|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nikt nie ma piłkarzy do murowania bramki. Żaden klub, to kwestia ustawienia ich na boisku. Ale jak zagrasz przysłowiowym "kompaktem" to po prostu przeciwnikowi gra się ciężej w ataku pozycyjnym. Piłkarze broniący stoją bliżej siebie itd
Myślę że Cywka pomimo meczu w Sosnowcu i tak robi mniej baboli na boku obrony niż Mójta. (Wtedy chyba grał na prawej obronie a nie na lewej) Wiadomo że mecz a arką będzie inny. Będą wszyscy nieobecni, rywal słabszy itd Wtedy wręcz trzeba będzie atakować i grać o zwycięstwo. Taka gra do przodu będzie wręcz wskazana. Ale w tym problem że Sobol/Kmiecik nie powinny mieć jednego pomysłu na mecze jak swego czasu dogmatyk stawowy u parchów. Ja wolę inteligentnych elastycznych trenerów. To były moje luźne przemyślenia po jednym meczu. Z oceną poczekam do końca rundy. btw Poza tym otwórz swoją lodówkę i sam też weź trochę lodu na swoją głowę. Ot tak żeby nie zaczynać słownych przepychanek w których się lubujesz a zostać na poziomie dyskusji na argumenty ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|