The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2016, 10:23
to jest Nasza Wisła a nie Twoja!!! Jezu 3 tygodnie temu mówili, że zarząd będzie po tygodniu, następnie przesunęli o tydzień, w kolejnym o następny tydzień i teraz znowu o tydzień. Miej honor człowieku i odejdź!!! Aha zapomniałem, że w gimnazjum mogli jeszcze nie uczyć o takich wartościach jak honor...
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.08.2016, 10:26
Herbi1303 napisał(a):Wyświetl post
to jest Nasza Wisła a nie Twoja!!! Jezu 3 tygodnie temu mówili, że zarząd będzie po tygodniu, następnie przesunęli o tydzień, w kolejnym o następny tydzień i teraz znowu o tydzień. Miej honor człowieku i odejdź!!! Aha zapomniałem, że w gimnazjum mogli jeszcze nie uczyć o takich wartościach jak honor...
CYRK !!! Meresinski won z Wisly!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2016, 11:34
W dzisiejszym wywiadzie JM ewidentnie dał sygnał że klub jest do odsprzedania...
Ma interes życia, teraz wystarczy zrobić sytuację ekstremalnie chujową dla Wisły i licytacja kto da więcej...
Rezygnacja Citki ładnie się w to wpasowała... I razem liczą $$$ zarobiony w 1 miesiąc....
Genialne...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2016, 11:48
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
W dzisiejszym wywiadzie JM ewidentnie dał sygnał że klub jest do odsprzedania...
Ma interes życia, teraz wystarczy zrobić sytuację ekstremalnie chujową dla Wisły i licytacja kto da więcej...
Rezygnacja Citki ładnie się w to wpasowała... I razem liczą $$$ zarobiony w 1 miesiąc....
Genialne...
coś w tym jest... biorąc pod uwagę jego wcześniejsze akcje to ta z Wisła wydaje się być najbardziej przemyślana (mimo że chłop skończył jedynie gimbaze) i mało tego ten krętacz (jeżeli znajdzie się chętny na odkupienie Wisły za większą kwotę niż "włożył") z miejsca z gołodupca stanie się milionerem... pytanie tylko skąd miał pieniądze na odkupienie Wisły od Telefoniki, ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy... niebywałe... takie rzeczy tylko w Polsce...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 19.08.2016, 12:00
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
coś w tym jest... biorąc pod uwagę jego wcześniejsze akcje to ta z Wisła wydaje się być najbardziej przemyślana (mimo że chłop skończył jedynie gimbaze) i mało tego ten krętacz (jeżeli znajdzie się chętny na odkupienie Wisły za większą kwotę niż "włożył") z miejsca z gołodupca stanie się milionerem... pytanie tylko skąd miał pieniądze na odkupienie Wisły od Telefoniki, ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy... niebywałe... takie rzeczy tylko w Polsce...
Wszystko spoko.. tylko co w średniej szkole i na studiach uczą robienia interesów Pokaż mi w której szkole tego uczą jak co drugi wykładowca to IMBECYL, który wie tylko o życiu co w książkach wyczytał...

Do robienia interesów ŻADNA szkoła nie jest potrzebna jak masz łab na karku, więc skończcie mitologizować jak stare babcie: ucz się ucz...

DRAMAT JEST TAKI, ŻE CIĘŻKO COKOLWIEK NAPISAĆ... TF przez 5 lat ŻADNEGO sponsora nie znalazło to kto teraz znajdzie DRAMAT.. jest SKWK + WSH zwęszyły biznes jak oni na pociągu nawet chcą przytulać ehhhhhhhhhhhhhh

Wolfy ile za ten most chcesz?

pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 19.08.2016, 11:43
Wiedziałem ze jest bardzo złe, ale mimo wszystko nie spodziewałem sie ze tak tragicznie. Pan Rzecznik podtrzymywał na duchu. Była nadzieja, ze podczas konferencji kretacz powie usuwam sie z klubu/rezygnuje i wchodzi citko. Niestety ten drugi najpierw pozwolił zniszczyć nasz klub a teraz uciekł jak szczur. Mam nadzieje ze KAZDY mu to zapamięta. Dla Wisły nie ma juz ratunku. Ostatnia nadzieja to przejęcie natychmiastowe klubu, przez kogos kto naprawde bedzie chciał ten klub poprowadzić, a w obecnej sytuacji - w zasadzie prawie kazdy bedzie lepszy. Nawet bez transferów spokojnie dogramy ta rundę. Ale jesli zostaniemy z krętaczem, to połowa zawodników odejdzie z powodu braku wynagrodzeń i wtedy nawet nowej osobie bedzie trudno. To jest dramat i cyrk w jednym. Szkoda tylko ze śmieją sie inni.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 19.08.2016 o godz. 11:45.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów