The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2016, 09:58
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
podstawowa sprawa to musi być ktoś, kto tym wszystkim zarządza! Ktoś kto nie boi się odpowiedzialności. Reszta to są już tylko środki do osiągnięcia celu o których można rozmawiać. ja mogę się z daną osobą spotkać i pogadać, mogę coś pomóc na ile będę mógł. Nie wiem co z tego wyjdzie ale od czegoś trzeba zacząć. Założenie spółki zoo to 300 za krs chyba + notariusz ok. 500. Adres to może być na początek wirtualne biuro - 100 zł/mies. Prezes i Zarząd pracują za free. Na wpis do KRS-u czeka się miesiąc. Międzyczasie można próbować rozmawiać z kimś poważnym, jakimś inwestorem np. o tym że jak nam się uda ustalić warunki odkupu Wisły to ta osoba wykupi udziały w "naszej" spółce i tym samym "my" jego pieniędzmi odkupimy S.A. Równolegle [pozyskujemy kasę od kibiców i prowadzimy PR. Takie rozwiązanie pozwoli potencjalnemu inwestorowi zostać do samego końca anonimowym. Wtedy też trzeba międzyczasie dorwać wiadomixa, "ustalić" warunki okupu, modlić się by w tym czasie Wisła S.A. nie straciła licencji, chłopaki jakoś grały itp. W ciągu 3 miesięcy sprawa powinna się rozwiązać, przy założeniu, ze znajdziemy inwestora.
BRAWO , BRAWO, BRAWO!

Może jest tu ktoś kto jest prawnikiem, księgowym itp. i ma trochę czasu?

Ja jestem zwykłym pracownikiem działu sprzedaży, mieszkam 100 km od Krakowa - ok, mogę się tym zająć, ale tego nie można spieprzyć. Natomiast DEKLARUJĘ wszelką pomoc i że każde jakieś moje oszczędności trafią na to konto.

Tak mi dopomóż Bóg.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów