mitmichael napisał(a):

Nie dziwie sie, ze ten temat ma tyle stron skoro wypisujecie takie pierdoły. Lepiej wierzyc temu pajacowi z weszlo niz poczekac cierpliwie.
Bardziej wierze Juszczykowi niz Stanowskiemu. Ja tez Ci napisze, ze znam ludzi z Komisji ds. Licencji, uwierzysz?
|
Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.
wiesniak842 napisał(a):

|
Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.
|
Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.