The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2016, 14:10
Jak dla mnie to Lechia to taka drużyna złożona z bardzo dobrych grajków, ale jako całość, bez charakteru. W tym upatruję naszej szansy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.12.2016, 14:19
Z zorganizowanymi drużynami męczą się strasznie. Punkty zdobywają indywidualnościami.
Strzelamy szybko bramkę i ich punktujemy.
Typuję 3:1 dla nas.
Oczywiście warunkiem jest gra Sadloka na LO.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.12.2016, 14:46
Miejmy tylko nadzieję, że Głowa jest zdrowy i zagra bo bez niego bieda w tej obronie...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.12.2016, 18:24
Jeśli mamy grać bez Głowy, to mam nadzieję, że wyjdziemy taką obroną: Jović, Uryga, Sadlok, Bartosz.

Wystarczyło 30 minut w pucharze z Amicą, żeby Bartosz mnie przekonał co do tego, że to on zamiast Mójty powinien zagrać na LO.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.12.2016, 00:34
Legia straciła wczoraj punkty, sędzia powinien nam sprzyjać
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 03.12.2016, 10:11
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Wystarczyło 30 minut w pucharze z Amicą, żeby Bartosz mnie przekonał co do tego, że to on zamiast Mójty powinien zagrać na LO.
A nie wystarczyło Ci 88 minut Bartosza z Pogonią żeby dostrzec, że to jeszcze nie jest najlepszy moment na wrzucanie go do pierwszego składu w prestiżowych meczach? Gyurcso potraktował jego nogi jak sitko, Peszko, Haraslin czy Kuświk zrobią to samo. Nie twierdzę, że Kuba jest słaby, ale mimo to wolałbym (chujowego) Mójtę.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.12.2016, 10:46
wolfu oceniasz go tylko po jednym meczu? Szkoda....wcześniej jak grał to dawał radę
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.12.2016, 14:24
Mójta ma naprawde dobre uderzenie pokazał to kilka razy , ale na obrońce to on sie nie nadaje...
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 03.12.2016, 14:36
Jedyna rola dla Mójty, którą widzę w tym momencie to wpuszczanie go na karne. Szkoda, że właśnie odpadliśmy z jedynych rozgrywek, gdzie mógłby być w ten sposób wystawiony
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 03.12.2016, 14:49
W kadrze znalazł się Głowacki ale nie jest w 100% pewne czy zagra, pewnie jeśli na rozgrzewce będzie ok to powinien wybiec w pierwszej 11. Wówczas obrona zagrałaby w optymalnym ustawieniu. Sadlok, Głowacki-Uryga-Jovic
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 03.12.2016, 14:49
Też się nie raz nad nim zastanawiałem, ale widocznie nie widzę tego, co widzą trenerzy. Z jego dośrodkowaniem i strzałem widziałbym Mójtę zdecydowanie na lewym skrzydle. Na obronie sam jest dla siebie zagrożeniem. Ktoś zrobił mu kiedyś dużą krzywdę czyniąc go LO.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.12.2016, 15:46
wolfu napisał(a):Wyświetl post
A nie wystarczyło Ci 88 minut Bartosza z Pogonią żeby dostrzec, że to jeszcze nie jest najlepszy moment na wrzucanie go do pierwszego składu w prestiżowych meczach? Gyurcso potraktował jego nogi jak sitko, Peszko, Haraslin czy Kuświk zrobią to samo. Nie twierdzę, że Kuba jest słaby, ale mimo to wolałbym (chujowego) Mójtę.
W tym meczu to akurat nikt dobrze nie zagrał, nie tylko Bartosz wiec podsumowywanie go po tym spotkaniu jest nie na miejscu. Mojta na prawde? mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli go z musu wystawiac, niech siedzi sobie na ławce i wchodzi co najwyzej przy dobrym wyniku bo przy gorszym tylko bedzie kibicom cisnienie podnosil
Odpowiedz cytując
mcrap
Member

Od: 05.2011

Stary 03.12.2016, 15:53
A ja w przeciwieństwie do hurra optymistów, remis biorę w ciemno. Wiem, że potrzebujemy punktów i fajnie jest marzyć ... ale trzeba jednak realnie stąpać po ziemi. Oczywiście mam nadzieję, że zostanę pozytywnie zaskoczony przez piłkarzy Wisełki.

Jazda, jazda, jazda ... !!!
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.12.2016, 16:31
Trzeba zagrac jak z legia. Twardo i nieustepliwie. Jesli Glowacki nie zagra to nie ma co liczyc na dobry wynik. Ja jestem poki co dobrej mysli
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 03.12.2016, 19:36
Jest kapitan, wraca też Tomek Cywka.

Odpowiedz cytując
mcrap
Member

Stary 03.12.2016, 19:45
Jest Arek!! To może i powalczymy o 3 punkty
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 03.12.2016, 22:25
Bajlando, jest pięknie! Brawo panowie, byliście zajebiści!!!
Odpowiedz cytując
mcrap
Member

Stary 03.12.2016, 22:34
O ja człowiek małej wiary! O ja głupi! Co za mecz, co za emocje! Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 03.12.2016, 22:34
Czyli po tej kolejce zostajemy w górnej połowie!

Brawo panowie, wreszcie koncentracja i skuteczność.

P.S. Karny karnym, ważne, że nie strzelił. Alan nauczka na przyszłość.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.12.2016, 22:35
Brawo PANOWIE BRAWO!!! widać,że zadziała rozmowa z psychologiem na szybko:

plus za to,że nie cofamy się po strzelonym golem jak to było za Wdowczyka
co pograli przy drugiej bramce klasa światowa
Mączyński prze kozak dzisiaj oby został
współpraca na linii Sadlok--->Małecki
na minus

Gra w drugiej połowie troszkę chaotycznie,ale było ok
Mały sam chciał czasami,ale nie czepiam się

P.s craxa dz...wo derby blisko!!!
P.s 2 zawsze nad wami!!!

Chwilo trwaj!!!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 03.12.2016, 22:39
Najlepsze, że Boguski znów miał szansę na trójeczkę ;-)
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 03.12.2016, 22:48
Jazda na dupach, walka. Brawo kierwa! Ale to co Brożek dziś grał to ukłon z mojej strony
Powód: Gif
Ostatnio edytowane przez ulTraS : 03.12.2016 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.12.2016, 22:51
Wszystko git, ale ku*wa mać - czy my naprawdę nie mamy nikogo lepszego do wykonywania rożnych niż Popović?
Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.12.2016, 23:02
Ręka do góry kto się spodziewał takiego scenariusza? Bo ja na pewno nie. Fakt że pierwsza bramka pozwoliła nam pograć z kontry gdzie Brożek (który przypomniał sobie najlepsze lata chyba ) pięknie rozdziela piłki i jego gra bez piłki jest znakomita.

Wielkie brawa za WOLĘ WALKI bo ta drużyna jeździ na dupach aż miło i nawet jeśli będą słabsze wyniki to szacunek bo robią co mogą. Ciężko wskazać kogoś na minus bo Uryga mimo że dał Lechii karnego to znowu zagrał dobre spotkanie.Głowa profesura to już standard, może zagra jeszcze jeden sezon, daj mu Panie Boże zdrowie. Sadlok z Jovicem znowu elegancko. Popović nie był tak widoczny jak w poprzednich spotkaniach i wydaje mi się że kondycyjnie trochę odstawał. Brlek dobrze, czasami fajnie zabierał się z piłką. Mąka to nasz nowy Iniesta i tyle w temacie. Skrzydła znowu bardzo dobrze: Małecki zapieprzał jak dziki dzik, Boguś znowu coś zmieścił. Brożek jak wyżej, złapał formę i gra jak z nut.

Bartosz to jednak lepszy materiał na skrzydłowego niż na bocznego obrońcę, i nadaje się na zmiennika bo ten chłopak ma motorek w dupie. Zachara dobrze zachował się przy bramcę, wierzę w niego że będzie naszym asem w rękawie czy to przy zmianach czy przy kontuzjach napastników. Jeśli tak nasz przód będzie grał to Ondrasek będzie miał problem wskoczyć do 1 składu.

Panowie WIELKIE WIELKI BRAWA. DZIĘKI ZA DZIŚ.

SOBOL I KMIECIK JESTEŚMY Z WAMI.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 03.12.2016, 23:06
Żeby tylko nikt nie wpadł na pomysł podmieniania Sobola w zimie... Lepiej tę kasę dać na nowe umowy z zawodnikami.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.12.2016, 23:07
No to pytanie o derby: Rysiek po takiej przerwie do składu, czy zostawiamy Alana z którym w składzie dobrze nam idzie?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.12.2016, 23:11
Napiszę to samo co w temcie o naszym duecie trenerskim:

Przyznam szczerze, że nie sądziłem że Sobolewski tak szybko odciśnie swoje piętno na drużynie, ale po czterech ostatnich meczach widać nie tylko jazdę na dupach, ale też świetne rozpracowanie taktyczne rywala.
Zwłaszcza ostatnia taktyka pod Lechię, gdzie wisłą grała bardzo mądrze w obronie, prawie zawsze 9-ciu zawodników za linią piłki i błyskawiczny doskok do rywala na 30-tym metrze od naszej bramki. Lechia była straszliwie sfrustrowana grą Wisły (kilka złośliwych fauli), próbowali górnych piłek które padały łupem Głowackiego i Urygi. I to wszystko mimo obiektywnej przewagi piłkarskiej rywala (moze poza Brożkiem i Mączyńskim, profesura).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.12.2016, 23:11
Kolejny piekny wieczor przy Remonta. Nawet weszlo prosilo o to zeby Wisła zachowała srednia strzelonych goli Lider odeslany z kwitkiem, sedzia nie przeszkadzał wiec mozna bylo grac spokojnie. A teraz najwazniejszy mecz sezonu czyli Wielkie Derby Krakowa. Krakow znowu musi byc czerwony. Mamy 8 miejsce w tabeli, teraz tylko w gore
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 03.12.2016, 23:13
Moim zdaniem Uryga powinien zostać - niech się ogrywa, bo za chwilę Rysiu czmychnie za lepszą kasą, Arek odejdzie na zasłużoną emeryturę i zostaniemy bez ani jednego ogranego stopera. I żeby nie było,cały czas uważam, że na gwałt potrzeby SO.
Za dzisiejszy mecz nisko chylę czoła całej pierwszej drużynie i sztabowi szkoleniowemu.
Takie mecze mają szansę nakręcić frekwencję i zachęcić sponsorów.
Za tydzień poproszę powtórkę !
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.12.2016, 23:14
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
No to pytanie o derby: Rysiek po takiej przerwie do składu, czy zostawiamy Alana z którym w składzie dobrze nam idzie?
Raczej Uryga. Rysiek po kontuzji, sam z siebie nie jest bezbłędny w obronie (chociaż lepszy w ofensywie), za to Uryga jest ewidentnie na wznoszącej formy i gra coraz pewniej. Dzisiaj kolejny dobry mecz (mimo że zostawił nogę przy karnym).

Poza tym trzeba pamiętać, że Ryśka pewnie nie będzie po przerwie zimowej, a na bank po sezonie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów