The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 14:00
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jest jedna opcja;
To nie onii sie zgłosili do Cupiała, tylko Cupial do nich. Klubu sie musiał pozbyć, kupców jak nie było tak nie ma, wiec tych dwóch pajaców za drobna gratyfikacja zgodziło sie "kupić klub". Gwarancje pewnie były - i tak nikt nie wie na jaka kwotę, lista potencjalnych sponsorów przepisana z gazety z działu: dam prace, do tego pare przecieków do gazet i w internet wypuszczone.
Moze wiec byc tak, ze nas dobrodziej Boguś spuścił w kiblu.
Planc na litość boską to mógł to za ten "mylion złociszów" oddać do TS !!!!!!!!!!!!!!!!! a nie tym "dwóm co ukradli Wisłę......" Wydaje mi się, że kariera pary M-C jako właścicieli ekstraklasowego klubu zakończy się szybciej niż zaczęła....
A kasa za akcje pewnie pochodzić będzie ze sprzedaży Guzmicsa. Jeszcze zostanie na frytki.....

Owszem wtedy pisaliby, że SKWK, Misiek etc. ale przynajmniej sytuacja byłaby dla nas i dla klubu jasna....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dudzon
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2016, 14:22
....a, ale bagno. Przypadkowi ludzie dostali do zabawy Wisłę od Cupiała. Czyżby Boss był tak mało przenikliwy, nie sprawdził hochsztaplerów bo czekał na mityczne gwarancje bankowe? Wizerunkowo i marketingowo klub spadł do okręgówki. Jaki sponsor będzie chciał przyjść do klubu skoro kieruje nim cwaniakogówniarz po podstawówce?
Ostatnio edytowane przez dudzon : 08.08.2016 o godz. 14:28.
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.08.2016, 19:46
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Planc na litość boską to mógł to za ten "mylion złociszów" oddać do TS !!!!!!!!!!!!!!!!! a nie tym "dwóm co ukradli Wisłę......" Wydaje mi się, że kariera pary M-C jako właścicieli ekstraklasowego klubu zakończy się szybciej niż zaczęła....
A kasa za akcje pewnie pochodzić będzie ze sprzedaży Guzmicsa. Jeszcze zostanie na frytki.....

Owszem wtedy pisaliby, że SKWK, Misiek etc. ale przynajmniej sytuacja byłaby dla nas i dla klubu jasna....
Sytuacja była by jasna ale katastrofalna. Bo SKWK nie ma kasy na prowadzenie klubu w ekstraklasie. A o Miśku jakoś zdążyłem zapomnieć ...
A tak mamy jeszcze jakąś nadzieję.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów