The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2016, 17:01
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
To nie są chyba tylko ,,czyste" pomysły ale także nowa rzeczywistość w której będziemy musieli się odnaleźć gdyż nie będzie nas w przyszłości stać na solidnych obcokrajowców. Mam nadzieję, że jednak będzie nas stać.
Jestem za, żeby wspierać akademię, uważam że każdego roku dobrze działająca AP powinna dostarczać 2-3 zawodników do kadry pierwszego zespołu. Jednak nie jesteśmy w stanie zbudować Wisły wyłącznie na wychowankach. To musi być mieszanka.
Kwestia akademii bezdyskusyjna, natomiast powtarzam to, co napisałem wcześniej - dogadanie się ze sponsorami, żeby przejęli część kontraktów zawodniczych, może być drogą do pozyskania tych właśnie solidnych obcokrajowców ( zwłaszcza takich z kartą w ręce ).
Klub jest w stanie określić, jaką maksymalnie kwotę mogą przeznaczyć na wypłatę dla jednego zawodnika ( w ramach zrównoważonego budżetu klubowego, który nie generuje długów ), a co do reszty próbować pozyskać sponsora.
W kwestii kompetencji do prowadzenia takich rozmów po raz pierwszy mam pełne zaufanie do zarządu.
Ale to temat już do polityki transferowej / nibylandii...
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów