|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Popieranie złodziejstwa, fajny przykład dajesz. Dzieciom też w domu mówisz, że mogą kraść, bo np. coś jest za drogie i nie powinno tyle kosztować, to niech sobie wezmą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wyjaz z dziecmi jest nie na miejscu , ale tak , ucze ich tak , by w zyciu cos mieli , nie jak 90% społeczeństwa byli okradani ...
masz juz obrazek Stanowskiego legionisty nad łóżkiem ? |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Do kolegi wyżej: stałość uczuć i żarliwe przywiązanie do barw wiślackich to jedno, ale to, że klub powinien zabiegać o kibiców to drugie. Uważasz, że zanosi się na to, że nowy właściciel przygotuje atrakcyjną ofertę dla kibiców Wisły? Wizerunkową, sportową etc.?
Litości. Czym innym jest ratowanie własnego biznesu, a czym innym otwieranie spółek-widm. Czym innym jest niepłacenie podatku, a czym innym jego wyłudzenie. Czym innym jest prezentowanie postawy wolnościowej i filozoficzny sprzeciw wobec podatków, a czym innym ich niepłacenie. Naprawdę uważasz, że wyłudzeniami podatków zajmują się uczciwi, ciężko pracujący przedsiębiorcy? Oczywiście rozmawiamy in abstracto, bo JM nikt nic na razie nie udowodnił. Dokładnie tak. Dlatego będziemy umierać powoli, a nie w ciągu dwóch tygodni. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- jest to powód dla zydkow i takich cipek jak Stanowki zeby po nim jechac ( w tym przypadku nie musza sie wiele wysilac ) ale jesli byłaby sytuacja ze JM jest czysty , z automatu jechali by po nim ze nie ma kasy , jesli majatek miałby na 100mil to ... bidok , majatek 100mil , tyle co budżet Legiuni , majatek na 500mil - golodupiec , polowa majatku Cupiala , majatek 2miliardy , pajac lazi po palmach ,etc... jak juz pisalem , nie ma dla mnie znaczenia jego przeszlosc , interesuje mnie tylko to co teraz i co bedzie , na razie nikt nic nie wie , nie podoba mi sie to ale patrząc logicznie widze ten wielki atak na Wisle , przychodzi pytanie , skad taki wielki atak legijnych medow , czego sie boja ... odpowiedz wydaje sie dosyc prosta ( nie ma w Polsce miejsca na inny klub jak Legia - nawet sprawa Cierzniaka pokazuje jak wielka jest moc klubu z Warszawy ) teraz sobie wyobraźcie , 15 lat jestescie cieniem , wszystko co fajne odbywa sie na tym zadupiu ... w Krakowie , kolejne 5 lat to juz dominacja ukochanej Legiuni 2km od biurowca .. i nagle zas ja cholerna Wisla , pieprzone zadupie 350km od miejsca pracy , tam zas cos sie rodzi , cos ( chyba ) duzego , upirdolimy to w zarodku , moze nie wejda te firmy tam , inaczej za 2-3 lata bedziemy w czarnej dupie ... kazdy wie ze w Krakowie jest cisnienie na wielka pilke i tak czy inaczej ktos zainwestuje wielka kase w Wisle , jesli nie Mers i jego ( mityczni ) sponsorzy , to wejdzie ktos inny z prostej przyczyny , to jest ....aaaaa Krakow , to jest Wisla kolejny raz pisze do was , opamietajcie sie , dajcie czas Meresiowi do konferencji , do konca sierpnia ... dlaczego ? ( tylko i wylacznie ze wzgledu na Cupiala ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Raptem włsscicielem akcji SSA a to róznica Wisła to jednak TS i jak temu gogousiowi sie nie uda to naszczecie przestanie istniec tylko taki twór jak SSA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie da się oddzielić przeszłości grubą kreską, rozumiesz? Druga sprawa, jeżeli ktoś oszukuje, to myślisz, że z dnia na dzień się zmieni? Pobożne życzenie... PS: Reszty twojego postu nie zamierzam komentować, bo nie odnoszę się do niestworzonych opowieści ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.08.2016 o godz. 12:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpisałbym Ci jakie mam zdanie na ten temat, ale nie chcę mieć potem nieprzyjemności, jak na shotuboxie straszyłeś, że nie jestem anonimowy itp.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.08.2016 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze, nie wiem kim Ty jesteś i mało mnie to obchodzi i niech tak pozostanie.
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.08.2016 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja Ci za kolegę odpiszę: jesteś żenujący i swoimi wątpliwej jakości wynurzeniami zasyfiasz ten temat. Ktoś tu napisał że ten temat pokazuje czemu tylu klientów miało Amber Gold a Ty to tylko potwierdzasz. Kojarzenie karuzeli VAT i ewidentnego słupa (w karuzeli, nie klubie) z biznesem i pieniędzmi jest tak głupie że szkoda mi czasu na rozwijanie tematu.
A skoro poruszamy tematy anonimowości w internecie, to trzeba mieć bardzo niskie IQ nie tyle żeby unikać płacenia VAT co się tym na publicznym forum chwalić. Wiesz, to też może być dowód więc może wyedytuj swoje posty? Te w których chwaliłeś się swoim stosunkiem do płacenia podatków. Jest powód dla którego u większości forumowiczów Twoje posty wywołują zażenowanie i nie jest nim nim ani twój spryt, ani dziwacznie rozumiana przedsiębiorczość. A teraz krótko i dosadnie, żebyś zrozumiał: przestań .......ić. --------------------- Niestety, jednak tekst o odzyskaniu Wisły okazał się zwykłym żałosnym skokiem na kasę Migi. Cóż, przynajmniej on na tym burdelu korzysta. Na początku przyznam że się nawet ucieszyłem, ale później niestety wrócił zdrowy rozsądek. HEOJI - na razie wygląda jakby sytuacja przerosła JM i jego giermka Sancho Citko. Chociaż może to Markowi bliżej do idealistycznego choć bardzo mało rozgarniętego rycerza? W sumie wszyscy zadajemy sobie pytanie: spisek czy głupota? A może (i wszystko niestety na to wskazuje) kombinacja obu? Zakładając nawet wariant S-F że Meresiński ma pomysł na klub który nie wyśle nas do czwartej ligi całość jest PR-ową katastrofą która będzie nam się odbijała latami. To już Król i jego Polonia mieli lepszą prasę przez połowę sezonu a my już na starcie zrobiliśmy wokół siebie strefę smrodu która skutecznie odstraszy każdy normalny (słowo klucz) biznes. I to jest jak na razie jedyny pewny efekt przejęcia klubu przez Meresińskuego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2016 o godz. 00:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|