The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 07:14
rav napisał(a):Wyświetl post
Jeśli BC odzyska Wisłę to nie po to żeby ją trzymać, ale żeby oddać w dobre ręce. Wybijcie sobie z głowy jakieś przejęcie jako osoba prywatna, dzielenie się władzą z innymi sponsorami itp...

Paradoksalnie potencjalnych sensownych kontrahentów może pojawić się sporo, bo w świat poszła informacja, że klub jest prawie oddłużony i do przejęcia za grosze.
dokładnie tak samo pomyślałem,

nie wiem czy też zasadne jest mówić, że to Cupiał sprzedał Wisłę Meresińskiemu, bo chyba robili to ludzie Telefoniki z udziałem jego córki, a Cupiał może dał jedynie zielone światło na podstawie tego co mu przedstawiano. Oczywiście nic nie zmieni medialnych tytułów, że Cupiał sprzedał i że sam jest winny temu co się stało.

Rav wiesz dokładnie może co i jak?
Ostatnio edytowane przez PvD : 12.08.2016 o godz. 07:17.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 10:36
PvD napisał(a):Wyświetl post
dokładnie tak samo pomyślałem,

nie wiem czy też zasadne jest mówić, że to Cupiał sprzedał Wisłę Meresińskiemu, bo chyba robili to ludzie Telefoniki z udziałem jego córki, a Cupiał może dał jedynie zielone światło na podstawie tego co mu przedstawiano. Oczywiście nic nie zmieni medialnych tytułów, że Cupiał sprzedał i że sam jest winny temu co się stało.

Rav wiesz dokładnie może co i jak?
Czyli znowu źli doradcy, teraz zła córka, a Cupiał oczywiście o niczym nie wiedział ? Pan Mersiński uwikłany jest w różne dziwne interesy, wiele wskazuje na to, że ma jakieś związki ze światem przestępczym. Jedynie kto mógł przekonać Cupiała do takiej zabawy to szeroko rozumiany świat SKWK. To wszystko brzmi oraz wygląda tak nie wiarygodne, że sam nie wiem już w co mam wierzyć.

Mam nadzieje, że uda się przede wszystkim Cupiałowi wyjść z tego z twarzą, to dobry człowiek. Przynajmniej za takiego go uważam.
Ostatnio edytowane przez wester : 12.08.2016 o godz. 10:43.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów