|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
PROJEKT-GMINA.PL SP. Z O.O., WARSZAWA
Ulica: Grzybowska 3/U-8 Udziałowcy, Wspólnicy lub Akcjonariusze (obecni i poprzedni) MERESIŃSKI JAKUB ADAM, Firma MCCARTHY & TAGGART SPÓŁKA KOMANDYTOWA G9 SP. Z O.O., WARSZAWA Ulica: Grzybowska 3/U-8 Udziałowcy, Wspólnicy lub Akcjonariusze (obecni i poprzedni) - BIMO BORIS (WTF?) MERESIŃSKI JAKUB ADAM G8 BROKERS sp. z o.o. Ulica: Grzybowska 3/U-8 Handel samochodami MADE SPECIAL SP. Z O.O. Ulica: Grzybowska 3/U-8 Udziałowcy, Wspólnicy lub Akcjonariusze (obecni i poprzedni) KOSZAŁKA ANNA JANINA, MERESIŃSKI JAKUB ADAM Dane osoby: ESPOSITO ESPEDITO FABIO Niektóre osoby współwystępujące: BIMO BORIS Tak na szybko i od....... sie..informacje z KRS. Wszystkie spółki kapital 50 tys zł...i znajomi Esposito Fabio Espodito. PRzeciez to wszystko zapierdala wałami! Takie firmy podpisały listy intencyjne . ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
wystarczy wyguglować a potem sprawdzić w krs-online .............
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odnoszę się do informacji podanych przez Dario... a on porównał to z branżami jakie miały reprezentować przyjaciele - sponsorzy JM
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, czy to prawda z BC. A jeżeli tak, to czy by mu się udało. A jeżeli by się udało, to czy odzyskałby Wisłę, żeby ją zostawić sobie (nie TF, to chyba wykluczone), czy sprzedać osobie trzeciej. A jeżeli zostawić to, czy na chwilę, aż nie pojawi się na horyzoncie ktoś w stylu Kity, czy znów na starych dobrych zasadach: raz na rok-dwa burzymy wszystko i rzucamy kilka milionów.
Nie jestem pewien, czy Citko wie, w co się wpakował. Nie zdziwiłbym się, gdyby po prostu skusiła go wizja prowadzenia własnego klubu i budowa biznesu większego niż menedżerski i stał się przez to nieuważny. Wszystkie Wasze teorie o słupach, wielkich możnych ludziach itd. - najprostsze wytłumaczenia są czasem najlepsze. Jaki jest koń, każdy widzi. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Google tez jest dobre go tego. Skoro istnieje G9... tak sie zastanawiam co z pozostałymi spółkami
I prosze, ten sam adres: G6 http://panoramafirm.pl/mazowieckie,,...-zbmryg_i.html G8 http://krs-pobierz.pl/gemcotex-i47132 ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A kolega z Zombie w nicku podsumował mnie, że kręcę nosem, czegoś wymagam, a przecież JM to w sumie spoko gość ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|