fazior napisał(a):

|
Już pislaem wyluzuj, to ze klamie w zywe oczy, co z tego. Politycy codzien klamia, lacznie z obecnie rzadzacymi i prezydentem i jakos nie jest to ich koniec wizerunkowy,[...] Tak naprawdę to mnie wali, czy on te świadectwa sfalszowal czy tez nie, i czy ma sprawę o wyłudzenie vat, czy nie. Za tydzień dwa sprawy przyschna, za miesiąc czesc ludzi zapomnie JM się w cien odsunie i jakos to bedzie. Mnie bardziej interesuje, jak będzie wygladalo funkcjonowanie klubu.
|
Ja jestem absolutnie wyluzowany
Różnimy się niestety co do modelu funkcjonowania biznesu. Najważniejsze dla mnie jest to, że ten gostek kłamie a nie to, że sfałszował świadectwo (bo odpokutował za to).
I funkcjonowanie klubu, o którym napisałeś, rozpoczęło się od kłamstwa. Kłamstwo stało się fundamentem dla funkcjonowania klubu pod egidą pana Meresińskiego. Ponieważ ma ono zawsze krótkie nogi, to fundament ten się zwyczajnie roz.......i szybciej niż myślisz.
Masz problem taki, że dajesz przyzwolenie na taką Polskę, którą opisałeś. Oczywiście, że Ty nie masz wpływu bezpośredniego na to, że Polska wygląda tak a nie inaczej. Wpojono bowiem niestety masom Obywateli, że np. Parlament to ma być "Polska w pigułce" czyli wady i zalety Polaków, zgromadzone w Sejmie i Senacie. Ja demokratą nie jestem i uważam inaczej. Nie wszystko jest dla wszystkich (każdego). Tam mają być wg mnie wybrani najlepsi z nas.
W odniesieniu do mojego Klubu oczekuję tego samego.