|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Przetestowałem tę opcję (zakładając konto z fejkowymi danymi) i niestety wygląda na to, że klub nie planuje umożliwić bezpośrednio zakupu biletu tym sposobem. Te konta służą chyba tylko po to, żeby móc zamówić on-line Kartę Kibica i później za jej pośrednictwem kupić bilet.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przekonamy się przed meczem z Ruchem. Wydaje mi się że to będzie działało podobnie jak na Podbeskidziu, jest ten sam system i tam przez założenie konta można kupić bilet.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Hej. Powiedzcie mi czy żeby kupić komuś kto nie posiada karty, bilet w strefie kibica potrzebny jest jakiś dokument tej osoby czy wystarczy pesel?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
wystarczy PESEL
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dzięki......
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jak tam, kolejka po bilety? Ruch kupił w Chorzowie czy będzie kupował na miejscu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Pierwszy raz od 3 lat nie kupiłem karnetu. Zdecydowałem, że będę sobie kupował bilety przed meczem. Dojechałem o 16:40 pod stadion, a tam kolejka jak s....ysyn. Jakby ....a w lidlu karpia dali po 1,99zł za kg. Gdyby nie uprzejmość młodej dziewczyny i jej chłopaka, którzy kupili bilety dla mnie i moich znajomych, to bym wszedł w 70 minucie. Oczywiście swoje dorzucił Ruch, bo dużo ludzi od nich kupowało bilety u nas. Tak, czy inaczej. Dziękuje tej młodej parze, że pozwolili mi zobaczyć bramkę Zachary. Pozdrawiam was P.S. Jak się już rozstaniesz z tym chłopakiem, to zapraszam na kawę ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś na sprzedaż vouchery (karnet) na któryś z sektorów "piknikowych" A B D E G ? Chętnie kupie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O 17:54 kolejka była jeszcze prawie pod Reymonta, do końca płotu. Udało wam się wejść? Róbcie tak dalej
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pod kasami 16:45, kolejka do Reymonta. Wymiana vouchera na karnet. Udało się bokiem, zajęło to 1h.
Sodoma i gomora. Kupowanie po kilka biletów na dowody, po 10 minut przy okienku. Przepychanki i tak dalej. Żenada. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Żenada to jesteście wy, kupując godzinę przed meczem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak ktos mieszka daleko od Krakowa to nie rozumiem jak mozna nie miec KK z mozliwoscia kupowania przez neta. Jak ktos jest z Krakowa to nie rozumiem jak mozna isc dopiero na godzine przed meczem zeby bilet kupic. W kasach to kolejek w ogole nie powinno byc, rozumiem tych co przyjechali z Chorzowa bo tacy tez podobno stali, reszta niech cierpi bo sama jest sobie winna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niektórzy po prostu nie mogą przełknąć, że również i oni zostali przesiani jako imbecyle przez sito selekcji naturalnej debili.
Albo sado-masochiści czy tam ci, którzy uważają, że za komuny było lepiej i wracają do czasów własnej prosperity komitetem kolejkowym. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
||
Ja nie narzekam, znam realia. Bardziej chodzi o rozwiązania organizacyjne typu jedno stanowisko tylko do wymiany voucherów. Brak tego i brak możliwości wymiany vouchera przez internet- to jest żenada. Nie wspomnę już o nagłej inwazji 2000 dodatkowych kibiców, kupujących bilety na dowód- jak gdyby nie można było tego dogadać u nich, na miejscu. Kto sobie poradzi ten sobie poradzi. Mi się udało, innym nie. Ich pech.
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 15.08.2016 o godz. 18:22.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bez przesady, jak idziesz do roboty na 18 przykładowo to nie mozesz sobie wyjsc 2-2.5 godziny wczesniej zeby bilet kupic? w ciagu tygodnia tyle kolejek nie ma wiec długo bys nie czekał. No ale jak Ty musisz wyjsc 30 minut przed robotą to cierp i stoj sobie dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kasy otwarte były dopiero od 16? Rosół i schabowego 5-6h wpierrdalasz?
Dajesz komukolwiek, kto ma chwilę wolnego czasu i masz wymieniony. Ale to jest właśnie różnica w ilorazie inteligencji by wpaść na tak szalone rozwiązanie. Cytat:
Bronił Ci ktoś ewentualnie kupić OD RAZU KARNET, a nie VOUCHER na karnet? Jeszcze Ty i Tobie podobni sie wpierrdalacie jak ostatnie skurvysyny przed szereg, a tamte umyslowe spierrdolizny przynajmniej uczciwie czekają w kolejce. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się jedzie w kilka osób na mecz, to jedną osobę się stawia w kolejce po bilety, a reszta zapierdala wyrobić karty kibica. W ten sposób nie tracisz miejsca w kolejce i zyskujesz prawo kupienia biletu na mecz ze Śląskiem przez internet. Jak jedziesz sam, to mówisz komuś "Ej sorry jakby co jestem za Tobą w kolejce"
Naprawdę wyjść jest bardzo dużo. Nie żebym się wczoraj sam prawie wjebał w czekaniu do 70 minuty. Chwała pięknej dziewczynie i jej chłopakowi |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jesli rowerzysta odejdzie na 100% to nie widze innej sytuacji niz kupowanie biletow nawet jesli nie bedzie kogos na meczu. Musimy pomoc naszej Wiselce!
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Ja wczoraj w trakcie konferencji, pod wpływem emocji przedłużyłem karnet
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Takie prozaiczne pytanie... Jakie są ceny biletów na mecze w tym sezonie. Niestety na stronie oficjalnej od dwóch dni (a w rzeczywistości zapewne znacznie dłużej) zamiast grafiki z cennikiem wyświetla się puste pole (co dość dobrze obrazuje poziom marketingu w klubie) - https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...rnetow,10.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Parę sekund szukania: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_ze_slaskiem/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie kupiłem Karnet Sezonowy.
Pozdro Ratujemy Wisełke |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ilość wolnych miejsc
10088 Czyli ile biletów sie na razie sprzedało? chodzi mi o zwykle bilety, nie karnety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może jeszcze trzeba czekać na zwolnienie wolnych miejsc z karnetów, aby pokazała się właściwa liczba. Uważam, że musimy walczyć o jak najwyższą frekwencję. Sama obecność nie wystarczy. Zapraszajmy znajomych na FB, nalegajmy rodzinę i przyjaciół by się wybrali
https://www.facebook.com/events/1652832798340297/![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Licznik to dobry pomysł, nakręca ludzi, ale pod warunkiem, że bilety się rozchodzą...
W ciągu minionych 24 h zeszło prawie 1000 biletów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mi też taka inicjatywa bardzo się podoba i powinna być stała. Np. na stronie gdzie kupuje się bilety.
Zawsze zwiększa świadomość ludzi, jaka jest mobilizacja lub czy w ogóle jest. Może to przyszły marketing również uwzględni pośród swoich mniejszych inicjatyw. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|