|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale ja do Kiko nic nie mam
troszeczkę się poddenerwowałem i to wszystko daj boże niech pracuje i 10 lat![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Halo halo? Kiko Ramirez królem taktyki jest, panowie?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ramirez, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No to możemy się skoncentrować na lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dawać Moskala póki wolny bo nie zdzierżę jeszcze 30 takich meczy do końca sezonu
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idź Pan w .....
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie wierze ilu obrońców tego WF-isty broniło go tutaj po meczu z Piastem
![]() Kunszt trenerski widoczny tylko dla najwybitniejszych znawców piłki! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio napisałem, że jako wybitny znawca z doświadczeniem w Football Managerze twierdzę, że styl Kiko to żenada. Obawiam się, że moje doświadczenie nie doprowadziłoby gry Wisły do gorszego stylu.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 20.09.2017 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Gdzie są wielbiciele hiszpańskiego wuefisty z Czerepachem na czele? Przebudowa zespołu, jeszcze jakieś inne wytłumaczenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
otóż co jak co ale po tym meczu krytykanci Kiko z po meczu z Piastem powinni zamknąc mordy pozmieniał skład ? pozmieniał wyjebał Ze Manuela ? wyjebał grał Wojtkowski od pierwszej minuty ? grał graliśmy ofensywnimi pomocnikami (Halilovic)? graliśmy wszedł LEGENDA, POMNIK, Paweł "strzelam raz na 5 setek" Brożek jako "joker na podmeczonego rywala" ? wszedł graliśmy po ziemi dużą ilością szybkich podań (chvj że w poprzek)? graliśmy to już chyba tylko KOSTALA zabrakło żeby spełnić wszystkie Wasze postulaty więc proponuje zamknąć mordy , bo mieliście co chcieliście, nie wypada narzekać albo... zdac sobie sprawe że co zostało w Kielcach udowodnione - to jednak Kiko ma racje jak ustalać skład i ten "brak stylu" z meczów ligowych, to jednak najlepsze co z tego składu dą się wycisnąć ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Powinieneś się leczyć,albo iść do polityki...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Chyba będziemy się żegnać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu grzmię i trąbie że lecimy bez pilota... Ci co widzieli dzisiaj wiedzą o czym mówię... Co co mieli nerwy to widzieć.. Jak się ciesze że nie pojechałem...
Czekam na argumenty obrońców Kiko bo jak dla mnie -nie ma wytłumaczenia składem - zagraliśmy tym co mieliśmy dzisiaj najmocniejsze -Korona grała 90% meczu w 10ciu ... Tego Pana trzeba jak najszybciej zwolnić bo inaczej obudzimy się z ręką w nocniku. Wystarczy zobaczyć na terminarz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
My z tym panem juz mielibysmy ręke a moze nawet i dwie w nocniku gdyby nie te fuksy w koncowkach i gole Carlitosa. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Liga bedzie ciekawsza
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
to może Sobolewski by był pierwszym trenerem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
i tak Kiko zostanie... choćbyście zaklinali to forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w pierwszym skladzie graja typy co trenuja od 2 tygodni
od 30 minuty gramy w przewadze i do 70 na boisku przebywa 3 cofnietych pomocnikow i 4 obroncow 1,5 godziny gry w przewadze i w sumie mamy ze 3 sensowne akcje Juz widze te zdobycz punktowa w nastepnych 5 meczach z sama czolowka i "rewanzu" juz sie zbliza ![]()
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 20.09.2017 o godz. 22:25.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jak jutro wejdę na forum, to temat będzie miał tytuł "Ramirez BYŁYM trenerem Wisły. Sobol do końca rundy, gorzej nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Snow napisał(a):
![]() Spier**lam z forum na X czasu bo nie wyczymie coś czuję XD Idę pisać meczowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Skompromitowali się dziś bardziej niż legia z Sheriffem. To jest niewiarygodne jak mogli tego meczu nie wygrać.
Wszystkim broniącym Ramireza gratuluje samopoczucia. Można tłumaczyć niektóre rzeczy wieloma nowymi zawodnikami... ale żeby nie mieć Ż A D N E G O pomysłu na grę w przewadze to jest kryminał ! Nasi grali lepiej 11 na 11 niż w przewadze. I jeszcze wpuszczenie tego Imaza... no nie. Mógł wejść Bartosz, trochę to rozruszać. To nie. jakiś hiszpański człapak. A i na koniec... największym błędem Kiko było nie zabranie Małego. O ile Carlitos oddychał rękawami i odpoczynek jest zrozumiały, tak decyzja o braku Małeckiego była bardzo zła. Dla mnie niezrozumiała. |
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czy wygrywasz, czy nie..
Powód: Nigdy więcej postów po alko..
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 08.10.2017 o godz. 10:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
No ja proponuje Pawłowskiego .............. nie? No to może Kazka weźmy, będziemy mieli styl. Albo lepiej Magiere. Albo kogo tam kręcącego się na karuzeli trenerskiej. Będzie styl, triki taka co mecz 4 z przodu a potem w LM będziemy prali wszystkich równo jak leci Real, Barca. Każdemu dojebiemy!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hej trenerze Kiko co to jest taktyka? TAKTYKA zegar
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ mnie śmieszą Ci co wymieniają nazwiska Polskich trenerów i piszą brednie których się czytać nie da... Nie ma teraz kogo ściągać. Trzeba oddać drużyne Sobolowi. Może zrobić asystentem grającym Głowe. Jedno jest pewno Kiko musi odejśc jak najszybciej.
On nie ma już żadnej koncepcji. Przed Piastem chodził jak Baba w okresie i źle było wszystko od sprzątaczki po ochroniarza. Wystawianie gości po kilku treningach a nie piłkarzy których miał przez okres przygotowawczy jest dla mnie doskonałym przykładem że koncepcji nie ma/miał żadnej.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No śmieje się bo nas po prostu NIE STAĆ niewiem czy to tak trudno zrozumieć? Rozumiem w.... na to " widowisko" Ale rozumiem ze klub noe ma pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem ze zapłacisz za zerwany kontrakt? Jak nie to poluzuj majtki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, że Kiko ma klauzulę w kontrakcie ułatwiające rozwiązanie kontraktu? Poza tym, ma kontrakt do czerwca, co daje nam 9 miesięcy. Niech przystanie na ugodę wartą 100 tyś. Myślę, że Mójta rozwiązał kontrakt za podobne pieniądze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@PAWEŁ a Ty myślisz że on mz kontrakt jak Hasi w Legii?
Gdyby nie nazbierał tyle punktów to można to było rozwiązać. On przyszedł z 3 ligii hiszpańskiej ten kontrakt jest w naszym zasiegu więc nie snujcie tu bajek że nas nie stać na rozwiązanie.. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|