|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bez kitu, ten pomysł mi się tak podoba, jak mało który.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zimą Pietrzaka próbowali na środku. Nawet ładne miał te podania w sparingach, ale potem jak widziałem go na meczu ze Śląskiem we Wrocławiu to chłopak się spalił na tej pozycji. Potem nie przypominam sobie żeby jeszcze raz tam zagrał.
W zlikwidowanych rezerwach albo w juniorach starszych nie ma jakiegoś zdolnego 18-19 latka, którego warto byłoby sprawdzić na środku? Wolski w Legii młodo zaczynał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Heh, nie wiem czy pamiętacie, ale przed poprzednim sezonem w przygotowaniach najlepiej na środku wymiatał... Cywka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Od tego czasu chłopak zagrał jako: prawy obrońca, środkowy obrońca, lewy obrońca, lewy skrzydłowy, prawy skrzydłowy, defensywny pomocnik, ofensywny pomocnik. Brakuje tylko szpicy i bramki... Może właśnie dlatego nie gra na miarę swojego niemałego potencjału?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skończy na szpicy : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Zero zmysłu do gry kombinacyjnej, niedokładność, chaos. Taki bardziej skoksowany pod długie dystanse Małecki tylko, że bez jego atutów - dryblingu i depnięcia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie, nie twierdzę, że Cywka powinien być naszym rozgrywającym (tylko robię luźne wspominki z okresu między Stiliciem a Wolskim), ale, kurde... nie mamy żadnego rozgrywającego w składzie. Nie, żeby chodziło o to, że mamy samych słabych czy pod formą. Nie mamy żadnych. Czy mielibyśmy eksperymentować z Joviciem, czy z Cywką - co za różnica (no, nie licząc tego, że ten pierwszy przynajmniej ma jakąś pozycję na boisku i sobie jako tako radzi)? To i tak przypomina chwytanie się brzytwy. Tak jak, nie przymierzając, Górnik Zabrze bawił się w poszukiwania jakiegokolwiek napastnika w zeszłym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mójty trzeba się pozbyć i to szybko. Rozwiązać kontrakt, bo gość jest tragiczny w obronie. Zaliczył 2 spadki i poprostu przynosi pecha. Cywka najlepsze swoje mecze grał na lewej obronie i tam też powinien wrócić!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to ja proponuje na rozegranie pilki Miskiewicza z racji progresywnej gry nogami. Do linii ataku przesunac Cywke, ktory jak ktos tutaj zauważył - cos tam wymiata/l . Na bramke cofniety zostanie Brozek, bo ostatnio nic mu nie siedzi w sieci a srodek obrony powinien z powodzeniem przykryc Boguski, ktory poprawil wybicie pilki z 5 metra.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak ktoś pisze, że Cywka swoje najlepsze mecze rozgrywał na obronie, to chyba nie widział meczu w Sosnowcu, albo w ogóle żadnego meczu. Ever.
Jedyny poprawny mecz na obronie Tomek rozegrał przy Kałuży. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|