The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2017, 11:45
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Polecam naukę czytania ze zrozumieniem

Np. przejrzyj ostatnie parę postów TIR-a i udowodnij mi, że nie są pisane na podstawie porównania naszej gry z Lechem z tym co gra ostatnio Korona, i że to samo mógł spokojnie napisać po naszym meczu ze Śląskiem ...
Naucz mnie zrozumienia Twoich wpisow w takim razie bo czytywalem Orwella, Szekspira, Dostojewskiego, Eco czy Herberta i nie mialem problemow ze zrozumieniem.
Co do postow Tira. Nie sa na podstawie porownania naszej gry z Lechem. Fakt ostatnie nasze spotkanie to byla mega kupa. Pozostale to tylko kupa. Nasz mecz ze Slaskiem to jakis dziwny przyklad na minimalizm zwolennikow pracy Kiko. Co my tam takiego pokazalismy bo nie rozumiem. Typowa kopanina, w ktorej wygra ten kto wiecej srzeli. Wyrownany mecz, w ktorym obie druzyny mialy duzo sytuacji. Co w tym meczu bylo takiego nadzwyczajnego? Jedni i drudzy mieli setki? Mieli. Wygral ten, ktory wiecej wykorzystal? Wygral. Tyle.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 31.10.2017 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.10.2017, 14:08
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Naucz mnie zrozumienia Twoich wpisow w takim razie bo czytywalem Orwella, Szekspira, Dostojewskiego, Eco czy Herberta i nie mialem problemow ze zrozumieniem. ...
Nie będę przytaczał swojej listy lektur, bo to bez sensu ... czytając w.w., czytasz pewne zamknięte całości, to co wpisuje się na forum zyskuje sens tylko w odniesieniu do innych postów ... i tyle. Jak nie wyłapałeś to trudno,szczegółowych elaboratów raczej nie będę tworzył, bo zwyczajnie zajęłoby to zbyt dużo czasu.

TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
To ja się jednak wtrącę. Nie, parę moich ostatnich postów to nie porównanie naszej gry z Lechem do tego co gra Korona. To dążenie do ukazania tego, że Korona się rozwija a my nie.
Problem polega na tym, że na błędnych przesłankach opierasz błędne wnioski co do przyczyn takiego stanu rzeczy:
Ale, ....a mać, powiem jeszcze raz- tam mieli nie mniejszy burdel niż u nas ...
Możesz to sobie powtarzać ile razy zechcesz, nie stanie się to przez to prawdą.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 31.10.2017, 12:02
Adasss napisał(a):Wyświetl post

Np. przejrzyj ostatnie parę postów TIR-a i udowodnij mi, że nie są pisane na podstawie porównania naszej gry z Lechem z tym co gra ostatnio Korona, i że to samo mógł spokojnie napisać po naszym meczu ze Śląskiem ...
To ja się jednak wtrącę. Nie, parę moich ostatnich postów to nie porównanie naszej gry z Lechem do tego co gra Korona. To dążenie do ukazania tego, że Korona się rozwija a my nie.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.10.2017, 13:17
Co jest bzdurą zarówno w przypadku Korony jak i naszym.
Podniecanie się ewidentnie słabym meczem Lechii zasłania remis korony w 11 kolejce w Szczecinie z najsłabszą drużyną tego sezonu. Dla przypomnienia w 13 kolejce Pogoni natłukła Termalica i to w Szczecinie.
A jak rozumiem brandzlowanie się Koroną jest od mniej więcej 10 kolejki - meczem z nami. A tylko dzięki naszemu dobremu meczowi we Wrocławiu nie słyszymy tech samych pierdół o Śląsku. Aż się chce zakrzyknąć gracias Jesus!

Jak patrzę na tabelę, to z drużynami, które są dziś gorsze od nas (ok, też mi się nie podoba 7 miejsce) to wpadki mamy z Arką w Gdynii i remis z Lechią. Do tego wpadka w Kielcach i remis z Jagą (4 mecze, 2r-2p).
Korona ma 2 remisy w Szczecinie i Gdynii oraz wpadkę z Piastem. Jagiellonia raczyła im w...bić 2-3 w Kielcach. (4 mecze 2r-2p). Za cholerę nie wygląda to lepiej niż Wisła.

Z top 4:
Wisła: Górnik, Legia, Zagłębie - przegrana, Lech - remis
Korona: Lech, Zagłębie - przegrana, Górnik, Legia - remis

Po 14 (z 15) meczach pierwszej rundy:
Wisła 6-3-5
Korona 6-4-4

Jak z tego wynika, że Korona się rozwija, a my nie to ja naprawdę nie rozumiem!

Może maść na ból dupy, a jak nie pomoże to zostaje zmiana szalika.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 31.10.2017 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 31.10.2017, 00:44
a jeszcze podrzucam jeden wątek , nieporuszony dotychczas:
wypowiedzi Carlosa wczoraj w C+ a propo roli Ramireza w jego (Lopeza) przyjściu do nas
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2017, 00:46
Nieporuszony? Pewny jestes?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 31.10.2017, 00:48
wcześniej to było dywagowanie tylko
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2017, 00:52
Przeciez Carlitos o tym, ze wybral Polske glownie z powodu Ramireza, mowil w pierwszych wywiadach po przyjsciu do Wisly.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.10.2017, 11:12
zaraz zostanę zhejtowany, ale moim zdaniem Ramirez podzieli los Maaskanta. Dla mnie dwóch mizernych trenerów, którzy żadnej kariery nie zrobią.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.10.2017, 11:33
Oby podzielił los Maaskanta, włącznie ze zdobyciem mistrzostwa przed zwolnieniem
Jeżeli listopad nie będzie tragiczny to Kiko na pewno zostanie przynajmniej do końca sezonu.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2017, 13:27
Co to za wnioski? Idac dokladnie takim samym tokiem myslenia, my gramy caly czas gowno( z czym sie zgodze) a we Wroclawiu zagralismy mecz odbiegajacy od tej zasady( z tym po czesci tez sie zgodze). W tej lidze od czasow Wisly w najlepszym okresie, nie ma i szybko nie bedzie druzyny, ktora wszytkich bedzie tlukla w prawie kazdym meczu. Tymbardziej druzyny pokroju Korony czy nas w obecnym stanie. Zapewne tego ani w Kielcach ani w Krakowie nikt od tych zespolow nie wymaga. Stad wlasnie pretensje niektorych na temat naszych spotkan, od ktorych bola zeby i oczy bo fajnie by bylo skopac komus tylki po dobrym meczu a nie po meczarniach i antyfutbolu. Tymbardziej czekam na spotkanie z Sandecja bo spotkaja sie dwie druzyny kopiace sie po czolach i az wstyd to pisac.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 31.10.2017 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.10.2017, 13:52
Panowie (i Panie). Za 5 dni stuknie półmetek sezonu zasadniczego i będzie można wyciągnąć pewne wnioski. Mamy realna szansę na 4 miejsce i taki wynik będzie można przyjąć z umiarkowanym optymizmem.

To czy Korona jest od nas lepsza/gorsza pokaże także pozycja w tabeli, bo analizując pewien etap sezonu, gdzie rozkład spotkań często nie jest sprawiedliwy, nigdy nie będzie on miarodajny. To jest Polska liga i kto szuka tutaj logocznego rozwoju sytuacji temu życzę powodzenia.

Po 5 kolejkach byliśmy liderem i mozna było wszystkich do nas równać, ale to przeszłość. Tak jak wtedy nie można bylo wyciągać daleko idących wniosków, tak teraz również.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2017, 16:58
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Panowie (i Panie). Mamy realna szansę na 4 miejsce
Pół ligi ma realną szansę na top5, przy takiej płaskiej tabeli to chyba o niczym nie świadczy? Ale zgadzam się z tym, że punktujemy - jak na możliwości - przyzwoicie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.10.2017, 17:14
czaro napisał(a):Wyświetl post
Pół ligi ma realną szansę na top5, przy takiej płaskiej tabeli to chyba o niczym nie świadczy? Ale zgadzam się z tym, że punktujemy - jak na możliwości - przyzwoicie.
Jeśli też tak będzie na koniec sezonu i zdobędziemy to miejsce to nie będzie żaden powód by deprecjonowac ten wynik.

Będzie półmetek i pierwsze wyrównanie stawki. Następne będzie przy przerwie zimowej choc tutaj z racji wielu spotkan u siebie będziemy pewnie nadspodziewanie wysoko do wiosny.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2017, 18:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli też tak będzie na koniec sezonu i zdobędziemy to miejsce to nie będzie żaden powód by deprecjonowac ten wynik.
Zgadzam się w tym sensie, że oznaczałoby, że dobrze poradziliśmy sobie w lidze - pomimo wszystkich przeciwności, zawirowań i niedoskonałości.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 31.10.2017, 19:24
Ja wiem, że w magazynach sportowych to piszą same leszcze, nie to co niektórzy forumowicze ale przeczytajcie sobie wstęp do wywiadu z Carlitosem.

http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...arlitosem.html
Piłka Nożna napisał(a):
Klecona latem naprędce Wisła Kraków nie była wymieniana w gronie faworytów naszej ekstraklasy, podawano w wątpliwość nawet jej zdolność do znalezienia się w górnej ósemce. W innych czasach takie wyniki, jakie osiąga zespół Kiko Ramireza, pewnie byłyby dla kibiców Białej Gwiazdy rozczarowujące, ale w obecnych spełniają, a nawet przerastają ich oczekiwania.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 31.10.2017, 23:11
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, że w magazynach sportowych to piszą same leszcze, nie to co niektórzy forumowicze ale przeczytajcie sobie wstęp do wywiadu z Carlitosem.

http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...arlitosem.html
o kurva, zaproście na forum tego dziennikarza
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.11.2017, 20:30
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
o kurva, zaproście na forum tego dziennikarza
Mógłby się posrać ze śmiechu czytając mocarstwowe urojenia największych miejscowych głupków.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 31.10.2017, 20:08
A ja jak zdarta płyta.
Korona strzelila jak dotad 5 goli po stalych fragmentach gry (6 z karnym).
Wykonując mniej rożnych niż my.
Szału nie ma ale rozporzadzcie te 4 gole do któryś z naszych meczów 'na styku' i pomyślcie ile moglibyśmy mieć punktów.
BTW: Nam w obydwu meczach załadowali bramke z SFG.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.10.2017, 20:13
Snow napisał(a):Wyświetl post
A ja jak zdarta płyta.
Korona strzelila jak dotad 5 goli po stalych fragmentach gry (6 z karnym).
Wykonując mniej rożnych niż my.
Szału nie ma ale rozporzadzcie te 4 gole do któryś z naszych meczów 'na styku' i pomyślcie ile moglibyśmy mieć punktów.
BTW: Nam w obydwu meczach załadowali bramke z SFG.
No tak bo nam ktoś broni strzelać gole po SFG. (piękna nowomowa).

Co robi nasz legendarny Feyo? Doskonali tak te SFG i coś strzeliliśmy? Widać efekty? U Lettieriego widać.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 31.10.2017, 20:16
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No tak bo nam ktoś broni strzelać gole po SFG. (piękna nowomowa).

Co robi nasz legendarny Feyo? Doskonali tak te SFG i coś strzeliliśmy? Widać efekty? U Lettieriego widać.
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Od kilkunastu stron besztam naszych treneiro w tej kwestii.
Jesteśmy najgorszą drużyną w ekstraklasie jeśli chodzi o ofensywne SFG.

https://www.wislakrakow.com/forum/sh...81#post1485681
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...87#post1485687
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...20#post1486220
Ostatnio edytowane przez Snow : 31.10.2017 o godz. 20:19.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.10.2017, 20:22
Snow napisał(a):Wyświetl post
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Od kilkunastu stron besztam naszych treneiro w tej kwestii.
Jesteśmy najgorszą drużyną w ekstraklasie jeśli chodzi o ofensywne SFG.

https://www.wislakrakow.com/forum/sh...81#post1485681
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...87#post1485687
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...20#post1486220
To przepraszam - faktycznie źle cię zrozumiałem
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.11.2017, 02:25
Juz kuerwa wystarczy, ze sa inni dziennikarze bajkopisarze
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 01.11.2017, 19:02
Juz kuerwa wystarczy, ze sa inni dziennikarze bajkopisarze
Ja bym raczej obstawiał, że wielu dziennikarzy nie przyjmuje do wiadomości, że niektórym w dup.ch się poprzewracało i wydaje im się, że mamy (znów) rok 2011.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.11.2017, 20:27
Chyba mnie nie zrozumiales. Chodzilo mi o innych dziennikarzy sportowych majacych konta na tym forum i sprzedajacych bajki naiwnej gawiedzi (vide afera Sztechertowa). Dzisiejsze dziennikarstwo jest malo rzetelne i opiera sie glownie na robieniu sensacji przez jak najszybsze podanie przewaznie niesprawdzonych informacji. Malo to bylo przykladow wypisywania bzdur na temat Wisly?
Nie wiem komu sie poprzewracalo w dupach, na jaki temat i dlaczego mialoby sie komus wydawac, ze mamy rok 2011. Od tamtego mistrzowskiego sezonu jestesmy sredniakiem ligowym na miejsca 8-5 i raczej nie zanosi sie na to zeby cos sie mialo zmienic wiec tymbardziej nie wiem gdzie ten dziennikarz widzi wyniki ponad stan (pomijajac fakt, ze na ocene wynikow to przyjdzie pora po 37 kolejkach). W mojej ocenie jest srednio ale stabilnie i do wynikow przez nas obecnie osiaganych nie mam do Kiko absolutnie zadnych pretensji ale z koncowa ocena wstrzymam sie do ostatniej kolejki.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.11.2017 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 02.11.2017, 12:47
(...)
Nie wiem komu sie poprzewracalo w dupach, na jaki temat i dlaczego mialoby sie komus wydawac, ze mamy rok 2011. Od tamtego mistrzowskiego sezonu jestesmy sredniakiem ligowym na miejsca 8-5 i raczej nie zanosi sie na to zeby cos sie mialo zmienic wiec tymbardziej nie wiem gdzie ten dziennikarz widzi wyniki ponad stan (pomijajac fakt, ze na ocene wynikow to przyjdzie pora po 37 kolejkach). W mojej ocenie jest srednio ale stabilnie i do wynikow przez nas obecnie osiaganych nie mam do Kiko absolutnie zadnych pretensji ale z koncowa ocena wstrzymam sie do ostatniej kolejki.
W dupach się poprzewracało coniektórym piszącym na forum, w szczególności w temacie "Kiko Ramirez trenerem Wisły". Bo chyba pierwszy raz w historii dziennikarze sportowi (niezależnie od ich poziomu) lepiej oceniają czy też nawet bronią trenera przed kibicami.

Pierwsze podsumowanie po jesieni jest takie, że mamy ponad połowę punktów (21 i mecz z Sandecją), statystycznie potrzebnych (40) do zakończenia wiosny w top-8.

A ponad stan to dlatego, że gdyby nie to, że transfery Junco okazały się jednak trafione, w tym jeden z to strzał w 10 - Carlitos, to bylibyśmy w tabeli bliżej Piasta Gliwice.

W klasyfikacji strzelców Ekstraklasy:
Angulo (Górnik) - 14
Carlitos (Wisła) - 10
Robak (Śląsk) - 10
Świerczok (Zagłębie), Paixao (Lechia) - 9

Z tej piątki Świerczok i Carlitos przyszli w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 02.11.2017 o godz. 14:34.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 02.11.2017, 13:03
Pepe, wyjdź z krainy gandzi (deszcz chyba nie przeszkadza w myśleniu) i spójrz jeszcze na kompromitację w PP, z którego odpaliśmy tylko i wyłącznie z winy trenera.

Kwestię tego, czy 21 punktów po 14 kolejkach to dużo, czy mało pozostawię bez komentarza.

Śmiać mi się chce, że kiedy mamy potwierdzone (tak, mamy potwierdzone) info, że Ramirez zmuszał do gry piłkarzy kontuzjowanych (grali na zastrzykach) mając kadrę na ok 25 nazwisk, wciąż jeszcze znajdują się obrońcy tego gościa. Fajnie by było dyskutować jednak z ludźmi, którzy mają zdanie wyrobione w oparciu o obserwację rzeczywistości i nie boją się go zmienić zamiast z fanatykami swojej opinii gotowymi umierać za nią niezależnie od okoliczności.

Zamiast wystawiać kontuzjowanego Veleza, wystarczyło wrócić do Cywki lub Pietrzka na DP. Wybitnie raczej by się nie zaprezentowali, ale może Velez by się nie rozjechał.

Zamiast Gonzaleza na ŚO - warto było dać szansę Arsenicowi, kiedy Cywka mógł grać (i grał) na PO.

A tak, to mamy szpital i wieczny problem ze zgraniem, który już już ma zostać rozwiązany. Sfrustrowanych młodych na trybunach bądź ławce, którzy patrzą jak grę kaleczą "starzy" nie muszę pewnie wspominać.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 02.11.2017 o godz. 13:05.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 02.11.2017, 13:11
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Pepe, wyjdź z krainy gandzi (deszcz chyba nie przeszkadza w myśleniu) i spójrz jeszcze na kompromitację w PP, z którego odpaliśmy tylko i wyłącznie z winy trenera.

Kwestię tego, czy 21 punktów po 14 kolejkach to dużo, czy mało pozostawię bez komentarza.

Śmiać mi się chce, że kiedy mamy potwierdzone (tak, mamy potwierdzone) info, że Ramirez zmuszał do gry piłkarzy kontuzjowanych (grali na zastrzykach) mając kadrę na ok 25 nazwisk, wciąż jeszcze znajdują się obrońcy tego gościa. Fajnie by było dyskutować jednak z ludźmi, którzy mają zdanie wyrobione w oparciu o obserwację rzeczywistości i nie boją się go zmienić zamiast z fanatykami swojej opinii gotowymi umierać za nią niezależnie od okoliczności.

Zamiast wystawiać kontuzjowanego Veleza, wystarczyło wrócić do Cywki lub Pietrzka na DP. Wybitnie raczej by się nie zaprezentowali, ale może Velez by się nie rozjechał.

Zamiast Gonzaleza na ŚO - warto było dać szansę Arsenicowi, kiedy Cywka mógł grać (i grał) na PO.

A tak, to mamy szpital i wieczny problem ze zgraniem, który już już ma zostać rozwiązany. Sfrustrowanych młodych na trybunach bądź ławce, którzy patrzą jak grę kaleczą "starzy" nie muszę pewnie wspominać.
umknęły mi te posty, wkleisz linka ?
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 02.11.2017, 13:21
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
umknęły mi te posty, wkleisz linka ?
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...nuje,12634628/

wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post

Argument obrońców Ramireza o braku zgrania spowodowanym dużą ilością transferów, spowodowaną kiepskimi warunkami ekonomicznymi klubu, spowodowanymi byciem na granicy spadku do 4 ligi pół roku temu za 10... 9... 8... Czekaj. Część z tych transferów przecież wypali, część nie, to normalne. Nie stać nas na sprawdzonych zawodników, musimy grzebać w śmieciach. Ramirez to dobra opcja, tania, nie ma lepszej opcji w tej cenie, a już na pewno nie polskiej 7... 6... 5... Nie ważne że chooya gramy, mamy niewiele punktów straty do lidera! Bądźmy wdzięczni! Mogło być gorzej! 4... 3... Kostal nie dostaje szans ale wypali. Perez musi się odbudować fizycznie. Brożek jeszcze ustrzeli 10 goli w tym sezonie 2... 1...
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 02.11.2017 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 02.11.2017, 15:16
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...nuje,12634628/

Argument obrońców Ramireza o braku zgrania spowodowanym dużą ilością transferów, spowodowaną kiepskimi warunkami ekonomicznymi klubu, spowodowanymi byciem na granicy spadku do 4 ligi pół roku temu za 10... 9... 8... Czekaj. Część z tych transferów przecież wypali, część nie, to normalne. Nie stać nas na sprawdzonych zawodników, musimy grzebać w śmieciach. Ramirez to dobra opcja, tania, nie ma lepszej opcji w tej cenie, a już na pewno nie polskiej 7... 6... 5... Nie ważne że chooya gramy, mamy niewiele punktów straty do lidera! Bądźmy wdzięczni! Mogło być gorzej! 4... 3... Kostal nie dostaje szans ale wypali. Perez musi się odbudować fizycznie. Brożek jeszcze ustrzeli 10 goli w tym sezonie 2... 1...
Artykuł jest z 1.11/2.11.2017. I jest to pierwszy zarzut do trenera, pod warunkiem, że jest oczywiście prawdziwy. Mam nadzieję, że ktoś zada to pytanie na konferencji, ew. rzecznik prasowy wyda komentarz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów