator" Victor Navarro, dziennikarz "El Mundo", pracujący w Castellon, przyznał, że i kibice, i dziennikarze byli za pozostaniem "Kiko" Ramireza. Powodem jego odejścia miały być jednak jego "trudne" relacje z prezesem klubu. Navarro dodaje, że trener jest przez fanów bardzo dobrze wspominany. - Znany był ze swojej ciężkiej pracy i tego, że żył tą drużyną nie tylko w trakcie meczu, ale 24 godziny na dobę. Ma opinię świetnego psychologa i motywatora, który potrafił stworzyć wśród piłkarzy bardzo dobrą atmosferę â mówi Victor Navarro. - Kiedy rano zobaczyłem na twitterze informację, że będzie pracował w Wiśle, byłem zaskoczony, ale również szczęśliwy. On zasługuje na to, aby dostać szansę, a wy możecie być jeszcze pozytywnie zaskoczeni. To trener, który może odnieść sukces â dodaje dziennikarz "El Mundo". Edit I jeszcze zajebiscie trzeźwe podsumowanie całej dyskusji. Podpisuje sie wszystkim co mam: http://zzapolowy.com/burzynski-nowy-...c-ekstraklase/
Ostatnio edytowane przez nesta : 04.01.2017 o godz. 21:56.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|