|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Teraz na pauzę Mączyńskiego wydaje się, że wskoczy Cywka, no chyba że idziemy na całość i dajemy szansę rehabilitacji Brelokowi. Ale jak sam byłem jego niezłomnym adwokatem, to teraz mnie po prostu potwornie zawiódł... i wydaje mi się, że Wdowczyk nie zapomina i Petara długo nie zobaczymy. Ale cóż - najważniejsza jest Wisła, a nie rozwój Chorwata - jak chłopak dostaje szanse i nie umie ich wykorzystać, to sam sobie jest winien. Nie rozumiem zarzutów, że Darek go spina, uważam, że jest wręcz odwrotnie i Śpiąca Królewna ma aż za dobrze. Może właśnie powinien dostać kopa w dupę, żeby się otrzeźwić. Odnośnie meczu - od 2-3 spotkań widać wyraźną poprawę w grze drużyny, mogło się na to złożyć parę czynników - ale wyraźnie poprawiliśmy grę formacjami w defensywie, przechodzenie do obrony mamy na naprawdę wysokim poziomie i Lech wczoraj nie mógł za bardzo pierdnąć. Nie wiem, czy to sprawka nowego analityka, czy po prostu zaczęło wreszcie "żreć". Za to w ofensywie dalej jesteśmy radosną kopaniną i bramki wpadają z przypadku, ale wierzę, że na to też przyjdzie czas, a może i transfer. Aha, w rewanżu wypada Sadlok, więc trzeba się liczyć z Mójtą... Trochę bieda, że mamy 2-3 zawodników, których kibice obawiają się zobaczyć na boisku. Uryga, Mójta, teraz Brlek.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 26.10.2016 o godz. 09:15.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|