The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2016, 13:14
nesta napisał(a):Wyświetl post
Idąc tym tokiem połowę klubów ligi włoskiej należy zamknąć.. A taki Juventus to w ogóle nie wiem co jeszcze robi w SERIE A?

A dla Barcelony, Messiego i Neymara nie jest wstyd, że tyle nakradli?

Jasne, że chluby nam to nie przynosi, ale trochę umiaru w ocenach.

Niestety obecna piłka jest jaka jest i zdanie "właściciel klubu X miał problemy z prawem" czyta się jak zdanie "w lecie jest ciepło".

Proponuje zamiast patrzeć na to co zrobił w przeszłości, z równą energią patrzeć mu na ręce i rozliczać za to co będzie robił w Wiśle. To jest najważniejsze. Mi się np. kompletnie nie podoba fakt, że marketingiem zajmie się jakiś Włoch Esposito, którego on zna ze swoich niby-firm. Jakie ma doświadczenie? Jakie ma kwalifikacje żeby się tym zajmować? O to trzeba pytać i drążyć, a nie jak przekupy na kleparzu cały czas o tym co było. TU i TERAZ jest dla Wisły najistotniejsze.
Nie wiem jak tam Twoje doświadczenia życiowe, ale moje sa takie: jak ktoś oszukuje w małych sprawach( vi de: świadectwo maturalne) to oszuka ci w dużych. Zwłaszcza, że oszukując w małej sprawie , osiągnął większy cel, gdyż pzowoliło mu to zdobyć wykształcenie wyższe(rzekomo prawnicze), a co mogło mieć przełożenie na zdobycie renomy u potencjalnych kontrahentów i zarobienie większych pieniędzy. Taki emałe kłamstewko tyle, że karane jako przestępstwo.
Ja mu nie wierze kompletnie. A co do zatrudnienia Włocha z Częstochowy....Przypomina mi sie Cacek i wywiad nt. Widzewa. Powiedział coś takiego, że syn zawsze marzył o pokierowaniu klubem to mu jako dobry ojciec taki klub kupił.
fazior
Member

Od: 11.2010

Stary 09.08.2016, 13:27
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak tam Twoje doświadczenia życiowe, ale moje sa takie: jak ktoś oszukuje w małych sprawach( vi de: świadectwo maturalne) to oszuka ci w dużych. Zwłaszcza, że oszukując w małej sprawie , osiągnął większy cel, gdyż pzowoliło mu to zdobyć wykształcenie wyższe(rzekomo prawnicze), a co mogło mieć przełożenie na zdobycie renomy u potencjalnych kontrahentów i zarobienie większych pieniędzy. Taki emałe kłamstewko tyle, że karane jako przestępstwo.
Ja mu nie wierze kompletnie. A co do zatrudnienia Włocha z Częstochowy....Przypomina mi sie Cacek i wywiad nt. Widzewa. Powiedział coś takiego, że syn zawsze marzył o pokierowaniu klubem to mu jako dobry ojciec taki klub kupił.
Nie jest to regula. Ja bym ci mogl pokazac ludzi którzy mieli tytul doktora prawa, działali na UJ i w pewnych okolicznościach potrafili pokusić się i caly swój dorobek sprzedać, dla kasy ( lokal na grodzkiej tuz przy rynku ), także co do oceny ludzi to ja bym się powstrzymal, ale na pewno będę uważniej patrzyl na poczynania pana JM. Z tym wlochem, to mam nadzieje, ze to jakiś zart, ale poczekajmy do czwrtku, dużo się rozjasni i będziemy wiedzieli więcej mam nadzieje.
PitM
Member

Od: 04.2004

Stary 09.08.2016, 14:52
Noście k....a różowe okulary dalej.

Ja to się zastanawiam kto/co może nam pomóc wybrnąć z tego bagna czy my w ogóle coś możemy? Jakieś pomysły? Przecież nie możemy patrzeć z boku jak nam Wisłę kładą ! I uważam to powinien być priorytet.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów