|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Byla walka, wazny BRAKOWY remis, wiec to w rewanzu Lech musi sie martwic jak nam strzelic. Bylo widac duze zaangazowanie, walke i motywacje - i tak ma byc zawsze!
Popovic kolejny, conajmniej dobry mecz. W tej chwili gasi Maczynskiego zarowno gra w obronie jak i rozegraniu. Dobrze reguluje tempo gry, pokazuje sie do podan, uspokaja gre, sporo widzi i ma sporo waznych odbiorow. Oby tak dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Należy nadmienić że gol dla kuchenek padł z ewidentnego spalonego.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
To ja w tym samym stylu:
Popovic > Cantoro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
ewidentny jak ewidentny - Hamalainen w sobotę był na większym
Sadlok niepotrzebnie złamał linię, gdyby stał tam gdzie powinien to liniowy podniósłby chorągiewkę1:1 na wyjeździe to dobry wynik, przed rewanżem jestem optymistycznie nastawiony. man of the match jak dla mnie Popović, wyrasta na jeden z najmocniejszych punktów zespołu ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mąka i Boguś kicha. Ale Boguś to przy Brleku profesor niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wynik dobry dający szanse w rewanżu.
Brlek ma coś z głową? Chciał wyłożyć piłkę Amice? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gdyby sędzia się nie machnął to byłoby 1-0, ale i tak mamy dobrą zaliczkę przed rewanżem u siebie.
Wszyscy .......ący o tym jak to nas dojadą kolejni rywale niech się lepiej ogarną. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kibicuję temu Brlekowi, bo to nasz zawodnik na którego poszły duże pieniądze. Ale niestety, przy akcji bramkowej Amici najpierw fatalnie podał, a potem biernie przyglądał się na 20 metrze co się dzieje obok niego... W sytuacji kiedy stracił piłkę powinien za wszelką cenę bronić dostępu do swojej bramki. Gdyby wrócił na "16" tak jak Popović i pomógł, to Robak nie oddałby strzału w kierunku naszej bramki, po którego dobitce padł gol.
Albo koleś się pogubił, albo nie jest na tyle ambitny, żeby walczyć w odbiorze przed swoim polem karnym. edit: dodatkowo motywująca do dawania z siebie 200% na każdym centymetrze boiska, powinna być rola jaką odgrywa w zespole, a więc rola rezerwowego.
Ostatnio edytowane przez Tominho : 26.10.2016 o godz. 00:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
● Brlek wyglądał na strasznie spiętego. Nic dziwnego po ostatnich gadkach o nim.
Wdowczyk nie powinien stresować zawodników. To samo zrobił na początku z Guzmiczem, który potem miał problemy. Brlek zupełnie inaczej grał na początku. Teraz wchodzi jako rezerwowy, jest zestresowany i robi błędy. ● A Sadlok musi myśleć gdzie i kiedy wchodzić. Po co on tam biegł przy bramce? Żeby spalonego nie było? ● Głowacki się teraz za wolne bierze? Przecież trener powinien wybrać do strzelania wolnych osoby, które to ćwiczą na treningach. To nie podwórko, żeby ten się brał za karne lub wolne, kto najbardziej chce. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wynik dobry. Mały kroczek do awansu dalej zrobiony. Dodatkowo 7 mecz o punkty bez porażki z rzędu. Gola zawalił Brlek ... zagrał jak zawodnik lecha. Mam nadzieję, że szybko go nie zobaczę na murawie. Brlek może Boguskiemu buty czyścić.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to co zrobił Brlek przy golu to jakiś piłkarski kryminał, przecierałem oczy, 100 lat bym myślał i nie wymyśliłbym takiego podania. Trace zaufanie do tego pana. Na moje oko on potencjał ma tylko on jest po prostu posrany w każdym meczu (w co trudno uwierzyć przy prowadzeniu i pustych trybunach)
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Do abcabc:
" A Sadlok musi myśleć gdzie i kiedy wchodzić. Po co on tam biegł przy bramce? Żeby spalonego nie było?" Jest na http://www.polsatsport.pl/ powtórka. W momencie strzału, Kownacki stoi na baczność, że niby nie jest na spalonym. A Maciek wbiegał ze "swoim", ale linii spalonego nie złamał. Zresztą na portalu też piszą, że spalony był. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Popović wczorajncalkiem dobry mecz rozegrał, wydaje mi się że był jednym z najlepszych o ile nie najleoszy na boisku. Cała reszta na swoim poziomie raczej. Zaluska też w formie. Brelk zaliczył super asystę. Szkoda tej Bramki ale 1-1 nie jest złym wynikiem mając na uwadze rewanż w Krakowie przy (mam nadzieję) chociaznw połowie zapelnionym stadionie.
Klub już teraz powinien wziąć się za promocję tego meczu ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem , co wy tak sie tego Brleka przyczepiliscie. Bardzo dobry no look pass
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo ten Brlek to jest dramat. Ja nie wiem jak miałem czelność porównywać go do czeskiego napoleona. On mu buty moze czyscic. Chłop jest kpina i nie wiem czy wybrał dobry sport.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oby Wdowiec przesuną do środka Boguskiego, i wyczarował kogoś na skrzydło Mójta/Bartosz. Co do podania Brleka... wykapany Uryga :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z lubinem lepiej niech Cywka zagra na środku.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ma co jeździć po piłkarzach. Jak gra Boguś, to wiele osób na niego wskakuje, ale skoro nie ma lepszego na skrzydle, to chyba dobrze, że gra on i to, że forumowi krzykacze po nim jeżdżą na pewno nie pomaga mu w dojściu do lepszej dyspozycji. Teraz analogiczna sytuacja z Brlekiem. Zawalił wczoraj, wchodzi na jakieś momenty, ale to nie powód, żeby kibice jego klubu, znaleźli kolejny cel hejtów. Jak regularnie nie będzie grał i nie popełni przy tym kilku błędów, to raczej do wysokiej dyspozycji nie dojdzie. Tak samo było z Popoviciem czy Mąką w tym sezonie, że aby zaskoczyło, musieli pomęczyć trochę kibiców...
![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale jakim skrzydle ? Boguś gra na skrzydle? Skrzydłowy to jest Mały - szybkośc, zwód, wrzutka.
Boguski nie ma zadnej z tej cech, plata sie po boisku czasem cos odbierze, czasem jak ktoś do niego pododa to on tak przyjmie ze wyjdzie klepka. Ot cały Boguś. Chwała mu za to ze czasem wrócic i zdarzy mu sie dobry odbiór ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A może niektórym potrzeba psychologa lub trenera mentalnego, patrz Małecki u niego to zadziałało.Dobrze,że gramy rewanż u siebie a dwa,że mecz nie przegrany
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Teraz na pauzę Mączyńskiego wydaje się, że wskoczy Cywka, no chyba że idziemy na całość i dajemy szansę rehabilitacji Brelokowi. Ale jak sam byłem jego niezłomnym adwokatem, to teraz mnie po prostu potwornie zawiódł... i wydaje mi się, że Wdowczyk nie zapomina i Petara długo nie zobaczymy. Ale cóż - najważniejsza jest Wisła, a nie rozwój Chorwata - jak chłopak dostaje szanse i nie umie ich wykorzystać, to sam sobie jest winien. Nie rozumiem zarzutów, że Darek go spina, uważam, że jest wręcz odwrotnie i Śpiąca Królewna ma aż za dobrze. Może właśnie powinien dostać kopa w dupę, żeby się otrzeźwić. Odnośnie meczu - od 2-3 spotkań widać wyraźną poprawę w grze drużyny, mogło się na to złożyć parę czynników - ale wyraźnie poprawiliśmy grę formacjami w defensywie, przechodzenie do obrony mamy na naprawdę wysokim poziomie i Lech wczoraj nie mógł za bardzo pierdnąć. Nie wiem, czy to sprawka nowego analityka, czy po prostu zaczęło wreszcie "żreć". Za to w ofensywie dalej jesteśmy radosną kopaniną i bramki wpadają z przypadku, ale wierzę, że na to też przyjdzie czas, a może i transfer. Aha, w rewanżu wypada Sadlok, więc trzeba się liczyć z Mójtą... Trochę bieda, że mamy 2-3 zawodników, których kibice obawiają się zobaczyć na boisku. Uryga, Mójta, teraz Brlek.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 26.10.2016 o godz. 09:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fakt faktem zawalił przy golu dla Amici ale z drugiej strony gdzieś był ostatnio na fb wpis na Jego temat, dziennikarz który oglądał trening naszych kopaczy w Myślenicach sam nie mógł wyjść z podziwu jakie umiejętności ma ten chłopak i naprawdę dziwi sie ze jeszcze nie wciągnął tej ligi bo prezentował sie znakomicie.
Moim zdaniem chłopakowi trzeba by było pomoc jak Małemu kiedyś, psycholog On potrzebuje uwolnić głowę bo uważam ze czuje na sobie ogromna presję dwa głupi nie jest i napewno wie ze kibice wymagają dużo więcej od Niego. Wynik lepszy niż gra. 1-1 na wyjeździe i perspektywa meczu rewanżowego u siebie mapa optymizmem ![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gdzie znajde bramki z meczu?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na polsatsport.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobry wynik ale mogłby byc lepszy gdyby nie kolejna karykatura sedziego liniowego. To jest paranoja zeby oddawac jednej druzynie to co inny patałach zabrał jej mecz wczesniej. Ciekawe czy ten liniowy zostanie zawieszony tak jak liniowy z meczu Amici z Legia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Akurat w tym przypadku trudno było zauważyć tego spalonego. Oglądając powtórkę ciężko jest się go dopatrzyć i dopiero przy stopklatce można się przekonać że spalony był. Trudno, tutaj raczej bym się dopatrywał błędu sędziego niż celowego przygrania w ch*ja tak jak to przeważnie robią sędziowie w meczach z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sędzia nie ogląda meczu w tv, a linie boczne w Poznaniu i w Warszawie są chyba w takiej samej odleglości od pola karnego. Ba, tutaj sytuacja była łatwiejsza do ogarnięcia dla sędziego - zawodnik strzelający i dobijajacy znacznie bliżej siebie.
![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brlek od początku w Wiśle był strasznie nonszalancki i nieodpowiedzialny, W końcu musiało się to zemścić. Na szczęście wynik nie jest zły, choć zwycięstwo było blisko.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|