kicur napisał(a):

Patryk Małecki: My dostaliśmy jakieś pieniądze.Z tego, co nam wiadomo - przede wszystkim z gazet - trener nie, więc zrezygnował.
Szykuje się ciekawy pojedynek prawników. Sarapata vs prawnik Wdowczyka. To będzie bardzo szybka weryfikacja nowych władz i właśnie pani Marzeno. Jeśli Wisła Kraków wygra ten proces, to będę w stanie zaufać. Boje się jednak, że mimo nowych władz są stare zwyczaje, czyli przepierdalanie wszystkich spraw i wciąganie klubu w większe gówno niż wcześniej
|
Ciekawy niczym pojedynek gołej dupy z batem
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii
Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci,
plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt
Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek
I teraz bez trenera jestesmy
na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"